fbpx

Niklas från Gärdet

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 9 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Ifall du är orolig att trading ska vara krångligt så tänk igen. Skilling, den Skandinaviska online trading firman som skapades av Optimizer Invest gänget, tar nämligen enkelheten till en ny nivå. Deras mål är att göra trading säkrare, enklare och roligare att följa.

Trading. Enkelt. Det är också något som verkligen kännetecknar allt Skilling gör, menar Markus Jalmerot på Valutahandel.se

Men vad är det som är så lätt då? Prova själv Skilling så kommer du att upptäcka! Eller läs våra sju förslag på enastående funktioner från Skilling nedan:

BankID logo

BankID – Verifiering på några sekunder

EU-reglerna för KYC blir allt hårdare för varje år som går. Faktum är att svensk valutahandel blivit krångligare tack vare alla regler från EU. Normalt så kan det vara fullt av pappersmeck som krävs för att verifiera en så enkel sak som din identitet. Men som tur är finns det framsynta bolag som Skilling, vilka sett till att förenkla för kunderna. Genom BankID så kan man göra sin kontoverifiering på några sekunder. På så vis så behöver du inte skicka in pass eller annan kontoverifikation, vilket är en tidsödande process utan BankID.

Swish biff

Swish: Upplagd på fat!

Har du saknat att kunna stoppa in pengar med Swish vid online trading? Lugn, Skilling ordnar biffen! Bolaget är först ut bland internationella trading sajter att tillåta insättningar med Swish, vilket går på en sekund. 7 miljoner svenskar använder redan Swish, så det borde vara en trygg och smidig metod för de flesta. Som alternativ finns annars banktransfer, VISA, Mastercard, Skrill, Neteller och Trustly. Flera av dessa metoder går sekundsnabbt, så att det är möjligt att börja handla valuta direkt.

Skilling trade assistant

Din egen trading academy

Välj helt själv vad du vill lära dig om trading och de finansiella marknaderna. Här finns både trading för nybörjare, samt grunderna för teknisk analys och även mer avancerade nivåer där de går in på Elliott's vågteori. Vi rekommenderar att välja en lämplig nivå och utforska trading på en högre nivå, oavsett om det är teknisk analys eller fundamentala värderingar som du vill lära dig mer om.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Starta med Skilling genom Swish, supersmidigt!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


0.01 sekunder i svart

Orderavslut på i genomsnitt 0.01-0.05 sekunder

För större valutapar och råvaror så går det otroligt snabbt hos Skilling enligt våra egna tester. Sekundsnabbt är inte rätt ord här, för det går på en 100-dels sekund för EUR/USD, tack vara fokus på teknik och snabb orderhantering. Det är våra egna tester från två olika länder som avslöjar hur snabb en genomsnittlig order med antingen EUR/USD eller GBP/USD går. Ifall du är trött på långsamma valutamäklare så kan du inte ha kommit mer rätt. Upplev Skilling idag, du med. Vill Du veta mer om hur snabbt det kan gå? Kolla då in posten om avslut på 0.01 sekunder.

Mobil trading av kvinnlig valutahandlare

Få superlåga spreads, varje dag

Gillar Du komma “in the money” inom någon sekund? Det är möjligt med superlåg spread som den hos Skilling. Med en punkts spread, vilket ofta är möjligt för större valutapar såsom EUR/USD, så går det inte ens att komma lägre. Men även Skilling's spread för råvaror såsom guld, silver och olja är extremt konkurrenskraftig. Men det viktigaste av allt är kanske att de lyckas göra avslut på fler orders än andra online trading mäklare. Kombinationen av hög avslutsfrekvens på dina orders och marknadens troligen lägsta spread från en Skandinavisk, trovärdig mäklare är vad som gör att vi verkligen rekommenderar Skilling över alla andra. Bolaget är inte bara skapat av svenskar och norrmän, utan den ägs också utav Skandinaver.

Skilling blankning

Blanka aktier och index med en knapptryckning!

Du kan använda upp till 5x belåning på både svenska, brittiska eller amerikanska aktier som du vill blanka. Trodde du blankning var svårt? Tänk igen! Du slipper fråga någon vid blankning. Allt kan göras hemifrån, eller från stranden om du råkar sitta där? Tryck på sälja för en valfri aktie och “boom” – du har blankat en aktie med hjälp av CFD'er.
En aktie som Tesla som gått upp från $190 för någon månad sedan till över $520 är en av de mest blankade aktierna av bilanalytiker såsom Morgan Stanley som tror att bolaget är drygt 50% övervärderat vid dagens kurs.

Skilling's trading verktyg

En annan nivå av trading-verktyg

Skilling har bättre diagram och trading-verktyg än andra valutamäklare. Oavsett om du vill handla aktier, index, råvaror eller valuta, så gör du det på ett informerat sätt. Rita egna trendlinjer, rita streck mitt ppå grafen, eller se förslag på riktkurser och stop-loss direkt på skärmen. Oavsett vad du är ute efter så finns det obegränsat med trevliga och hjälpsamma funktioner hos Skilling, som gör det enkelt för dig och din trading. Prova själv idag!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Nya sortens trading-verktyg – Prova Skilling du med!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Notera: 73% av retail kunder förlorar pengar.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.