Ludvig från Nordstan

Registrerade sig hos valutamäklaren EuropeFX för 35 minuter sedan.

» Prova EuropeFX du med.
78,94% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos EuropeFX:
Visa inte igen

Följ oss på

Site Logo
Handla ETH mot BTC p StormGain
Klicka för större bilder

StormGain kan stoltsera med den mest användarvänliga webbplatsen för kryptovalutor. Samtidigt så erbjuds lägst kommission och avgifter utav alla aktörer inom handel med krypto. Bolaget har den mest flexibla hävstången på marknaden. Välj mellan 1x till 200x hävstång när du handlar. Prova StormGain nu!

StormGain

StormGain logo

Totalt betyg

9.57/10

Betyg-detaljer

10
10
10
10
8
9
10

 • Min. insättning

  $50

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2019

 • Licenser

  1

 • Land

  St.Vincent

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Nej

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  SEK NOK EUR USD

 
StormGain har Sveriges bästa kommission av alla handelsplatser för krypto. Sajten har ofta olika former av tävlingar som kan belöna aktiva traders rejält. Den senaste tävlingen i april 2020 gav ut hela 100 000 USD till StormGain's bästa kryptotraders. Unika funktioner hos StormGain inkluderar att man kan ta ut bitcoin via banktransfer.

StormGain's mål är att göra kryptotrading mer lönsamt för alla. Det erbjuds en handelsplattform som utklassar konkurrenterna, på alla nivåer. Helt flexibel hävstång är en sådan funktion, som du helt får bestämt själv. Prova på en proffsigare sajt för kryptovaluta idag -
registrera dig för StormGain nu
 
Upp till 200 gångers belåning är möjligt. Men det bästa är att du inte behöver fundera så mycket, för allt ligger i dina händer. Ifall du föredrar 5x belåning eller 33x belåning - så kan du enkelt ställa in det på StormGain's flexibla plattform. Ingen annan
 
StormGain bjuder på marknadens lägsta kostnader för att handla med kryptovalutor. Lojala kunder får rejäla fördelar hos StormGain. Även om de redan har marknadens lägsta kommission för växling mellan olika kryptopar, så kan den bli ännu lägre när du är en flitig kund. Den startar på 0.095% men går ner till 0.07% för VIP kunder som också erhåller 10% ränta på insatt kapital. För att kvalificera för den högsta VIP nivån så krävs att man har över 9999 USD eller motsvarande i annan valuta på kontot. Men även Platinum med 0.08% kommission ger bra villkor. Från att du sätter in minst 1499 USD (eller motsvarande i annan valuta) så erhålls 4% årlig ränta på ditt kapital på kontot.
 


 
+ Lägsta kommissionen och bästa priserna för alla kryptovalutor.
+ Möjligthet att köpa krypto med kreditkort.
+ Största utbudet av kryptovaluta på marknaden.
+ De bästa priserna för krypto, både för Bitcoin, Ethereum och Tether.
+ Du kan sätta in svenska kronor (SEK) för att handla på StormGain.
+ Ta ut vinster direkt till din bank om så önskas.
+ Upp till 200x hävstång vid trading.
+ Erhåll gratis trading signaler.
+ Prova på riskfritt med demokonto.
+ Ingen KYC krävs för att komma igång.
+ StormGain har även en riktigt schysst app.

 
- Finns inte på svenska än.
- Det går inte att handla fiatvalutor mot kryptovalutor, endast krypto mot krypto.
- Transaktionsavgift på 5% av insättningsbeloppet när du väljer insättning med kort.
 
StormGain har skapat sin egen plattform och precis allt är gjort på ett otroligt bra vis. Graferna är väldigt tydliga att utläsa och du kan själv ställa in tidsintervall och datum hur du vill. Du kan enkelt överföra dina BTC, Ethereum, Ripple eller andra kryptovalutor till StormGain och handla från en bättre plattform istället.
 
Deras support är öppen dygnet runt och kan nås på [email protected] Det finns support på ett 10-tal olika språk, men svenska saknas fortfarande.
 
Ingen licens finns noterad för StormGain. Detta är inte ovanligt när det kommer till kryptomäklare utan hör snarare till vanligheten. Finns ingen varning här på sajten så har vi gjort bedömningen att de förtjänar att finnas med. Observera dock att du bör bedöma själv om du litar på mäklaren nog för att låta dem hantera dina pengar.

 
 

Hur verifierar jag mitt StormGain konto?

Du behöver konfirmera både din e-postadress och mobilnummer. Som tur är så är detta extremt smidigt och går på några sekunder.

Vilken typ av order detaljer kan väljas för kryptohandel med StormGain?

Du kan givetvis välja storleken på dina positioner, om det är en marknadsordet eller en limitorder, hur mycket belåning du vill använda (1-200x) och så kan du sätta gränser för stop-loss och ta hem vinst. Testa StormGain och få helt flexibel hävstång idag.
Bolaget bakom StormGain har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för StormGain Limited
  Inga fler nyheter om StormGain tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved