fbpx

Martin från Kungsholmen

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 45 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Z.com Trade är en ganska ny valutamäklare på den svenska marknaden. Det är en mäklare för privatpersoner, och bolaget skiljer sig från den stora på grund av ett proffsigt och enkelt namn, extremt låg spread och väldigt generösa belåningsmöjligheter när du vill handla valuta. Det finns två typer av belåning vid valutahandel på Z.com. Den vanliga ligger på maximalt 30x (3000%) belåning för alla traders som ej svarat på en del extra frågor. För dig som blivit klassificerad som en professionell valutahandlare, vilket kräver att du gör ett kort test på 1 minut, så kan du få 200x belåning istället. Nedan gör vi igenom flera fundamentala skillnader mellan Z.com Trade och t.ex. Plus500.

OTC (Over the Counter) mäklare är enorma bolag som erbjuder det mesta. Detta utnyttjas av större investmentbolag, och det är därför som Plus500 och alla andra av de “största” valutamäklarna är så populära. Det innebär att statistiken talar för att just dessa valutamäklare är större och bättre, men läser man mellan raderna så börjar man förstå anledningarna.

En STP broker (Straight Through Processing), eller NDD (No Dealing Desk) som det också kallas, är en valutamäklare som är dedikerad till att skapa den bästa tänkbara miljön för dig som enskild trader.

Fördelar med att handla valuta med Z Trade

handla valuta med ztradeOm du är bekant med statistik för de allra största valutamäklarna i branschen så kanske du tänker att följande information benämner en liten spelpjäs. Vi vill dock uppmärksamma skillnaden – det handlar om en STP NDD broker och inte en OTC broker. Med det sagt, här följer några av de många fördelarna med att handla valuta hos Z Trade.

1: Z.com Trade blev den första valutamäklaren för privatpersoner som uppnådde 1 miljard dollar i handelsvolym under en kalendermånad. 2018 van de också priset “Världens största valutamäklare för Privatpersoner” för sjunde året i följd. Den stora skillnaden är att Z.com Trade vänder sig till dig som enskild person medan de flesta andra valutamäklare som du kanske är bekant med används av stora institut likväl som privatpersoner.

2: Z Trade har fler än 700 000 traders som handlar valuta på deras platform. De har ett väldigt stort förtroende bland privatpersoner som tradar på forex marknaden. Det gäller både i Asien och i Europa.

3: Den internationellt erkända mäklaren erbjuder spreads som tillhör marknadens lägsta. Ett litet exempel är EUR/USD som har så låg spread som 0.1, eller 1 pip, på standardkontot. Ja, det är åtminstone 5x längre än de flesta konkurrenterna och gör att sajten lockar till sig många av de stora och seriösa valutahandlarna.

Betyg: 7.14/10
Minsta insättning: €50
Beskrivning: Handla säkert med ultralåg spread, utan mellanhänder.

Riskvarning: 68% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFDs med Z.com.


4: Du kan komma igång med en enkel insättning på €50. Det är allt som krävs för att få använda en prisbelönt plattform för trading, som du säkerligen kommer uppskatta.

5: Sajten erbjuder en teknisk fulländad plattform med mycket att välja på. Den är egenutvecklad i Japan och har precis allt som kan önskas utav en valutahandelsfirma.

6: Valutamäklaren erbjuder ett No Dealing Desk (NDD) utförande av orders. Det innebär att du slipper en s.k. “Dealing Desk”. Det betyder att dina orders placeras väldigt snabbt, något som är en fördel i denna bransch. Fördelen är transparensen och att det inte uppstår konflikterande intressen.

7: Z Trade erbjuder en ovanligt bra support som normalt svarar på dina frågor inom några sekunder, oavsett vad det gällerr.

Skapa konto hos Z Trade

8: Som tradare har du tillgång till nästan 100 olika verktyg som inkluderar majors, minors, och nästan 30 exotiska valutapar som är smidigt uppdelade på de tre mest tradade major valutorna (EUR, USD och GBP). Du hittar även råvaror, 10 olika index och de största kryptovalutorna.Som kund har du också väldigt väl utstakade detaljer för kontrakten. Du har många alternativ för ordertyper (One-Click Order, Market Order, Limit Order, Stop Order, Take Profit Order, Stop Loss Order, Trailing Stop). Hedging finns tillgängligt och en mängd andra viktiga detaljer för att perfektera din trading.

9: Z Trade har lång erfarenhet. Bolaget startade redan 2005 i Tokyo men har idag även en licens hos FCA i Storbritannien och mäklaren är licenserad inom EU. På så sätt skyddas dina pengar för upp emot €20 000 av staten.

Klicka dig vidare för att skapa ett konto och börja trada hos Z.com Trade!


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.