fbpx

Krister från Djurgården

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 36 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Trading med Bitcoin och andra kryptovalutor blir allt mer populärt. Nu kan vi presentera en kryptomäklare som är helt fokuserad på olika former av digitalt guld. Det är inte heller ett undermåligt bolag, utan de uppfyller alla de viktiga faktorerna som en seriös köpare är ute efter: Att allt går riktigt snabbt, det går att handla med VISA och Mastercard, man kan växla “mellan” olika kryptos och verifieringen går på nolltid. CEX är verkligen den främsta när det kommer till enkel och trygg handel. Dessutom, med det det stora fokuset på kryptovalutor så erbjuder CEX även en helt egen kryptoplånbok. Nedan förklaras lite mer om CEX och varför det bör betraktas som en ledare inom sin nisch.

Kryptotrading med CEX

CEX har varit aktiva sedan 2013. Sedan dess har bolaget dessutom lyckats samla till sig fler än 3 miljoner Bitcoin och kryptoentusiaster. En del kan bero på den låga insättningsnivån för att skapa ett riktigt kontot. Minsta insättning är 200 kronor och det är inte många andra krypto-trading mäklare som kan slå det låga beloppet. Du gör insättningar med VISA-kort eller Mastercard. Det betyder att det är superenkelt att byta till dig en av de utvalda kryptovalutorna.

Allt du behöver är inbyggt i handelsplattformen, som istället för traditionell valutahandel enbart fokuserar på de moderna valutorna baserat på blockchain. Det gäller även tekniska analyser och annat som du behöver för att lyckas med din online trading. Dra nytta av hävstång så hög som 10. Tänk dock på att det är en roll over avgift var fjärde timme. Därför är CEX ett optimalt alternativ för day trading och handel mellan olika kryptos. Dessutom finns det en hel uppsjö av hjälpmedel som du kan lägga in i live grafen som du ser i skärmen. Det hjälper dig uppnå bättre resultat.

Betyg: 9.43/10
Minsta insättning: 200 kr
Beskrivning: Den bästa crypto exchangen för att växla, handla eller trada Bitcoin som du kan lita på!

Riskvarning: Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.


CEX erbjuder ett demokonto som ger dig 10 Bitcoin att använda för att lära dig plattformen och dess funktioner. Det hjälper dig även prova dina tradingstrategier. Du behöver inte ens skapa ett konto för att prova demokontot, det är helt utan registrering. Bara klicka på knappen så är du igång och kan handla kryptovalutor med virtuella pengar, d.v.s. låtsaspengar. I detta fall får du tillgång till ett 20-tal olika krypto/valuta par, däribland BTC/USD, BTC/EUR, ETH/USD, ETH/EUR, ETH/BTC, LTC/USD samt LTC/BTC. Alla par går att handla mot andra kryptovalutor, så du kan t. ex byta från Bitcoin till Ether eller Litecoin om du känner för det. De är även snabba på att lägga till alla nya blockchain valutor som kommer ut på marknaden, såsom OMG och ONT den sista veckan. Lite mer udda digital valutor finns givetvis också, däribland Bitcoin Gold (BTG), Bitcoin Cash (BCH), Dash, Zcash (ZEC), Tron (TRX), MetaHash (MHC), BitTorrent (BTT), Stellar (XLM), Gigahashes (GHS) och Ripple (XRP).

valutahandel med bitcoin och kryprovalutor

Vad fokuserar CEX på?

På sin sajt säger de helt enkelt att de vill hjälpa dig handla kryptovalutor enklare, mer bekvämt och med mer självförtroende genom att erbjuda en handelsplattform som är enkel att använda. Via en professionell supportavdelning visar de att deras kunder är av högsta prioritet.

För att skapa ett riktigt konto skickar bolaget ett email för att konfirmera ditt konto. Det emailet innehåller en extremt lång kod som du behöver knappa in i servern. Det är precis som en nyckel för en krypto-wallet. Det enklaste är att “copy-pasta” koden från din email till sajten.
Plattformen är väldigt tydlig och enkel att jobba med. Men det bästa med sajten är nog de låga avgifterna och den höga succéfaktorn vid försök att sätta in pengar med debitkort, som kan vara krångliga hos många krytovaluta-mäklare.

Hur länge kommer Bitcoin fungera?

Samtidigt höjs kritiska röster att kriminella använder Bitcoin enligt SvT. Lars Malmström som är chef för Finansinspektionens konsumentenhet, kommenterar till tidningen att “den som använder bitcoin riskerar att understödja penningtvätt, korruption eller terroristfinansiering”. Vi tycker att han känns lite gammalmodig och inte riktigt hänger med på noterna om vad som behöver göras för att förbättra finansiella transaktioner, så att de kan ske blixtsnabbt. Samtidigt rapporterar SvT att över 30 000 svenskar bedrivit handel med Bitcoin och troligen så ökar siffrorna kraftigt för varje månad som går. Vi tror att i verkligheten så är det fler som handlar med Bitcoins. Speciellt nu när kursen rör sig uppåt, så är det extremt många som blir intresserade att hoppa på tåget som ofta ses som en “safe heaven” vid oroligheter på finansmarknaden. Allt fler rapporter kommer också om hur centralbanker experimenterar med kryptovaluta, bland annat från World Economic Forum. Nackdelen är bara att centralbankerna sällan diskuterar öppet om hur de jobbar med Bitcoin och de andra kryptoparen.

Samtidigt pekar en rapport från Tidningen Fortune på att just handel med Bitcoin står för 95% av all kryptokriminalitet, allt från optionhandel till hacking. Samtidigt är det tydligt att regeringar över hela världen jobbar tillsammans för att samordna lagar och regler kring Bitcoin.

I Israel skattas Bitcoin som tillgångar likt aktier, vilket även är fallet i Bulgarien där kryptovalutor räknas som en finansiell tillgång. Schweiz däremot ser på valutahandel med någon form av blockchain som en typ av utländsk valuta. I Argentina, Danmark och Spanien så är det ännu klassificerat som att man måste deklarera inkomstskatt för sin krypto. Storbritannien har regler som tvingar folk att betala kapitalskatt vid Bitcoin vinster. Mario Draghi, den avgående ordföranden för ECB, varnar att Bitcoin och digitala valutor är väldigt riskfyllda tillgångar på grund av deras volatilitet och spekulativa priser. Idag så är digitala valutor (som Bitcoin) inte föremål för ett specifikt tillsynssätt av ECB, men de jobbar för närvarande på en mekanism för tillsyn av kryptovalutor. I Sverige så gäller 30% skatt på vinster från trading, precis samma som vid vinst vid aktiehandel. Mer fakta finns på Skatteverkets delsida om kryptovalutor.

Läs hela vår recension om CEX för vidare detaljer.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.