fbpx

Kristoffer från Lund

Registrerade sig hos valutamäklaren StormGain för 2 minuter sedan.

» Prova StormGain du med.
Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Sugen på att köpa allokerat guld av högsta möjliga kvalitet direkt med Bitcoin, utan mellanhänder och utan krångel. Brittiska kryptosajten Vaultoro erbjuder ett unikt koncept som vuxit enormt i popularitet sedan starten 2015, och som nu finns tillgängligt i hela 95 länder världen om. Valutahandel har gladeligen recenserat Vaultoro, och listar här 8 riktigt bra anledningar till varför tjänsten absolut bör testas. Det främsta anledningen är förmodligen att man kan köpa guld direkt för Bitcoin och alltså slipper växla in crypto till traditionell valuta för att sedan köpa in sig i guld, vilket gör att man sparar på växlingsavgifter och dåliga växlingskurser.

Personliga kryptoförluster av astronomiska mått blev det avgörande incitamentet för bröderna Joshua och Philip Scigala att lansera en helt unik affärsidé som ger kryptohandlare att investera en volatil och riskfylld tillgång som Bitcoin i rent, högkvalitativt guld. Via exchange- och investeringsplattformen Vaultoro kan handlare köpa guldtackor för BTC, ETH eller DASH utan att först behöva gå via banker eller konvertering till fiatvalutor. Ett koncept som känns otroligt innovativt, spännande och extremt intressant att utforska vidare. Valutahandel.se har gjort en djupdykning i Vaultoros plattform, tjänster, teknik, villkor och kvalitet – och kan konstatera att de utmärker sig på flera fronter.

Åtta anledningar att testa Vaultoro

Här går vi igenom 8 anledningar att prova på Vaultoro.

Unik tjänst öppnar dörrar för krypto-/guldtrading

Handlar du krypto och gör stora förtjänster kan guld trading vara ett attraktivt sätt att investera din avkastning och se till att hela eller delar av ditt kapital är skyddat i världens främsta safe haven-tillgång. Fram till lanseringen av Vaultoro har detta emellertid varit komplicerat och omständigt, eftersom det vanliga förfarandet inkluderar konvertering till fiatvalutor först samt en omväg via banken. Tack vare Vaultoros mycket innovativa tjänst ges du möjlighet att investera dina BTC, ETH eller DASH direkt i guldtackor – helt utan omvägar.

Guldtackor

Imponerande säkerhetstänk – förvaring och försäkring i toppklass

Vaultoro har valt att exklusivt samarbeta med världsledande aktörer inom datasäkerhet, försäkring av tillgångar, logistik och förvaring av guldet. Guldtackorna du köper genom plattformen förvaras i Pro Aurums högsäkerhetsvalv i Schweiz, där det är under ständig bevakning och dessutom kontrollinventeras var femtonde minut varje dag, året om. Guldet är enligt Vaultoro 99,9% rent och direkt förvärvat från erkända guldtillverkare. Vidare kan man också känna sig trygg med förvaringen av ens kryptotillgångar, vilka läggs i så kallade kalla offline-plånböcker, 100% segregerade.

Kom igång på endast 20 sekunder

Vaultoro är inte en online trading-firma på så sätt att flera olika kontotyper behöver finnas. Här kommer du enkelt igång med ett standardkonto genom vilket du kan trada krypto guld i önskade volymer. Registreringen är helt gratis och sker tryggt och säkert med tvåstegsautentisering som ser till att dina personuppgifter hålls skyddade. Surfa in på Vaultoro, registrera dig för ett konto och gör din första affär med BTC och guld redan idag

Betyg: 8.8/10
Minsta insättning: 0.0001 BTC
Beskrivning: Handla guld med krypto samt mycket annan spännande trading. Prova Vaultoro nu!

Riskvarning: Var försiktig med BTC & guld då marknaden kan vara väldigt volatil för krypto.


