fbpx

Noel från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 21 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Ett av världens största tjänsteutbud för krypto, drygt 80 kryptovalutor tillgängliga för trading och ett flertal vassa funktioner som till stor del gör det möjligt att ersätta fiat med krypto i din vardag. Här är 7 anledningar till varför alla kryptohandlare bör testa Crypto.com enligt oss på Valutahandel.

Mer än bara en marknadsplats

Crypto.com startades 2016 i Monaco och var från början i huvudsak en marknadsplats för krypto. Sedan dess har mycket hänt. Sajten har på endast fyra år expanderat med ett flertal spännande tjänster och funktioner – och med nya funktioner kommer också fler användare.

Idag kan plattformen användas för att dels växla och konvertera ett stort antal olika kryptovalutor – men man kan också trada, ta lån med krypto som säkerhet, registrera sig för en DeFi Wallet, delta i olika tävlingar och handla med krypto som betalmedel genom sajtens egna VISA-kort. Sajten gör det dessutom möjligt att tjäna förmånlig ränta på (upp till 8% för krypto och 12% för stablecoins) när krypto till exempel används som insats för lån.

Redan övertygad? Registrera dig hos Crypto.com och upptäck helt nya kryptomöjligheter inom bara någon minut.

Enkel och smidig hemsida – passar även för nybörjare

Är du helt grön inom allt som rör krypto? Då passar Crypto.com utmärkt för att komma igång. Virtuella valutor, blockchain-teknik, tokens och digitala plånböcker – vi vet att kryptovärlden och alla tillhörande begrepp för en novis kan upplevas både svårt, krångligt och omständigt att förstå sig på. Tröskeln att komma in i det kan kännas hög.

Med Crypto.com blir det dock lättare. Hemsidan är för det första lätt att navigera och har en tydlig layout – men utöver det finns också bra information och hjälpavsnitt om allt ifrån grunderna för krypto och kryptohandel, till mer djupgående och avancerade tjänster och finesser. FAQ-sektionen är riktigt bra, supporten är hjälpsam och det går förvånansvärt lätt att både lära sig och snabbt avancera.

Betyg: 9.2/10
Minsta insättning: 10 kr
Beskrivning: Enkel marknadsplats för handel med krypto. Prova Crypto.com idag!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.


Välj mellan Crypto.com App Wallet eller Crypto.com DeFi Wallet

Med Crypto.com App Wallet fungerar Crypto.com som tredjepart vilken har access till de nycklar som behövs för att hantera dina tillgångar. Givetvis är det du som instruerar och bestämmer vad du vill göra samt hur och när du vill nyttja dina lagrade kryptotillgångar – men allting måste gå genom Crypto.com.

Har du istället dragits med i hajpen kring DeFi – det decentraliserade finanssystemet som blivit senaste årets största kryptosnackis – finns också möjlighet att använda Crypto.com DeFi Wallet. Väljer du att hantera dina tillgångar med DeFi Wallet sker inga omvägar via Crypto.com – du själv har 100% access till att hantera ditt innehav, när du vill och utan fördröjning.

Tips! Läs mer om DeFi här på Valutahandel.se.

crypto.com visakort

Crypto.com VISA-kort

Crypto.com's samarbete med kortföretaget VISA är inte bara bra då det möjliggör både enklare insättningar, uttag samt handel med krypto som betalmedel – det får dessutom anses vara en tungt viktad kvalitetsmarkör. Att sajten under flera år haft ett partnerskap med VISA bekräftar att Crypto.com är en legitim och säker aktör.

Registrerade användare kan ansöka om ett flertal olika VISA-kort till vilka olika typer av förmåner är kopplade. Ju mer CRO (Crypto.com Coins) man lägger som insats, desto fler förmåner har kortet. Crypto.com's VISA-kort kan som nämndes användas för att göra insättningar, ta ut pengar och göra betalningar. Dessutom erhålles upp till 100% cashback från flera stora samarbetspartners; däribland Netflix, Spotify, Airbnb och Expedia.

Över 80 kryptovalutor tillgängliga för trading

Tradingplattformen är det senaste tillskottet av tjänster på Crypto.com, på vilken traders kan köpa och trada över 80 olika kryptopar på tre marknader; BTC Market, USDT Market samt CRO Market. Bland paren hittas bland andra CRO/BTC, ETH/BTC, EOS/BTC, BTC/USDT samt ETH/CRO och XRP/CRO.

crypto.com tradingplattformNågon extern tredjepartslösning används inte – istället har Crypto.com utvecklat en egen plattform (tillgänglig både på webben och i mobil) för att säkerställa optimala tradinguppslevelser för sina användare.

Bra charts finns tillgängliga, liksom indikatorer (över 80 stycken inbyggda) och verktyg som stop loss och take profit. Bra översikt över öppna positioner och historik samt möjlighet att skräddarsy diagrammen.

Öppna ett konto hos Crypto.com och börja trada kryptovalutor redan idag – bättre urval, lägre spreads, fler möjligheter.

Crypto.com Pay Account för företagare med online-butiker

En favoritfunktion, och något som förhoppningsvis får kryptovalutor att slå igenom mer i handeln. Med Crypto.com Pay Account kan företagare implementera betalningar med kryptovalutor i online-butiker. Kunder kan använda en QR-kod som direkt kopplas till Crypto.com wallet alternativt bli fakturerade i krypto. Oerhört smidigt och en tjänst som ytterligare minskar glappet mellan kryptovalutor och vardagliga tjänster.

Betyg: 9.2/10
Minsta insättning: 10 kr
Beskrivning: Perfekt alternativ för smarta företagare. Få in fler kunder. Prova Crypto.com idag!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.


Tjäna ränta på veckobasis

Sist men inte minst – Crypto.com erbjuder användare möjligheten att tjäna ränta på insättningar. Ränta som betalas ut till ditt Crypto.com-konto i samma kryptovaluta du gjort insättningen i.

Har du gjort en deposition i BTC, får du också din ränta utbetald i BTC. För insättningar som överstiger $10 000 är 3 månadersräntan 6,5% för de kryptovalutor som stöds, 12% för stablecoins och 6% för den egna CRO. För insättningar mellan $1000-10 000 gäller 4,5% för krypto, 10% för stablecoins och 6% för CRO.

Tillsammans med möjligheten till avgiftsfri trading gör dessa ränteintäkter Crypto.com synnerligen attraktiv och mycket kostnadseffektiv.

Är allt bara krypto och gröna skogar – eller finns det nackdelar?

Ingen tradingplattform är perfekt. Likt övriga aktörer på marknaden lämnar förstås även Crypto.com lite kvar att önska innan ett komplett toppbetyg kan uppnås. Språkalternativen är begränsade på hemsidan, endast engelska och ett par andra finns att välja. Supporten ger proffsig hjälp och finns tillgänglig dygnet runt via chatten – men svarstiderna är något långa.

Sammantaget blir betyget dock mycket högt för Crypto.com och sajten är absolut värd att testas. För mer detaljer – se vår ärliga och oberoende av recension av Crypto.com.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.