fbpx

Albert från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 30 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
79% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Huobi Global har ett av världens största utbud av kryptovalutor samt en modern plattform för både handel, växling, lån och staking av krypto. Valutahandel har testat och recenserat sajten och funnit 8 starka fördelar som gör den till en favorit på kryptomarknaden.

Huobi Global kan kort beskrivas som en asiatisk kryptojätte som på knappt tio år tagit sin succé långt utanför hemmamarknaden i Kina och vuxit enormt i popularitet runt om i hela världen. På grund av Kinas stränga restriktioner för krypto har företaget idag flyttat sin bas till Seychellerna, vilket möjliggjort för ytterligare expandering och framgångsrik utveckling av verksamheten.

Är du på jakt efter en riktigt bra plattform där du kan både köpa, sälja, låna och staka kryptovalutor med förmånliga villkor och i en säker miljö kan Huobi Global definitivt vara väl värd att prova. Nedan listar vi varför det är värt att prova Huobi Global idag.

Enormt utbud ger oändliga valmöjligheter

Med över 400 kryptovalutor inklusive NTF:er och stablecoins samt ett antal fiatvalutor på menyn har Huobi Global ett av världens mest generösa utbud av tillgångar inom sin nisch. Plattformen är ett mecka för kryptoentusiaster som dels vill kunna handla med de klassiska stora mynten, dels vill få möjlighet att testa nya up and coming tillgångar med potential att bli stora längre fram.

Kryptotrading kan göras med ett antal olika tillgångar som motvaluta – Bitcoin, Ethereum, USDT, USDD, HUSD, HT (Huobi Token), USDC samt olika fiatvalutor – däribland EUR och TRY.

Internationell plattform med flera olika språkalternativ

Huobi Global har kommit en lång väg sedan 2013 då bolaget Huobi Group bildades och en ny kryptoplattform tog fart i Asien. Idag finns Huobi Global, viken är tillgänglig i Europa såväl som i stora delar av övriga världen, på ett flertal olika språk – däribland tyska, franska, spanska, italienska, ryska, turkiska, portugisiska, indonesiska och givetvis engelska. Än så länge saknas såväl svenska som andra nordiska språk, men med tanke på hur snabbt sajten växer i Europa kan de säkerligen komma att adderas till språkutbudet längre fram.

P2P-trading utan mellanhand och dolda avgifter

Peer 2 Peer-trading gör det möjligt för kunder att sälja och köpa kryptotillgångar direkt mellan varandra – utan att affärerna först går via Huobi eller en annan mellanhand. Huobi Global tillhandahålla plattformen, men tradingen sker direkt från kund till kund.

Metoden innebär lägre kostnader relaterade till själva tradigen eftersom inga dolda avgifter går till en tredje part.

Kom igång med mer kostnadseffektiv trading du med – bli kund hos Huobi Global här!

Generös hävstång med Huobi Futures

Vid trading med crypto futures kan du välja mellan en hävstång på 1:100, 1:150 eller till och med upp till 1:200. Det höga belåningsnivåerna är möjliga eftersom Huobi Global inte är reglerad inom EU, vilket å ena sidan medför högre risk, men å andra sidan också öppnar för möjligheten att göra större förtjänster. Redo att prova en internationell kryptosajt? Registrera dig för Huobi Global idag!

För att handla med Huobi Futures behöver du öppna ett Futures-konto som ett bi-konto till ditt vanliga livekonto. Det kostar ingenting och du administrerar fortfarande allt från en och samma plattform och inläggning.

För dig som vill testa lyckan med högre hävstång påminner Valutahandel om vikten av försiktighet och att alltid handla riskmedvetet. Ju högre hävstång, desto större risk tar du.

Komplett utbud av kryptotjänster

Köpa, sälja, växla, låna, förvara och staka kryptovalutor – hos Huobi Global kan du göra allt på ett och samma ställe. Plattformen är en renodlad kryptosajt framtagen för att tillgodose alla behov en kryptohandlare kan tänkas ha. Med ett konto hos Huobi Global behöver du inte vara kund hos någon annan mäklare för affärer som rör just krypto. Sajten är en hub för allt som rör kryptovalutor och passar traders och investerare på alla nivåer.

Mobilt, desktop och på webben

Huobi Global erbjuder tre olika plattformar för att kunna tillgodose hela bredden av behov och önskemål från användare – dels en för desktop, dels en för mobil användning och slutligen en utvecklad specifikt för webben. Den mobila plattformen finns i två versioner – en för iOS och en Android – och bägge finns att ladda ned gratis i App Store respektive Google Play.

Funktionsmässigt håller Huobis egenutvecklade plattform mycket hög kvalitet i alla tre format. Användargränssnittet är modern och funktionerna många. Här finns mängder av olika finesser och verktyg att nyttja, och det märks att plattformen utvecklats för att även tilltala mer erfarna traders och investerare på högre nivå. För absoluta nybörjare kan sajten möjligen upplevas lite väl invecklad och kräva en inlärningsperiod – men den höga kvaliteten och dess bredd gör å andra sidan att man kan fortsätta använda Huobi även när man når högre nivåer och kräver mer av den plattform man handlar via.

Teknisk support via flera kanaler

Engelskspråkig support finns tillgänglig via mail, en funktion för direktmeddelanden samt genom livechat. I dagsläget finns chatten emellertid bara i appen och i desktop-plattformen, men förhoppningsvis kommer den även på webben inom kort.

Supporten erbjuder snabba svarstider och riktigt bra hjälp på frågor som rör såväl teknisk support, som funderingar kring handel och själva plattformen. Vid sidan av detta finns även men mycket välutbyggd FAQ-sektion, i vilken användare snabbt kan hitta svar på många vanliga frågor inom flera olika kategorier.

Låga avgifter och generösa rabatter

Sist men inte minst har Huobi riktigt konkurrenskraftiga avgifter. Registrering av konto kostar förstås ingenting, vare sig för demo eller live, och därefter handlar du med mycket bra makers och takers fee i PsP-tradingen och med avgifter vid växling och lån. Enda fasta avgiften som tas ut är en så kallad base fee, vilken ligger på 0,20%. Stort plus för en mycket detaljerad och tydlig prislista på hemsidan.

Vidare får du som kund också rabatt på avgifter om du har tillgångar i sajtens egna Huobi Token. Ju mer tillgångar du har, desto mer rabatt får du på alla avgifter.

Sammanfattningsvis kan konstateras att Huobi Global har mycket värdefullt att erbjuda kunder som vill handla, växla, låna eller staka kryptovalutor – och som har höga krav på såväl funktioner och finesser, som villkor och utbud. Vill du veta mer om plattformen innan du signar upp dig för ett konto hos Huobi Global, hittar du vår utförliga recension av här.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.