fbpx

Frida från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 31 minuter sedan.

» Prova IG du med.
70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
BD Swiss har snygg skandinavisk design
Klicka för större bilder

BD Swiss är en av Europas ledande online trading mäklare. De har specialiserat sig på valutahandel samt krypto trading. Bolaget grundades utanför Zürich i Schweiz år 2011 där en av grundande var bosatt. Idag har BD Swiss över en miljon kunder från Europa, Asien, Australien och Afrika. Den schweiziska tradingmäklaren strävar efter att erbjuda marknaden bästa handelsförhållande, både genom otroligt bra support, en prisbelönt plattform för mobil trading samt konkurrenskraftig spread. Deras unika 1-klick trading funktionalitet finns både för valutahandel och kryptotrading, vilket blivit väldigt populär. Prova BD Swiss idag!

BD Swiss

BD Swiss logo

Totalt betyg

6.57/10

Betyg-detaljer

7
7
5
5
9
7
6

 • Min. insättning

  €200

 • Plattformar

  5

 • Grundat

  2012

 • Licenser

  4

 • Land

  Switzerland

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Nej

 • Valuta insättning

  EUR GBP CHF USD

 
BDSwiss traders kan njuta utav en av de bästa plattformarna för mobil trading. Det finns egenutvecklade appar till både iOS / iPhone och Android mobiler, som vunnit flera utmärkelser som bästa appen för valutahandel.


Utbildningsmässigt så är BD Swiss i framkant. Hittills har inga andra valuta- eller online trading mäklare kunnat komma i närheten av utbudet som finns hos BD Swiss. Det rör sig om egenskapade marknadsnyheter, exklusiva videokurser, dagliga specialnyheter, live webinars och marknadens bredaste utbud utav videos om online trading.


Deras egen trading akademi finns för både nybörjare, medelduktiga och avancerade traders. Du kan relativt snabbt och helt gratis gå igenom utbildningsresurserna som är uppdelade i 6 kapitel per nivå. För nybörjare så kan man lära sig mer om hur online trading fungerar, vad som påverkar marknaden, några vanliga funktionaliteter med handelsplattformen MT4 och hur man lägger en order.


Lite mer erfarna traders får gå in mer på djupet i olika tillgångsklasser och marknadstyper, följt av hur man skräddarsyr sin egen trading plattform för att passa sina behov. Därefer diskuteras trender och hur de analyseras, samt support och motståndsnivåer att tänka på vid trading. Vidare går BD Swiss igenom viktiga verktyg för teknisk analys och trading generellt. Slutligen så avslutas kursen för halvavancerade med strategiskt tänkande och hur man identifierar sin optimala trading på nätet.
 
Du kan handla med 100x hävstång för indexprodukter såsom Nasdaq100 eller OMX30. För både icke-professionella och professionella traders så gäller upp till 200x hävstång för större valutapar. För kryptovalutor som Bitcoin, TRON eller Stellar så är det 5x hävstång som gäller.
 
Välj mellan tre olika trading konton hos BD Swiss: Raw, Basic och Black. I motsats till många andra valutamäklare så skriver dem väldigt tydligt ut estimerade kostnader för varje månad. Det finns en månadsavgift på €1 för basic-kontot, €29 för black och €79 i snitt per månad för raw kontot. Men du har ingen kommission på trades och kommer tjäna stora pengar på all kommission ifall du handlar på riktigt. Registrera dig på 49 sekunder hos BD Swiss!
 


 
+ Kör med elektronisk trading som är blixtsnabb, en så kallad STP-mäklare utan mellanhand.
+ Testa trading med 1-klick från BD Swiss!
+ Följer flera olika licenser över hela världen.
 
- Har inte svenska som språk, men engelska, norska, danska och 17 andra språk finns.
- Kunde haft ännu fler valutapar.
- Kan ej ha SEK som basvaluta, men schweiziska franc eller EUR fungerar ju bra också.
 
Med BD Swiss plattformar så kan du handla när som helst och var som helst, du väljer själv. Låt oss börja med en av de vanligaste, Meta Trader 4 och 5. Den förstnämnda har funnits i över 10 år, men det är fortfarande inte så många som implementerat 5:an. Därför är vi på Valutahandel.se glada att detta gjorts hos BD Swiss.MT5: Världens mest avancerade tradingplattform
Meta Trader 5 är den senate och överlägset mest avancerade plattformen från marknadens största bolag inom grafer och handel. Dra nytta utav en mängd fördelar såsom dagliga rapporter, automatiserad trading med robotar och expertrådgivare och möjlighet att visa upp till 100 diagram samtidigt. Du har även tillgång till över 80 indikatorer för teknisk analys med MT5. Dessutom så finns både Autochartist som ger dig automatiska analyser för diverse valutor och andra tillgångar som du följer och dagliga analyser från Frank Walbaum, en expert på valutahandel och Alex Douedari, en prisbelönt trader.BD Swiss mobilapp
Efter att du registrerat dig så går det bra att ladda ner appen, som är tillgänglig både på Android och Apple mobiler. Den är ytterst användarvänlig och har vunnit flera priser för sin storslagenhet, med ett brett spektrum av verktyg även för mobilen, som normalt bara är tillgängligt på dator.All online trading från en sajt
Det kanske bästa med BD Swiss är att oavsett vilken plattform som väljs så får du tillgång till ett imponerande utbud utav krytovalutor med dygnet runt handel, samt valutahandel som är öppet från måndag till fredag kväll, utan avbrott under natten. Registrera dig på BD Swiss idag och upplev en utomordentlig sajt!
 
BD Swiss har en fantastiskt snabb live support som ofta ser och besvarar ditt första "hej, jag har en fråga" inom 20 sekunder. Skönt att inte behöva vänta på supporten. När man ställer lite krångligare frågor så kan det dock ta tid att få svar, eller så är svaren mer begränsade. Ifall svenska skulle bli implementerat snart så fick man t. ex svar att det är ett företagsbeslut som inte var bestämt än. De var tydliga och snabba att berätta om professionellt konto, som finns tillgängligt.
 
BD Swiss är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, BDSwiss Holding PLC (#199/13)
Licens i UK: Ja, BDS Markets (FCS #C116016172)
Licens i USA: Ja, BDSwiss LLC (NFA ID: 0486419 - US)
Annan Licens: Ja, BDSwiss GmbH (#160749B - DE)
 
 

Finns det några bank- eller uttagsavgifter?

SwissQuote använder den vanligaste metoden för banköverföringar, där de själva står för sina egna bankavgifter. Utöver det så tillkommer inga uttagsavgifter inom Europa.
Bolaget bakom BD Swiss har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för BDS Swiss Markets Global Services Ltd
  Inga fler nyheter om BD Swiss tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.