fbpx

Magnus från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 32 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

BD Swiss är en ledande STP mäklare i Europa som är specialiserade på krypto- och framför allt valutahandel. Att handla eller sälja tillsammans med BD Swiss kan inte vara enklare än vad det är! Allt du behöver att göra att är klicka på antingen sälja eller köpa och det är gjort. Mäklaren BD Swiss är inte enbart för erfarna inom industrin utan för alla. Det är en plattform som är anpassade både för nybörjare inom industrin, men även avancerade traders.

Det är väldigt få mäklare som kan erbjuda det som BD Swiss kan. När du först registrerar dig kan du välja mellan tre olika trading konton vilket är Basic, Black och Raw. Basic kontot kostar €1 per månad, Black kostar €29 och Raw kostar €79. Det finns heller inte kommissioner på trades, vilket betyder att det finns chansen att tjäna stora pengar.

BD Swiss bjuder på elektronisk trading som ingen annan. Du handlar utan mellanhand med denna STP mäklaren och får på så sätt de bästa möjliga kurserna, varje gång du handlar. Prova handla med BD Swiss idag och se själv!

Erbjuder en framgående plattform

Det förvånar inte heller att BD Swiss erbjuder en fantastisk plattform för sina användare. Du kan handla precis vart du vill och när du vill tillsammans med deras plattformar. BD Swiss använder sig av populära plattformar som Meta Trader 4 och 5. Meta Trader 4 är en plattform som har funnits på marknaden i över 10 år och är populär bland online mäklare. Däremot är Meta Trader 5 en nyare plattform som inte alla mäklare erbjuder än. Det är en avancerad trading plattform där du får dagliga rapporter, och det finns chansen att kolla på 100 diagram samtidigt.

För att kunna ladda ner mobilappen krävs det att du har registrerat dig på BD Swiss. Den är tillgänglig på både Android och iOS system och är enkel att ladda ner. Appen är användarvänlig och erbjuder även verktyg som du annars enbart hittar på datorn. Vilket utan tvekan är ett stort plus. Deras app har dessutom vunnit ett flertal priser för bästa appen för valutahandeln.

BD Swiss sätter ett stort fokus på att det ska vara enkelt att handla och sälja oavsett vilken plattform du väljer. Du kan handla kryptovalutor dygnet runt och deras valutahandel är öppen från måndag till fredag. BD Swiss är utan tvekan en mäklare som passar för alla som vill handla.

Betyg: 6.57/10
Minsta insättning: €200
Beskrivning: 1-klicks online trading från Mauritius mäklare.

Riskvarning: Ej reglerade i EU, så de visar inte vinstprocenten.


valutahandel bdswiss app

Lär dig att handla tillsammans med BD Swiss

Det är ett bolag som inte vill att trading enbart ska vara för experter, utan något som alla kan göra – även nybörjare. Därför är det inte enbart en STP mäklare som gör det enkelt för nybörjare – men det finns även en skola för att lära dig trading. BD Swiss erbjuder videokurser som gör det enkelt att lära dig hur du handlar på bästa sätt. De ger dig även tips på hur du bäst använder plattformen till din fördel.

För att göra det enklare för deras användare finns deras akademi både för nybörjare, hyfsat kunniga och avancerade traders. Denna är helt gratis att använda och är speciellt bra för nybörjare som kan lära sig grunderna för online trading. Du lär dig tillsammans med BD Swiss vad som påverkar industrin, hur du handlar och även hur du använder plattformarna. Utbildningsresorna är uppdelade i 6 kapital per nivå – så när du är klar med nybörjarkursen kan du påbörja nästa för att lära dig det mer avancerade kring trading. För erfarna traders så får du lära dig hur du skräddarsyr din egna plattform för ditt unika syfte och hur du ska analysera trenderna.

Om du vill veta mer om BDSwiss och vad de kan erbjuda dig läs då igenom vår fullständiga recension om denna STP mäklaren.

Betyg: 6.57/10
Minsta insättning: €200
Beskrivning: 1-klicks online trading från Mauritius mäklare.

Riskvarning: Ej reglerade i EU, så de visar inte vinstprocenten.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.