Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2019-09-22 00:11:33). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.73 - -0 %
EUR/USD 1.1 - -0 %
EUR/GBP 0.88 - -0 %
GBP/USD 1.25 - -0 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.73 -0 %
EUR/USD 1.1 -0 %
EUR/GBP 0.88 -0 %
GBP/USD 1.25 -0 %
USD/CHF 0.99 -0 %
USD/TRY 5.74 -0 %
USD/GBP 0.8 -0 %
USD/NOK 9.04 -0 %
Z.com's startsida
Klicka för större bilder

Handla valuta, aktier, index, råvaror och kryptovalutor med förtroende. Idag har Z.com över 700 000 kunder och räknas som en av världens största valutamäklare för privatpersoner. Alla dina ordrar går genom STP (så kallad Straight Through Processing), dvs helt utan någon handläggningsperson. Du tradar valuta direkt och här får du bland marknadens snabbaste orderprocess från att du lägger ordern till att avslut sker, helt utan mellanhänder. Deras ultralåga spreads är en stor fördel, tack vare rejäla volymer av likviditet. Upptäck en proffsig valutamäklare idag, du också. Registrera dig på Z.com nu!

Z.com

Z.com logo

Totalt betyg

9.14/10

Betyg-detaljer

8
9
9
8
10
10
10
 • Min. insättning

  €50

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2012

 • Licenser

  2

 • Land

  UK

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenska

  Nej

 • Support

  Nej

 • Valuta insättning

  USD GBP EUR

Z.com står för drygt 20% av världens valutahandel med belåning. Ja, du läste rätt. Det är en enorm spelare på marknaden för valuta, men samma sak gäller även aktiehandel, index och råvaror.
Idag kan du få 30x hävstång på alla valutainvesteringar, förutom ifall du har ett professionellt konto som ger upp till 200x hävstång, med lägre säkerhetskrav. När du handlar med krypto så är det 2x hävstång som gäller. För råvaror så gäller maximalt 10x belåning. För indexprodukter, såsom OMX30, DE30 eller japanska index som JP225 så är det 20x hävstång som finns tillgängligt hos Z. För professionella klienter så kan du få en hävstång på upp till 200x insatt kapital. Det krävs att du fyller i lite dokument hos Z för att kunna ansöka om att bli professionell klient. Oftast så går det rätt smidigt, förutsatt att du har ordning på finanserna och de finansiella marknaderna.
+ Snygg webbplats.
+ Har otroligt låg spread.
+ Väldigt bra sajt för robot trading eller algo trading som de kallas hos Trade Z.
- Fungerar bara med MT4, det finns inget webbgränssnitt.
- Svårt att ladda ner demokonto programmet för Mac-användare.
Trade Z hjälper dig diversifiera portföljen med ett allt från grafer till expertråd och tekniska indikatorer. Du kan enkelt handla med algo trading, där du med hjälp av robotar automatiskt handlar med aktier, valuta eller krypto som Bitcoin. Först så finns MetaTrader 4 med ett komplett paket för din egen optimala tradingmiljö. Du kan själv ändra storlek och layout på alla grafer, välja bland fullt av tekniska indikatorer eller automatisera dina trades.
Z erbjuder massvis med olika tillgångar från en och samma tradingplattform. Handla med valuta, guld eller CFD'er för att nämna några.

Med Z Trade's relativt nyskapade Auton plattform så går det att automatisera precis allt. Du får ett av marknadens mest avancerade paket för algorimisk trading med aktier, råvaror eller för valutahandel, du väljer själv.
Tack vare ett avancerat, inbyggt Algo trading kit så kan du med Auton från Z.com skapa trading strategier med hjälp av plattformen, utan att känna till något om det sedan innan. En rationellt implementerad automatisk trading robot kan få dig att tjäna rejäla summor varje dag, utan att röra ett finger. Du kan sköta allt direkt från mobilen (såsom iPhone eller Android) och enkelt lägga orders, få priser i realtid eller se de senaste nyheterna.
 
Bolaget bakom Z.com har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Z, Trade Z
Inga nyheter om Z.com tillgängliga.

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida resultat. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2019 www.valutahandel.se All Rights Reserved