Support via mail, chat och WhatsApp

Telefonsupport finns inte tillgängligt, men givet att de flesta idag föredrar snabba kommunikationsvägar som chat, sociala medier och WhatsApp känns det som en tjänst vi kan klara oss utan. Vaultoros support är lika modern som plattformen och affärsidén som sådan, med chatfunktion, DM-funktion och kanske det bästa av allt – WhatsApp. Väntetiderna är korta och bemötandet är professionellt och trevligt.

Handla med både BTC, ETH och DASH

Den mesta handeln på Vaultoro sker i Bitcoin, men möjlighet finns också att trada med flera andra kryptovalutor och även köpa guld för andra valutor – däribland Ethereum och DASH. Många valmöjligheter öppnar upp för en flexibilitet som uppskattas av användare, och befäster dessutom Vaultoros position som världsledande plattform för krypto-/guldhandel ytterligare. Ett litet minus för att insättningar i fiatvalutor inte är möjligt. Är man inte igång med kryptohandel sedan tidigare kan detta möjligen upplevas som en mindre uppförsbacke eller ett hinder (dock överkomligt) för att komma igång snabbt.

Negativa tradingkostnader – få betalt för market making

Intressant trading- och prissättningsmodell där användare kan handla direkt med varandra och på vis skapa en slags maker/taker-struktur. Vaultoro uppmuntrar sina användare att fylla sajtens orderbok med likviditet, varför market making belönas med en bonus snarare än att tradingen beläggs med avgifter. Mycket förmånligt koncept för som handlar och en bra möjlighet att slippa de där dyra, trista avgifterna som kanske är online tradings mesta nedsida.

Låga overhead-kostnader med gratis registrering och billiga uttagsavgifter

Vi fortsätter på ämnet kostnader. Förutom de generösa villkoren kring trading fees, är kostnaderna även låga för depositioner och uttag. Att öppna ett konto är helt gratis, liksom att göra BTC-insättningar på ditt konto. Uttag kostar 0,0005 BTC alternativ 0,007 DASH – vilket får anses ligga helt i linje med övriga avgifter på marknaden, eller till och med snäppet under. Möjlighet finns också att begära ut de guldtackor du äger, om du av någon anledning hellre vill förvara dem hemmavid. Här tillämpar Vaultoro en prissättning baserad på var i världen du befinner dig och var guldet ska fraktas. Minsta möjliga uttag är 100 gram rent guld, och kostnaden ligger på mellan EUR 130-220 per 100 gram guldtacka. Det känns med andra ord mer än överkomligt sett till de frakt-, logistik- och försäkringsalternativ som ingår.

Bra extratjänster som blogg, uppdaterade kryptonyheter och marknadsanalyser

Vaultoros hemsida är snygg, avskalad och enkel att använda utan att på något sätt kännas simpel. På sajten hittas flera attraktiva extra features som en blogg (möjlighet finns att prenumerera på inlägg), tutorials, riktigt bra nyhetsfeed, pedagogiska investeringsguider och marknadsanalyser att hjälpa dig på vägen och hämta både kunskap och inspiration från. Plattformen känns lika lämplig för nybörjare inom krypto, som inbitna traders och investerare med flera års erfarenhet.

Önskar du läsa mer om Vaultoro innan du bestämmer dig? Kika på vår oberoende recension där vi synar alla detaljer med sidan och listar allt du behöver veta för att kunna fatta ett beslut om huruvida sajten känns lika intressant för dig, som den gör för oss.

Föredrar du att handla fysiskt guld för vanliga pengar med hemleverans så kan du givetvis också göra det. Då är BullionByPost ett bra alternativ.

Betyg: 8.8/10
Minsta insättning: 0.0001 BTC
Beskrivning: Trading med rent guld mot BTC, Dash samt många andra kryptovalutor. Prova Vaultoro nu!

Riskvarning: Var försiktig med BTC & guld då marknaden kan vara väldigt volatil för krypto.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.