fbpx

Alvin från Eskilstuna

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 23 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
68% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Ett betalkort med cashback inom krypto ger dig som konsument möjlighet att få ut mer när du handlar – och samtidigt öka på ditt innehav av virtuella coins. Men vilket kort bör man välja? Valutahandel listar de 3 bästa alternativen på marknaden just nu.

För dig som tagit steget in på framtidens finansiella marknad kan ett betalkort med cashback inom krypto vara den nya vägen att gå. Traditionella kreditkort med återbäring i vanliga kronor och ören alternativt bonuspoäng är fortfarande det som används mest bland gemene man – men denna nya typ av betalkort är definitivt på stark frammarsch. I takt med att kryptovalutor blir allt vanligare bland vanliga konsumenter ökar också efterfrågan på smarta lösningar liknande de som finns att tillgå med vanliga fiatvalutor. Betalkort med möjlighet att tjäna in återbäring på köp är ett sådant exempel.

Trots att utbudet av kort för virtuella coins ännu är väsentligt mindre än det för traditionella betalkort, finns det likväl en del olika alternativ att välja bland. Har man inga preferenser sedan tidigare kan det vara svårt att veta vilket som är värt att satsa på – och vilka som inte tjänar något till att testa. Ett flertal olika kryptosajter erbjuder idag möjligheten att ansöka om kort som ger återbäring i kryptovalutor – i dagsläget vanligen Bitcoin – men kvaliteten på respektive tjänst kan se olika ut.

För att göra det lite lättare att hitta rätt i djungeln av möjligheter har Valutahandel scannat av marknaden och valt ut de tre kort vi anser ger dig som kund mest värde. Har du inte redan testat något av dem kanske du hittar en ny favorit här nedan.

Topp 3 alternativ för betalkort med cashback inom krypto

Vi har valt ut de tre bästa alternativen, vilka återfinns nedan.

BlockFi: Köp och sälj, utan årsavgift

Först ut är den renodlade kryptosajten BlockFi, på vilken du som kund kan köpa , sälja och tjäna kryptovalutor på ett mycket enkelt och smidigt sätt. Företaget har uppmärksammats internationellt för sina användarvänliga och förmånliga tjänster inom krypto – inte minst för det betalkort man som BlockFi-användare har möjlighet att ansöka om. BlockFi har tillsammans med kortjätten Visa lanserat ett Visa Rewards-kort, med vilket du erhåller minst 1,5% i obegränsad cashback på alla inköp du gör.

Återbäringen är inte knuten till krav om staking och möjlighet finns att få ett förhandsbesked om godkännande. Förhandsbeskedet innebär att du kan få veta dina chanser att bli godkänd utan att du behöver genomgå en kreditupplysning som riskerar att påverka ditt score. Viktigt att nämna är dock att ett preliminärt godkännande inte är någon garanti för att du sedan blir godkänd i en formell ansökan – men det ger dig förstås en hint om vilket svar du kan förvänta dig.

BlockFi Rewards Visa-kort har ytterligare fördelar. Kortet saknar helt årsavgift, kan användas för inköp världen över utan några utländska transaktionsavgifter och ger dessutom hela 3,5% cashback i Bitcoin under de första tre månaderna. Handlar du för över $50 000 på ett år stiger din återbäring dessutom till 2,5% i Bitcoin.

Här kan du läsa mer om BlockFi Visa Rewards och ansöka om ett kort.

Betyg: 8.57/10
Minsta insättning: 0 BTC
Beskrivning: Erhåll ränta från Blockfi. Kom igång på 2 minuter med kryptovalutor!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar vi trading på denna kryptoplattform.


Crypto.com: Smidig växling med 1% cashback

Crypto.com är en välkänd sajt för kryptohandlare världen över och en aktör Valutahandel tidigare har recenserat och skrivit om. Företaget erbjuder smidig trading och växling av ett stort antal olika kryptovalutor – såväl stora och välkända, som mindre och up and coming. Enligt egen utsago är Crypto.com just nu den snabbast växande kryptoappen i världen sett till antal registrerade användare.

För dig som önskar möjlighet att välja bland flera olika korttyper är Crypto.com ett utmärkt alternativ. Här hittar du inte bara ett, två eller tre olika betalkort att välja mellan – utan faktiskt hela fem stycken. De olika korttyperna har olika nivåer av cashback kopplade till hur mycket du själv stakar. Du behöver dock inte staka någonting för att kunna skaffa ett Crypto.com Visakort – Midnight Blue kan ansökas om utan något krav på staking alls. Kortet ger dig en återbäring på 1% i den egna kryptovalutan CRO.

Övriga nivåer är:
Ruby Steel: Minst $400 i staking – 2% CRO cashback.

Royal Indigo och Jade Green: Minst $4000 i staking – 3% CRO cashback.

Frosted Rose Gold och Icy White: Minst $40000 i staking – 5% CRO cashback.

Obsidian: Minst $400 000 i staking – 8% CRO cashback.

Här kan du läsa mer om Crypto.com Visa och ansöka om ett kort.

Betyg: 9.2/10
Minsta insättning: 10 kr
Beskrivning: Enkel marknadsplats för handel med krypto. Prova Crypto.com idag!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.


Revolut: Reseförsäkring och lounge-tillgång

Revolut är en heltäckande samlingstjänst för det mesta som har med pengar att göra. Företaget har på bara några år lockat till sig en stor användarskara med sina smidiga appbaserade tjänster och förmånliga erbjudanden.

Till skillnad från BlockFi och Crypto.com är Revolut inte en tjänst inriktad på kryptovalutor, men sin mångsidighet trogen erbjuder de möjligheten att tjäna cashback med krypto med ett av sina paket – inkluderat ett Revolut betalkort. Med paketet Metal får du ett kontaktlöst Revolut Mastercard, med vilket du tjänar 1% återbäring på alla inköp du gör. Återbäringen kan fås i ett trettiotal olika valutor – däribland Bitcoin, Ethereum och Litecoin.

Kortet levereras till 180 länder i världen, vilket innebär att du med lätthet kan skaffa Revolut Metal Mastercard oavsett var på jorden du huserar. Ingen årsavgift för det första kortet, men önskar du skaffa fler tillkommer en årligt kostnad på 40 GBP. Med Metal-paketet följer förutom kortet även en riktigt bra reseförsäkring, möjlighet att köpa launch access för 200 kr på flygplatser när du flyger ekonomi, avgiftsfria uttag upp till 8000 GBP per månad samt förmånlig ränta på sparande.

Letar du efter en tjänst som inte huvudsakligen är inriktad på krypto men där cashback i BTC, ETH eller LTC finns som en kul bonus kan Revolut vara ett bra val.

Här kan du läsa mer om Revolut Metal och ansöka om ett kort.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.