fbpx

Tess från Norrköping

Registrerade sig hos valutamäklaren Degiro för 15 minuter sedan.

» Prova Degiro du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

När det kommer till valutahandel så är exekvering avgörande. Skandinaviens snabbaste valutamäklare låter dig göra avslut på blott 0.01 sekunder för EUR/USD. Ja, så snabbt att Du inte ens hinner tänka eller reflektera över det. Precis så snabbt ska valutahandel gå, när man väljer rätt. Problemet är bara att många väljer långsamma bolag, som ger dig en ny kurs eller manuellt vill kontrollera en stor del av affärerna innan de godkänner avslut. Därför har vi på Valutahandel.se gjort en omfattande genomgång av hur snabba avslut den svenska marknadens aktörer kan göra på mobil för de 10 största valutaparen, med en enskild lista för EUR/USD och GBP/USD.

Även om vissa online traders kanske tror att STP-mäklare eller ECN-mäklare borde var bäst, så är faktiskt ofta hybrid-mäklare det främsta valet för snabba avslut på dina trades. Varför? Jo, hybrid-valutamäklarna har valmöjligheter att ställa in exakt var avsluten ska gå på ett enklare sätt och måste inte alltid matcha dem med en snabbrörlig valutamarknad.

Nedan följer vår topplista baserat på valutahandels- och online trading-sajterna med Sveriges snabbaste avslut.

Topp 3: Snabbast exekvering för valutahandel

Utan snabba avslut så minskar din möjlighet att tjäna pengar på valutahandel. Vi hävdar t.o.m att det är en av de mest grundläggande faktorerna för att lyckas handla.

Skillings trading plattform

Skilling gör snabbast avslut

Genomsnittlig tid för EUR/USD: 0.01 sekunder, otroligt kvickt.

Genomsnittlig tid för de 10 största valutaparen: 0.05 sekunder, bäst i klassen även här.

Kommentar: Snabbast på stan! Med en så otroligt tid så blir man galet imponerad och det är idag ingen tvekan om vilken sajt som bör användas. Registrera dig på Skilling här!

Typ av mäklare: Hybrid.

Varför Skilling? Några av Skandinaviens mest framgångsrika entreprenörer står bakom Skilling, nämligen svensken Henrik Persson Ekdahl och norrmannen André Lavold som båda är engagerade i Optimizer Invest. Hela teamet bakom Skilling är enastående. Väldigt professionella och de tänker “out of the box”, med målet att göra det lättare för dig som trader.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Sveriges snabbaste valutamäklare 2021. Proffsig, enkel och lättanvänd!

Riskvarning: 79% av retail kunder förlorar pengar.


BD Swiss handelsplattform

BD Swiss imponerar också

Genomsnittlig tid för EUR/USD: 0.05 sekunder, ett imponerande genomsnitt.

Genomsnittlig tid för de 10 största valutaparen: 0.08 sekunder, riktigt bra även här.

Kommentar: Med 0.05 sekunders avslut i genomsnitt så ligger BD Swiss bra till jämfört med konkurrenterna, även om de är 5 gånger långsammare än Skilling. Anledningen är att som STP-mäklare så kan det bli långsammare att fylla orders än för Hybrid-mäklare, men priserna är ofta konkurrenskraftiga.

Typ av mäklare: STP.

Varför BD Swiss? Erbjuder mobil trading med 1 klick, vilken är snabbare och enklare än de flesta utav konkurrenterna. Upptäck BD Swiss idag!

Plus 500's hemsida

Plus 500: Snabba avslut för EUR/USD som CFD

Genomsnittlig tid för EUR/USD vid CFD trading: 0.06 sekunder.

Genomsnittlig tid för de 10 största valutaparen: 0.09 sekunder, klockrent.

Kommentar: Även Plus500 är riktigt snabba på bollen och värda att prova på för dig som är ute efter millisekundsnabb exekvering med variabel spread.

Typ av mäklare: Market maker.

Varför Plus 500: Bolaget har funnits länge och har över 2000 CFD'er att handla med.

Riskvarning hos Plus 500: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.

Långsammast exekvering för valutahandel

Tyvärr så kan skillnaderna mellan snabba och långsamma valutamäklare vara enorm. Längst ner på listan återfinns dessvärre en känd brittisk trading firma, som inte lyckats vidare bra i våra tester.

Europe Fx tar tid på sig..

Genomsnittlig tid för EUR/USD: 3.25 sekunder.

Genomsnittlig tid för de 10 största valutaparen: 4.22 sekunder.

Kommentar: Ett fåtal trades blev otroligt långsamma avslut på eftersom priserna inte accepterades, vilket fördröjde den genomsnittliga tiden. Det är dock ingen bra genomsnittstid när man jämför med andra alternativ.
Varför inte Europe Fx: Långsammast avslut utav 45 sajter som jämfördes. Det finns bättre alternativ för dig. Vill du vänta, så gå till akuten, där tar det oftast 1 timme eller mer innan du får tid. Inte riktigt lika långsamt här, men för en trading miljö så är det långtifrån optimalt.

Vad kan påverka exekveringstiden?
Testet ovan genomfördes från två olika sorter mobiltelefoner, från två olika länder, dels för EUR/USD och dels för de 10 mest handlade valutaparen. Det bör noteras att vissa valutamäklare kan få snabbare tider för några instrument, medan den kan bli långsammare för andra, inte minst beroende på volym och ifall instrumentet handlas under en mer eller mindre likvid period på dagen. Under större nyheter och vid slutet av dagen så brukar även likviditeten minska, vilket normalt medför längre tid för att avsluta en valutaaffär.

Notera: Jämförelsen över alla valutamäklare för mobil trading ovan baseras på tester från två olika länder med 2 olika valutapar för jämförelse, EUR/USD och GBP/USD.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Upplev en kvickare trading firma. Prova Skilling idag och avsluta din 1:a order inom 0.01 sekund!

Riskvarning: 79% av retail kunder förlorar pengar.


Vad är skillnaden mellan market makers och omedelbar exekvering?

En mäklare som använder omedelbara avslut vid trading kan ibland ha svårigheter med en större order, då nästan alla likviditetsleverantörer använder den globala valutamarknaden för exekvering. Men när en order kommer in på den globala marknaden, så kan det ta tid innan en order fylls för att hitta den exakta volymen som efterfrågas eller att nya prisnivåer kommer in. En likviditetsleverantör som använder marknadsavslutspris (marknadsexekvering) kan inte garantera ett visst exekveringspris, medan mäklaren är ändå skyldig att garantera en till sina kunder. Därför kan det ibland bli lite skillnader mellan köp och säljkurser vid valutahandel. Normalt så har de flesta valutamäklare med CFD en variabel spread för exekvering av ordrar, så tiderna kan skiljas åt en del mellan olika tillfällen. Detta testet gjordes på eftermiddagen den 20 maj, 2020.

Riskvarning hos Skilling: 79% av retail kunder förlorar pengar.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.