fbpx

Magnus från Lund

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 11 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

En av marknadens mest populära onlinemäklare har avancerat ytterligare under 2021 och bland annat lanserat ett unikt och mycket användbart riskhanteringsverktyg. Valutahandel har tagit tempen på AvaTrade – plattformen där generösa möjligheter och förmånliga villkor står till buds, och där allt dessutom går att få på svenska.

Transparens, rikt utbud av tillgångar, låga avgifter och en handelsplattform som dels är enkel och smidig att använda men som också ger stöd för avancerad trading. I takt med att utbudet av online trading mäklare växer blir också kundernas krav allt högre. Man vill ha en komplett mäklare som kan erbjuda hela paketet.

Sköna AvaTrade har funnits sedan 2006 och har på många sätt varit en pionjär inom trading med valutor och CFD'er. Mäklaren har länge legat i täten vad gäller såväl säkerhet och transparens som innovation och nytänkande – trots att det genom åren dykt upp allt fler starka konkurrenter och att klimatet på tradingmarknaden har tuffats till rejält. Det duger inte längre att vara bra – man måste vara bäst om man som tradingmäklare ska vara med i kampen om kunderna.

Valutahandel har följt AvaTrade genom åren och imponeras fortfarande av dess förmåga att behålla sin framåtanda och position i täten. Efter drygt 15 år i branschen är det lätt hänt att tappa ångan och få svårt att stå sig i konkurrensen mot nya aktörer med siktet inställt på massiv tillväxt – men AvaTrade fortsätter att leverera. Är du ute efter en pålitlig, väletablerad och seriös mäklare som trots många år på marknaden fortsätter att utvecklas är AvaTrade definitivt ett alternativ värt att testa.

Handla valuta, krypto, råvaror, aktier och index

Det generösa utbudet av tillgångar och instrument är kanske en av de främsta fördelarna med AvaTrade. Det här är en plattform på vilken du dels kan samla all din handel och dels utforska nya möjligheter. Är du valutahandlare men nyfiken på att ge dig in på krypto? Kanske lockar råvaror och aktie-CFD'er som komplement till övriga tillgångar i portföljen? AvaTrade har satsat stort på att vara en mångsidig mäklare som erbjuder alla de tjänster du behöver för att kunna diversifiera din handel på ett optimalt sätt.

Kvaliteten kan många gånger vara mycket varierande hos mäklare som siktat in sig på att vara så breda som möjligt. Kvantitet är förvisso lockande eftersom det bjuder på många valmöjligheter – men inte om det är på bekostnad av kvaliteten. En mäklare som erbjuder många instrument inom en eller ett par instrumentkategorier kan många gånger vara att föredra framför en som erbjuder många kategorier men endast ett fåtal instrument inom varje. AvaTrade lyckas emellertid leverera på bägge sätt. Här finns både många olika tillgångskategoerier och marknader och många instrument inom varje.

För dig som användare innebär det här att inget behov finns av någon kompletterande mäklare och/eller plattform. Grymma AvaTrade är på flera sätt en allsidig och komplett tradingssajt.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Prova valutahandel med optioner eller CFD'er på en av marknadens billigaste och mest moderna sajter. Börja trada hos AvaTrade redan idag!

Riskvarning: 71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.


Smidigt och bekvämt med svensk plattform

AvaTrade har sitt säte i Dublin på Irland, men är i allra högsta grad en internationell mäklare. Dessutom får de sägas vara extra tilltalande för svenska traders, eftersom sajten finns att få helt på svenska. En lyx man inte hittar hos alltför många mäklare.

Svenskar är generellt sett relativt duktiga på engelska och merparten av alla traders är välbekanta med tradingbegrepp på engelska och att även handla på plattformar som enkom finns på engelska. Det fungerar oftast bra – men finns det ett kvalitativt alternativ på svenska är det givetvis ett stort plus. På AvaTrades svenska plattform går det framförallt smidigt att komma igång med själva tradingen, men det är också lätt att läsa in sig på alla villkor och dylikt. Vidare finns också svenska som språkval i både den webbaserade plattformen och i mobilappen.

AvaTrade satsar på innovation och expansion

Likväl som transparens och kvalitet är viktiga fokuspunkter hos AvaTrade är så även innovativt nytänkande. Nya tjänster läggs till och utbudet vässas med jämna mellanrum för att inte bara hålla jämn takt med konkurrenterna på marknaden – utan för att ligga steget före. Bland annat lanserade AvaTrade för inte så länge sedan det unika riskhanteringsverktyget AvaProtect, med vilket du får en garanterad stop loss mot en mindre avgift. Plattformen bjuder också på intressanta instrument utöver de mer traditionella – däribland valutaoptionerna AvaOptions.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Testa ett helt nytt och enklare sätt att handla valutor med optioner. Börja trada med AvaOptions hos AvaTrade redan idag!

Riskvarning: 71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.


5 highlights hos AvaTrade

Har du höga krav och förväntningar på en forex- och CFD-mäklare lär du finna att AvaTrade lever upp till det mesta. Valutahandel har tidigare lyft fram plattformen som en av de bästa och kanske framförallt mest pålitliga för online trading med finansiella instrument – men det tål att göras igen. Här finns en hel del bra att att hämta för dig som användare, däribland följande fem tjänster/särdrag som vi anser får sajten att sticka ut lite extra:

Flexibilitet och valmöjligheter: Utöver det breda utbudet av tillgångar och instrument får du hos AvaTrade också möjlighet att välja bland hela fyra olika tradingplattformar; MT4, MT5 samt den egna plattformen för webb respektive mobil. Grym flexibilitet utan begränsningar.

Licensierad i 6 jurisdiktioner: AvaTrade är reglerad av tillsynsmyndigheter på hela 6 olika marknader, vilket inte är helt vanligt. Licens finns i Sydafrika, Israel, Japan, Australien, UAE samt Brittisk Jungfruöarna.

Marknadens bästa support: Korta svarstider, flera kontaktvägar, proffsigt bemötande och inte minst – tillgänglig på såväl svenska som engelska. Svensk support kan fås hos AvaTrade på dagtid, varefter den engelska tar vid på kvällstid. Utöver personlig support finns också en mycket välutbyggd FAQ-sektion där du snabbt kan hitta svar på allt och lite till om både AvaTrades tjänster och trading överlag.

Gott om insättningsalternativ: Flexibilitet och valmöjligheter stämmer in även här. AvaTrade erbjuder flertalet smidiga alternativ för insättningar – däribland PayPal, banköverföring, konto-/kreditkort samt olika digitala betaltjänster. Depositioner är också gratis att göra.

Perfekt för autotrading: AvaTrade erbjuder såväl ZuluTrade som den egna DupliTrade för automatisk handel. DupliTrade finns dessutom på svenska, vilket gör den synnerligen enkel att komma igång med. Ytterligare ett plus är att du endast betalar 1,5 pips i spreads för samtliga instrument i DubliTrade – vilket får anses mycket generöst med tanke på alla de strategier du får tillgång till.

Gör som hundratusentals andra valutahandlare världen över – välj AvaTrade som din mäklare och öppna ett konto idag.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.