fbpx

Tina från Norrköping

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 30 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
CEX - En bitcoin handelsplats Du kan lita på!
Klicka för större bilder

Letar Du efter en snygg, smidig, prisvärd och trygg handelsplats för kryptovalutor? Då har du kommit rätt! CEX står för en av marknadens säkraste, snabbaste att komma igång med och allra proffsigaste sajt för verifiering och annat som kan vara krångligt då man handlar med kryptovaluta.

Med över 3 miljoner kunder, så kommer Du inte vara ensam om att gilla CEX sajt. Här finns marknadens största utbud för krytotraders, allt från Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ripple, Tron, Zcash, Dash eller Stellar . Alla dessa och många fler kryptovalutor kan köpas för USD, EUR, pund eller rubel. Välj mellan kortbetalning eller banköverföring, som båda är smidiga. Med VISA-kort så kan du köpa Bitcoin på några minuter. Prova själv handla krypto med CEX!

Vissa svenska banker som t.ex. Handelsbanken blockerar insättning med betalkort. Då kan det vara värt att göra en banköverföring istället. Det tar kanske lite extra tid för själva överföringen men då tillkommer inga extra avgifter för betalmetoden.

CEX

CEX logo

Totalt betyg

9.43/10

Betyg-detaljer

10
10
9
9
0
9
9

 • Min. insättning

  200 kr

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2013

 • Licenser

  2

 • Land

  Storbritannien

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  GBP EUR USD RUB

 
Bitcoin och kryptotrading kan inte bli enklare än med CEX. Allt är skapat för att gå snabbt och vara smidigt. När ditt konto är registrerat så efterfrågas alltid verifikation, något som myndigheterna kräver. Skickar du in en bild på ditt pass eller körkort, samt en selfie med dig själv ihållande din id-handling, så är den första verifieringen klar och du kan handla.

CEX bjuder på en avancerad handelsplats som ger dig en synnerligen smidig handelsupplevelse. Likviditeten är väldigt hög, så det är inga problem att lägga stora orders som avslutas direkt. Inom några sekunder så har du ett e-postmeddelande som konfirmerar affären. Ifall du vill köra scalping eller trading robotar för bitcoin, så är det tillåtet hos CEX. Säkerheten är hög, men allt är ändå väldigt smidigt.
Efter tester av ett 10-tal plattformar för krytpohandel så vann CEX på enheter, hur snabbt man registrerar sig samt hur lätt och kvickt man loggar in. Det ovanligt stora utbudet som kan handlas direkt med debit- eller kreditkort är också väldigt smidigt ifall du behöver köpa Bitcoin, Ripple eller någon annan krypto. Prova CEX idag, köp lite Bitcoin!
 
Hela 10x belåning på krypto är standard på CEX. Ifall du heller kör med lägre belåning vid trading, så är det bara att kontakta supporten så ändrar dem hävstången. Vid köp av Bitcoin på CEX handelsplattform så är det dock utan belåning.
 
Kostnaderna och spreaden är väldigt rimliga. Vi på Valutahandel.se vågar påstå att det är bättre spread är hos majoriteten av alla konkurrenter. Här får du riktigt rimliga kostnader.

Vill man köpa Bitcoin eller annan kryptovaluta så är det billigast att göra en internationell banköverföring som då CEX inte tar ut någon extra avgift för.
 
Eftersom vissa svenska banker, bl.a. Handelsbanken, blockerar kort-betalningar till crypto exchanges kan det vara fördelaktigt att använda banköverföring istället.

CEX erbjuder "International bank transfer" från Sverige utan extra avgifter och även insättning via Skrill.

 
+ Kan handla Bitcoin och annan krypto med VISA eller Mastercard!
+ Snabbt och enkelt att registrera konto och komma igång!
+ Bättre och snabbare verifiering än hos konkurrenterna.
+ En trygg marknadsplats med 3 miljoner kunder, reglerade i både USA och EU.


 
- Har inte sek som valuta, eller svenskt språk.
- Kundtjänsten kan vara långsam på helger.
 
Det går enkelt att köpa Bitcoin, Ether, Stella och många andra kryptovalutor med ett knapptryck. Det är en egenskapad plattform som CEX bjudar på, som du definitivt bör prova.

 
Det är öppen dygnet runt, även på helger. Men supporten är dock långsammare under helgerna.
 
CEX är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er).

Licens i UK: Ja, CEX.IO LTD
Annan Licens: Ja, CEX.IO Corp. (US)
 
 

Hur köper jag Bitcoin omedelbart?

Ingen annan handelsplats för kryptovalutor är så intuitiv och enkel som CEX. Ta bara fram ditt VISA eller Mastercard, välj valuta (ex: EUR) du vill handla för och belopp (minst EUR20) samt vilken kryptovaluta du vill köpa, t. ex Bitcoin (BTC). Klicka sedan på köp nu!

Har ni någon guide för hur man köper kryptovalutor hos CEX?*

I guiden nedan kan du se steg för steg på svenska hur man går tillväga för att köpa kryptovalutor utan att överföringen spärras av din bank. Vi har också en text-guide för att köpa Bitcoin där som du kan följa den genom att läsa respektive steg.
Bolaget bakom CEX har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för CEX.IO Corp.
  Inga fler nyheter om CEX tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.