fbpx

Greg från Kungsholmen

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 41 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Handelsplattformen StormGain fortsätter att göra succé på marknaden för onlinehandel med kryptovalutor. Hittills har 120 000 användare i över 100 olika länder registrerat sig, men siffrorna tickar stadigt uppåt i takt med att allt fler upptäcker fördelarna med denna särdeles vassa kryptosida. StormGain har sin bas på Seychellerna – det drömmiga strandparadiset i Indiska oceanen. Välpassande, eftersom plattformen verkligen får anses vara just ett paradis för kryptotraders. Men vad är det då som får dem att sticka ut bland konkurrenterna? Vad lyckas just StormGain med särskilt bra och hur kan sajten gynna dig som trader? Vi listar 8 anledningar till varför StormGain bör vara alla kryptohandlares första och enda val!

Upp till 10% årlig ränta på insättningar

Hos StormGain kan du välja mellan ett antal olika kontotyper, där alla förutom det så kallade Standard-kontot ger en riktigt bra årlig ränta på allt insatt kapital. Bäst i branschen faktiskt. Kontostatus Gold, Platinum, Diamond och VIP uppnås i takt med att kontobalansen på ditt konto når upp till vissa nivåer – och med dessa statusar följer fina förmåner som bl a årlig ränta om 3, 4, 8 respektive 10% på totala insättningar. Siffror som helt klart kan ge betydande extrasummor på kontot att antingen återinvestera eller plocka hem som en förtjänst.

Bäst spread för krypto

StormGain arbetar efter en tydlig vision om att dels göra trading med kryptovalutor mer tillgängligt för alla, men också att alla traders – oavsett storlek på investerat kapital – ska ges bästa möjliga förutsättningar att faktiskt bli framgångsrika med sin handel. Och för att lyckas med det gäller det att så lite som möjligt försvinner i kommission och spreads. Som registrerad användare hos StormGain kan du dra fördel av marknadens bästa och mest förmånliga spreads för kryptovalutor. Signa upp dig för ett konto här, och upptäck billig kryptohandel hos StormGain du med.

Många ovanliga kryptovalutor

Bitcoin är förvisso en klassiker och kommer kanske alltid anses vara kryptovalutornas obesegrade nummer 1 – men det betyder ju inte att man som trader inte också kan vässa till sin handel med några andra spännande virtuella valutor. StormGain vet vikten av ett bra och varierat utbud, och erbjuder därför ett av marknadens bredaste sortiment av krypto. Varför inte testa t ex Etherum, Ripple, Litecoin eller den spännande Tether – som tillhör den nyare sortens kryptovaluta, så kallade stablecoins. Stablecoins är till skillnad från de traditionella kryptovalutorna knutna till en fiatvaluta, vilket gör att de inte drabbas av samma extrema volatilitet som är typisk för t ex Bitcoin. Tether är knuten till och backas i värde av den amerikanska dollarn, liksom den eventuellt kommande e-kronan per definition skulle bli en stablecoin knuten till den svenska kronan. Hos StormGain finns ett brett utbud av såväl kända som mer okända kryptovalutor att välja mellan – den perfekta kryptosajten för dig som vill ha alternativ.

Betyg: 5.57/10
Minsta insättning: 425 kr
Beskrivning: Handla alla kryptovalutor från StormGain. Enkelt och bästa priserna. Prova nu!

Riskvarning: Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.


Använd StormGain för att köpa BitCoin

Köp bitcoin själv med vanliga pengar eller kreditkort.

Vi återkommer till StormGains vision om att göra kryptohandel tillgängligt för alla. Genom att erbjuda användare möjligheten att komma igång och köpa krypto med hjälp av ett vanligt kreditkort, laddat med vanliga pengar – ändrar sajten kryptohandel från något främst tillgängligt för de riktigt insatta, till något som alla faktiskt kan komma in i. Vare sig du är en erfaren trader eller en nybörjare med mycket kvar att lära och upptäcka. StormGain gör kryptohandel enklare, smidigare och bättre helt enkelt. Kom igång med ett konto hos StormGain du också, och köp dina första kryptovalutor med ditt vanliga Visa-kort eller Mastercard.

Ingen systematisk risk: perfekt för riskspridning 

Då regelrätta kryptovalutor alltså är oberoende tillgångar som inte är knutna till vare sig fiatvalutor eller andra finansiella marknader, anses ofta Bitcoin, Etherum och övriga cyberpengar till viss mån kunna utgöra en slags safe haven för investerare som önskar optimera sin riskspridning. Kryptomarknadens extrema volatilitet till trots, innebär dess i princip icke existerande korrelation med börsen de facto att investeringar i krypto står utanför det som händer på de traditionella marknaderna. Inte sällan ligger faktiskt kryptovalutor stabilt eller t o m ökar i värde när börsen är turbulent. Det är således ett instrument som bör finnas i alla traders portföljer genom ett nytt konto hos StormGain.

Ett lojalitetsprogram som heter duga

En riktig bra online trading mäklare bör premiera sina mest lojala kunder. Även på denna punkt ger StormGain övriga branschaktörer en rejäl smäll på fingrarna genom att tillhandahålla ett synnerligen förmånligt lojalitetsprogram. Liksom den årliga insättningsräntan regleras bonusnivåer samt rabatter på kommissioner och avgifter utifrån vilken nivå på konto du har, där t ex VIP-kontot ger dig hela 15% i årlig insättningsbonus. Äntligen en nätmäklare där lojalitet verkligen lönar sig – på riktigt.

Upp till 1:200 i hävstångseffekt

StormGain erbjuder möjlighet att handla med upp till 1:200 i hävstång – alltså dubbelt så hög belåningsgrad jämfört med många konkurrenter, och en utmärkt möjlighet för dig att få ökad exponering med dina positioner. Naturligtvis gäller det att vara riskmedveten, men har du en tydlig strategi och är noga med att inte investera mer än du har råd att förlora – kan StormGains villkor och plattform ge dig chans att ta din kryptohandel till nya höjder.

Kom igång supersnabbt

Registreringen på StormGain tar endast rekordsnabba 5 sekunder – därefter ges du möjlighet att mjukstarta med ett demokonto alternativt köra skarpt läge på en gång och köpa riktig krypto för riktiga pengar. En mailadress och ett lösenord är allt du behöver för att komma igång – inga krångliga procedurer, inget strul. Insättningar görs på några minuter och pengarna blir tillgängliga i din digitala krypto-plånbok omgående. Bekanta dig med världens just nu vassaste kryptosajt – och blir en bättre trader med hjälp av StormGain.

Betyg: 5.57/10
Minsta insättning: 425 kr
Beskrivning: Proffsigast gränssnitt. Lägst spread. Prova StormGain nu!

Riskvarning: Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.