fbpx

Frida från Kungsholmen

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 9 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Det Maltabaserade bolaget NSFX Ltd lanserade för inte så länge sedan en helt ny plattform för online trading. Du kan roa dig med valutahandel, kryptovalutor, aktier och andra finansiella instrument – totalt över 70 st inom 5 olika segment. NS Broker är en smart, modern och riktigt användarvänlig sida för online trading, med prestanda, teknik och kapacitet nog att framgångsrikt utmana de på marknaden mer etablerade jättarna. Vi har synat denna nykomling rejält i sömmarna, och listar här 7 anledningar till varför NS Broker är en utmärkt mäklare att välja.

 1. Demokonto och standardkonto: NS Broker vet hur man får nya användare – man låter dem testköra innan de kilar stadigt. Just därför erbjuds också möjligheten att först testa med ett helt kostnadsfritt och riskfritt demokonto. Det går naturligtvis utmärkt att köra skarpt läge på en gång, men för den som är osäker på huruvida sajtens upplägg och gränssnitt passar en eller om man är nybörjare, är ett demokonto en riktigt bra möjlighet att pröva vingarna med. Att signa upp sig är enkelt och smidigt, liksom att navigera sig på sidan och komma igång med sin handel.
 2. Låga kostnader: NS Brokers demokonto har inget krav på någon lägsta första insättning, och för ett vanligt standardkonto ligger gränsen på väldigt rimliga 250 USD . Insättningar kan göras med konto- och/eller kreditkort, banköverföringar eller en digital plånbok – enkelt och bekvämt, precis som man förväntar sig hos en modern onlinemäklare.
 3. Innovativa plattformar: NS Broker gör verkligen skäl för sitt rykte om att vara en innovativ valutamäklare, och erbjuder förutom plattformar för webbrowser och desktop även en mobil plattform. Perfekt för den som vill kunna sköta sin trading på språng, på väg till jobbet eller närhelst lusten faller på – utan att behöva ta fram datorn. NS Broker har satsat på MetaTrader 5 – världens mest använda och enligt många också bästa plattform för att handla med valutor och värdepapper online. MT 5 är skapad med avancerad teknik och innovativa lösningar, men erbjuder likväl ett väldigt tydligt och användarvänligt gränssnitt som gör den enkel att nyttja oavsett hur mycket eller lite erfarenhet man har av online trading.
 4. Trygg och säker trading: Internet fullkomligen svämmar över av valutamäklare och plattformar för online trading – somliga riktigt bra, andra inte. Har man tröttnat lite på branschens väletablerade och kända tungviktare, är NS Broker en riktigt intressant uppstickare som är väl värd ett försök. Sajten är helt reglerad och innehar licens från MFSA – Malta Financial Services Authority – vilket är en garanti för att all handel genom plattformen sker på ett säkert, tryggt och tillförlitligt sätt. NS Broker anses, trots sin korta tid på marknaden, av många vara en av nätets säkraste sajter för online trading.
 5. Betyg: 9.57/10
  Minsta insättning: EUR500
  Beskrivning: Handla tryggt hos NS Broker, en ledande sajt inom online trading.

  Riskvarning: 61% av NSFX Limited's retail kunder förlorat pengar när de har handlar CFDer.


 6. Inte bara valutahandel: Även om man i första hand föredrar att handla med forexvalutor och av den anledningen också valt just NS Broker, betyder det inte att man inte har möjlighet att göra lönsamma affärer på andra finansiella produkter också. Plattformen erbjuder som tidigare nämnts även handel med kryptovalutor, aktier, råvaror och index – totalt över 70 produkter.
 7. Lättförståeligt utbildningsmaterial: Likt alla andra stora och framgångsrika plattformar för trading, har NS Broker förstått värdet i att ha riktigt bra och pedagogiskt utbildningsmaterial tillgängligt på sajten. Nybörjare kan ta del av informativa filmer, webinarier, e-böcker med en massa matnyttiga tips och råd för att komma igång och lära sig hur valutahandel fungerar. För den som har några års erfarenhet på nacken, kan materialet förstås ändå vara värt att kika på. Nya tips och härlig inspiration är trots allt aldrig fel.
 8. NS Broker erbjuder ECN-teknik: NS Brokers plattform och sajt är speciellt designade och utvecklade för att erbjuda handel med hjälp av s k ECN – Electronic Communication Network. Bakom ECN ligger avancerad och innovativ teknik som ska fungera i syfte att alltid garantera bästa möjliga tradingförhållanden för varje enskild trader. NS Broker kan i egenskap av ECN-mäklare se till att traders får möjlighet att göra snabbare affärer, med tightare spreads och utan störningar från mellanhänder under själva orderprocessen. ECN-teknologin är också en garanti för att NS Broker själva aldrig tradar mot sina kunder, vilket annars förekommer bland standardmäklare och market makers. Vidare bygger ECN på ett system där NS Broker som mäklare debiterar en fixerad provision för varje genomförd transaktion. ECN är transparent, tillförlitligt och inte sällan dessutom mer lönsamt för traders.
 9. NSB finns på 7 olika språk: För närvarande går det att få ett trading konto hos NSB på ett flertal olika språk, såsom engelska, ryska, spanska, portugisiska, franska, italienska och tyska. För närvarande så väntar vi givetvis bara på svenska förrän den innovativa valutahandels- och trading sajten ska vara fulländad. Vi har fått information från NSB's marknadsföringsteam att svenska är nästa språk som står på tur och kommer troligen implementeras innan sommaren. Så prova registrera dig direkt på NSB och invänta svenska inom några månader. Engelska, spanska, ryska, portugisiska, franska, italienska och tyska. Givetvis så väntar vi bara på svenska för att det hela ska bli fulländat.

Avslutningsvis kan vi konstatera att NS Broker innehar alla de kvaliteter man efterfrågar hos en seriös och riktigt bra valutamäklare. Hemsidan kan endast läsas på engelska, och även om supporten är tillgänglig på en hel del olika språk – är svenska dessvärre inte ett av dem. Detta ser vi emellertid inte som någon betydande nackdel. NS Brokers sajt är proffsigt designad, enkel att navigera och lätt att förstå. Det faktum att välkända NSFX Ltd står bakom NS Broker visar sig ganska tydligt när det gäller både kvaliteten på sajten, instrumenten, tillgängliga handelsalternativ och den moderna tekniken. NS Broker är snyggt, framåttänkande och utan tvekan en valutamäklare värd att räkna med. Är du intresserad av att veta mer om NS Broker, rekommenderar vi dig att läsa vår utförliga recension av plattformen.

Betyg: 9.57/10
Minsta insättning: EUR500
Beskrivning: Prova en av Sveriges ledande sajter inom online trading.

Riskvarning: 61% av NSFX Limited's retail kunder förlorat pengar när de har handlar CFDer.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.