fbpx

Per från Malmö

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 32 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
73% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Dollarn översåld under hela juli – vad kommer näst?

Framtiden för USD är oviss. Även om volatiliteten har reducerats något jämfört med de senaste få månaderna, men beteendet som kan ses på FOREX marknaden börjar bli synnerligt oberäknelig och frenetisk. Många europeer semestrar i USA under sommaren, något som har kunnats avläsas i Dollarns beteende, men i år har det varit anmärkningsvärt svårt att avläsa tydliga signaler. Kanske beror det på det instabila läget som President Trump (Drumpf!) har satt landet i, kanske beror det på andra faktorer såsom att världsekonomin ser ut att luta allt mer och mer mot Kina. Mer om Kina i en annan artikel, för det finns en hel del att ta upp gällande USA och USD.

Amerikanska The Fed (Federal Reserve Bank) höll ett möte för några dagar sedan, på onsdag den 16e, och sedan dess har det hänt en hel del på marknaden som vi tycker att alla våra läsare bör känna till.

Amerikanska Fed släppte protokollet från mötet och marknaden har reagerat på ett negativt sätt. Dollarn har sjunkit i sitt värde gentemot andra valutor, och ihop med andra faktorer såsom arbetslösheten som råder i landet, ser det lite ut som att USA är på brinken av en tuff period där dollarn kan hållas väldigt låg under en längre period.

Med tanke på att USD har varit översåld under hela förra månaden och augusti har varit ostabil så säger alla tradingstrategier och logik att USD kommer att sjunka. Vi säger inte att du ska köpa eller sälja baserat på denna information, utan gör en egen Teknisk Analys och ta ett beslut baserat på det.

BitCoin slår alla rekord

trading med bitcoinFör ett år sedan stod BTC på ett värde av 570 USD. Idag står den i cirka 4 000 USD samt har ett totalt marknadsvärde som överstiger 72 miljarder, ett faktum som betyder att BitCoin nu har ett värde som är samma som PayPal. Värdet av BitCoin inkluderar dock inte det nyskapade BitCoin Cash som också spås en ljus framtid med kraftigt stigande värde, som för tillfället står på cirka 300 USD.

Ännu mer imponerande är det att se på hur värdet har utvecklats under bara detta år. När marknaden öppnade den 1a januari var en BTC värd strax under 1000 USD, bara några få dollar från 1000-markören, och låg på 966.6 USD. Sedan dess har priset nu stigit över strecket för 4000 USD och ser ut att hålla sig i det området. Den senaste månaden har varit lite turbulent för Kryptovalutor då BTC, Ethereum och i princip alla andra digitala valutor rasade kraftigt i pris. Men de återhämtade sig anmärkningsvärt fort och sedan dess har priset fortsatt att stiga i en rasande fart.

Hur pass högt BTC kommer stiga är helt omöjligt att förutspå, det kanske rent av är en falsk inflation som vi ser just nu. Något som däremot verkar väldigt lovande är BTC Cash, så om du funderar på att investera så är det ett väldigt intressant område att studera mer.

Ethereum kan ta över

trading med ethereumMed allt prat som har varit om BTC på sistone, gällande det osannolika stigande värdet och lanseringen av BitCoin Cash, är det många som helt har missad vad som ser ut att bli nästa stora sak – Ethereum. Denna Kryptovaluta har visserligen redan existerat i lite mer än 2 år, lanseringen skedde den 30e juli 2015 med priset 2000 ETH per BTC, men det är inte förens 2017 som valutan har sett en framtid. Hittills i år har Ethereum stigit nästan 2400 procent i värde och handlas idag för nästan 300 USD.

Tidigare i år deklarerade Ethereum att de planerade att introducera en ny Hard Fork. En Hard Fork är en process för att dela en valutas Blockchain (en digital plånbok), och det skapade stort intresse på marknaden. Nu är det även annonserat att Ethereums nya Hard Fork kommer lanseras i september. Priset för Ethereum är väntat att stiga markant, men återigen – gör din egen analys och ta inte vårt ord för givet.

Däremot kan vi rekommendera den bästa valutamäklaren för att handla med BTC och Ethereum, AvaTrade som var först ut på marknaden med att erbjuda valutahandel med BitCoin på nätet. AvaTrade erbjuder även bonusar för nya klienter, så om du inte har ett konto på denna marknadsgigant ännu så kan du dra nytta av bonuspengar att handla med.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.