fbpx

Niclas från Norrköping

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 33 minuter sedan.

» Prova IG du med.
70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Det finns många sätta att komma igång med en krypto- eller valutamäklare. Idag ska Valutahandel.se gå igenom de bästa och framför allt enklaste metoderna för att sätta in pengar och påbörja trading hos Sveriges främsta alternativ för att handla kryptovalutor, valutor och aktie CFD'er.

Men vad är en enkel insättningsmetod för en online trading sajt? Enligt oss på Valutahandel.se så är det enkelt och smidigt ifall du redan har en betalningsmetod tillgänglig på din telefon eller dator. Då går det ofta snabbast att gå vidare och komma igång, kanske med ett riskfritt demokonto. Nedan går vi igenom favoriterna som troligen är väldigt populära bland många svenskar.

Apple Pay
Många svenskar gillar Apple Pay och använder det frekvent, även om det inte är en av de fem mest utbredda betalmetoderna för alla sidor inom krypto- och valutahandel. Men varför skulle man inte kunna påbörja handel med ApplePat på en trading sajt? Fördelen med denna överföringsmetoden på Skilling är att det är helt gratis både för insättningar och uttag. Samtidigt så går det omedelbart; så fort du tryckt på skicka och överföringen gjorts, så finns de på ditt nyöppnade Skilling konto samma sekund. Det är vad vi kallar en smidig och enkel betalmetod.

VISA or Mastercard
Att komma igång med ett betalkort eller kreditkort som VISA är troligen det vanligaste alternativet för många. Förmodligen kommer du ihåg ditt nummer eller har det sparat i din browser, så det går blixtsnabbt att sköta en insättning. Det är kostnadsfritt att sätta in pengar med både Mastercard och VISA, så ingen avgift kommer att gå till banken eller Skilling. Inom 30 sekunder så är normalt en kortbetalning avklarad och förmodligen så kommer du behöva verifiera dina kortdetaljer med hjälp av en kod, SMS eller liknande.

Google Pay
En av marknadens vanligaste e-wallets är givetvis Google Pay och självklart så har Skilling stöd för den metoden. På bara några sekunder så kan du vara igång och handla med EUR/SEK, EUR/USD, USD/JPY, Bitcoin, Ether (ETH) eller något annat instrument. Idag så finns det 1000-tals instrument att handla med, allt från krypto till valutor, aktier, index och råvaror. Prova själv med ett gratis demokonto hos Skilling.

Paypal
Ifall du råkar ha pengar innestående på ditt Paypal konto, så kan det vara ett utmärkt tillfälle att komma igång med Skilling (se recension). Ifall du väljer Paypal som betalningssätt så kommer du att få logga in på ditt konto och verifiera dina detaljer, för att sedan bestämma beloppet. Därefter så går du helt enkelt vidare och sätter in pengarna som du önskar. Även om Paypal normalt tar ut avgifter för insättningar och uttag, så kommer 100% av ditt insatta belopp in på ditt nyöppnade konto tack vare att Skilling subventionerar och tar alla kostnader som Paypal tar ut. Med andra ord så är det riktigt smidigt att komma igång på detta sätt.

Klarna
Klarna möjliggör säkra och flexibla betalningar. Du behöver ofta inte betala direkt, utan kan vänta i upp till 30 dagar med Klarna, något som är både riskabelt (ifall du använder det för trading) och opassande. Du bör inte sätta in och använda pengar som du inte har på kontot redan. Men ifall du använder Klarna för enkelhetens skull, så är det givetvis ett bra alternativ. Prova själv att skapa ett demokonto med Klarna idag! Du kan vara igång på under 1 minut.

Trustly
En av de ledande sätten för direktbetalningar stödjs givetvis av Skilling. Du kan använda Klarna för att överföra på en gång – så du kan handla krypto, aktie eller valuta CFD'er på direkten. Enligt Trustly själva så är genomsnittstiden blott 10 sekunder för att göra en överföring med deras app. Inte illa va?

Banköverföring
Ifall du vill känna dig trygg vid lite större överföring så är ofta bankbetalningar det bästa alternativet. Dels så finns det ofta begränsningar för kort och e-wallet betalningar, medan bankerna oftast har högre gränser. Skilling är reglerade från CySEC och därför en säker sajt att överföra pengar till. Kom igång med en banköverföring ifall du gillar Skilling's hemsida, deras stora utbud och låga spread – vilket ger dig mer att handla för.

Ps. Dessvärre så är Swish inte längre tillgängligt på Skilling, vilket var den kanske allra enklaste och mest omtyckta metoden. Det är fortfarande oklart varför den togs bort – men något av alternativen ovan bör fungera nästan lika bra.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.