fbpx

Henrik från Djurgården

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 2 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Trött på valutahandel? Söker du nya utmaningar? Då kanske Kriptomat kan vara något för dig. Kriptomat lanserades i februari 2018 och är därmed praktiskt taget nyfödd i branschen. Ändå har framgångarna hunnit bli stora för denna crypto-handelsplats där du antingen kan köpa, sälja eller lagra crypto. Nya Kriptomat lockar med en användarvänlig, enkel sajt som gör krypto tillgängligt för alla. Här är 9 bra skäl till varför Kriptomat är värd att testas.

Multilingual hemsida – även svenska finns

Det första visuella intrycket av en marknadsplats eller en tradingplattform är viktigt, layouten och gränssnittet spelar därför stor roll. Här har Kriptomat verkligen lyckats med sin vision om att skapa en sida där kryptohandel blir möjligt för alla – inte bara techgenier och de med år av erfarenhet från branschen. Sajten är mycket tydligt uppbyggd, med enkla menyer och bra struktur. Hela 23 språk finns att välja mellan – däribland svenska. Ett stort plus ska också ges för att språkalternativen även inbegriper utbildningsmaterial, support och liknande – vilka annars ofta bara finns på engelska.

Stort fokus på säkerhet och transparens – europeiska licenser

Kriptomat satsar stort på användares trygghet och lägger således mycket krut på att vara så transparent som möjligt. Bolaget innehar inte bara en utan två europeiska licenser utfärdade i Estland – en för att förmedla exchange- och handelstjänster för kryptovalutor online, och en för att tillhandahålla säkra cryptoplånböcker till alla sina användare.Vidare är Kriptomat en av initiativtagarna och grundarna till organisationen INATBA – International Association for Trusted Blockchain Applications – en merit som ytterligare befäster sajtens seriositet. Kostnader och avgifter redovisas tydligt, legala dokument, företagsinformation, villkor och dylikt finns allt lättillgängligt på sidan. Detta tillsammans med användarvänlig design gör att vi gillar denna

Kom igång med Kriptomat du också – registrera dig idag.


Betyg: 9.22/10
Minsta insättning: 350 kr
Beskrivning: Redo att köpa krypto? Starta med Kriptomat idag!

Riskvarning: Var försiktig när du handlar med kryptovalutor, då volatiliteten är hög.


Köp, sälj och lagra 30 olika cryptovalutor

Valutor, råvaror, aktier och index finns inte tillgängliga på Kriptomat – det här är en renodlad cryptosajt med enbart crypto i sortimentet. Och sortimentet är riktigt bra. Omkring 30 olika digitala valutor finns att köpa, sälja och växla – däribland Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DASH, EOS, Ripple och många fler. Aktuella cryptokurser finns tydligt listade på hemsidan, liksom prisgrafer och avgifter.

Möjlighet att handla direkt med euro

Det faktum att Kriptomat tillåter cryptoköp med euro direkt via kreditkort alternativt bank-/SEPA-överföring bidrar verkligen till sajtens tillgänglighet för cryptoanvändare på alla olika nivåer. Är man nybörjare lockar sällan en plattform där du redan måste ha ett kryptosaldo i en eller flera e-wallets. Att kunna betala med euro gör helt klart tröskeln över betydligt lägre. VISA och Mastercard kan bägge användas för att köpa valutor, liksom traditionella banköverföringar och SEPA (standardiserat eurobetalningsområde). Möjlighet att växla tillbaka till euro och göra uttag till bank finns givetvis också.

Pedagogiska utbildningsfilmer

För den som behöver hjälp att komma igång finns allt du behöver under fliken “Hur det fungerar”. Här hittas svar på de flesta frågor användare kan tänkas ha om såväl Kriptomat i sig, som hur tjänsten fungerar rent praktiskt. Särskilt tilltalande är de korta videofilmer (omkring 2-3 minuter) som förklarar och visar steg för steg hur du går tillväga för att köpa, sälja, växla och utnyttja andra tjänster. Det bästa av allt? Allt finns på svenska.

Låga transaktionsavgifter

Overheadkostnader saknas i princip helt på Kriptomat – registrering och insättningar är gratis, och några inaktivitetsavgifter tillkommer inte. Spreads tillkommer vid transaktioner – det vill
säga när du köper, säljer eller växlar en valuta. Kriptomats nominella avgifter ligger i det lägre spannet jämfört med andra likvärdiga aktörer – här får du mer prisvärd cryptohandel än på många andra marknadsplatser.


Betyg: 9.22/10
Minsta insättning: 350 kr
Beskrivning: Handla krypto till låga avgifter. Vårt bästa alternativ. Prova Kriptomat idag!

Riskvarning: Var försiktig när du handlar med kryptovalutor, då volatiliteten är hög.


Tillgänglig i både dator och mobil

All handel på Kriptomat sker i den egna plattformen, vilken finns tillgänglig i såväl webbläsare som för mobil. Ingen nedladdning av mjukvara är nödvändig – förutom appen för iOS och Android. Lyckligtvis har man lyckats lika bra med utvecklingen för mobil användning som man gjort med den webbaserade plattformen – Kriptomats app är snyggt utformad samt enkel och smidig att använda. Precis som i webbversionen kan olika språk väljas, grafiken och gränssnittet är användaranpassat till max – den här tjänsten passar alla som vill kunna handla crypto på språng. Nej, det är verkligen inte en bluff.

kriptomat registrering

Snabb KYC-registrering, verifierat konto inom några minuter

Vi återkommer till Kriptomats fokus på säkerhet och transparens. KYC-registrering tillämpas för alla blivande användare, vilket känns både betryggande och proffsigt. Processen är synnerligen enkel – man öppnar ett konto, lägger till ett bankkonto (för insättningar och uttag), verifierar sin identitet och hemvist och är sedan good to go. Oftast tar det inte mer än några minuter.

Ingen privat plånbok nödvändig

Sist men inte minst – Kriptomat tillhandahåller digitala wallets för de mest populära kryptovalutorna när du signar upp dig och börjar använda tjänsten. Har du ingen privat e-wallet sedan tidigare är det således inget problem.

Redo att komma igång? Upptäck ett bättre, snabbare och smidigare sätt att handla, lagra och växla krypto du med – registrera dig hos Kriptomat redan idag.

Summa summarum kan konstateras att Kriptomat bjuder på flera incitament att verkligen testa tjänsten – här finns tydligheten, enkelheten, valmöjligheterna och kvaliteten som behövs för en riktigt bra handelsupplevelse. Ska vi hitta något att anmärka på blir det möjligtvis att sajten kan upplevas något för enkel av avancerade kryptohandlare med lång erfarenhet. Det faktum att andra språkalternativ än europeiska saknas gör också Kriptomat mindre tillgänglig för användare i exempelvis Asien eller Mellanöstern.

Önskar du mer detaljer innan du ger Kriptomat en chans? Läs vår fullständiga recension.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.