fbpx

Christian från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 23 minuter sedan.

» Prova IG du med.
70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Svenska kryptosajten Safello lockar investerare som söker en enkel och smidig väg in på kryptomarknaden. Som komplement till tjänsten för privata kunder finns även Safello Business – en tjänst som ger företag av olika storlek och inom olika branscher möjlighet att ta klivet in i det nya, digitala finansiella systemet.

Allt fler företag visar ett ökat intresse för kryptovalutor och för de möjligheter den digitala valutamarknaden kan tillföra en verksamhet. Man vill kunna investera överskott av kapital i alternativa tillgångar, köpa NFT:er, smidigt kunna växla och återföra kryptovalutor in och ur det konventionella finansiella systemet på ett säkert, snabbt och kostnadseffektivt sätt. Somliga går också i bräschen och integrerar krypto i sina verksamheter, med teknik som möjliggör betalning i krypto för kunder och så vidare.

Liksom för många privata investerare finns emellertid en skepsis kring att det ska vara krångligt – och inte minst osäkert. I myllret av kryptosajter av varierande kvalitet (och med olika rent mjöl i påsen) finns dock goda möjligheter för företag att göra bra val, med en leverantör som levererar både enkelhet, smidighet, säkerhet och flexibilitet.

Safello Business har hjälpt över 300 företag hittills – och kurvan pekar spikrakt uppåt

Majoriteten av alla kryptosajter drivs av utländska bolag, europeiska eller utom-europeiska. Sverige är en liten finansiell marknad internationellt sett, och genomslaget för alternativa decentraliserade tillgångar är naturligt lite mindre (än så länge) än i exempelvis USA.

För de svenska företag som på något vis önskar implementera kryptovalutor i sin verksamhet, och som vill ha en trygg aktör i ryggen finns Safello Business – som dessutom är en svensk plattform. Safello Business är en företagsinriktad tjänst hos Safello, Sveriges mest etablerade och betrodda kryptomäklare. Safello har sedan starten 2012 fått ett gott renommé bland svenska privata handlare, med en tjänst för kryptohandel som kännetecknas av enkelhet, transparens och smidighet. Med Safello Business kompletterar man sitt utbud för att även kunna möta det växande intresse för krypto bland företag av olika storlek och inom olika branscher.

Hittills har Safello Business en kundlista med över 300 företag, vilka använt sajtens tjänster för att ta klivet in på kryptomarknaden. Somliga i syfte att investera en del av företagets vinst, andra för att integrera krypto i sina respektive verksamheter.

Vad krävs för att använda Safello Business för kryptohandel?

Safello Business är en tjänst för företag verksmamma inom olika branscher, på olika marknader och med olika behov. Enskilda firmor, ekonomiska föreningar och kommanditbolag kan i dagsläget inte använda den, men däremot aktiebolag och handelsbolag. Safello ställer inga krav på att man måste investera ett visst lägsta belopp och utbetalningar kan göras till svenskt bankgiro.

Vidare är ett stort plus också den enkla registreringsprocessen, som i princip är lika snabb som den för privatpersoner. En firmatecknare för företaget registrerar sig med BankID och fyller i de företagsuppgifter som efterfrågas. Det kostar ingenting och efter en sedvanlig KYC-process är kontot redo att användas. Som företagskund får man, precis som privatkunderna får, givetvis även tillgång till Safello på såväl webben som i mobilt format – och både hemsidan och appen finns på svenska.

Hur kan företag använda kryptovalutor?

Den digitala valutamarknaden bjuder på en mängd spännande möjligheter för företag, likväl som den gör för privata handlare.

För bolag som vill bekanta sig med kryptomarknaden utan att egentligen integrera krypto i den egna verksamheten, kan Safello Business med fördel användas för investeringar. Istället för att placera en del av vinsten i konventionella värdepapper eller stoppa undan pengarna på ett balanskonto, kan krypto erbjuda ett spännande komplement. Viktigt är förstås att man bara handlar med pengar som man kan avvara långsiktigt, och att man endast investerar pengar man har råd att förlora. En kryptoinevstering ska aldrig, liksom andra investeringar, göras på bekostnad av företagets överlevnad (förstås). I synnerhet inte givet den volatilitet som är signifikant för just krypto.

Låter detta som ett intressant alternativ finns såväl Bitcoin som Ethereum och andra kända kryptovalutor att investera i genom Safello Business.


Betyg: 8.7/10
Minsta insättning: 500 SEK
Beskrivning: Kryptohandel på svenska för företag och privatpersoner med höga krav. Testa Safello idag!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.


För företag redan verksamma inom Web3

Har man redan inkorporerat krypto i företagets verksamhet och därmed redan är verksamma inom Web3 ser behovet annorlunda ut än att bara kunna göra långsiktiga investeringar. Man behöver ett smidigt alternativ för att snabbt kunna växla in och återföra krypto in och ur företagets ekonomi. Safello Business erbjuder adekvat tekniskt stöd för att på ett snabbt, smidigt och framförallt säkert sätt kunna växla in till krypto och sedan återföra pengar i bolaget närhelst behovet uppstår.

Här kan Safello Business bland annat lämpa sig för:
– Företag med crypto mining
– De som tar emot betalningar i kryptovalutor
– Utvecklare av D-apps
– Bolag som skapar egna NFT:er

På sajten finns också möjlighet att handla NFT:er – non fungible tokens – av olika slag.

Vad kostar det att använda Safello Business?

Det finns som nämnts inget krav på någon lägsta investering när man blir företagskund. De kostnader som tillkommer för att använda Safello Business för kryptohandel i företag är transaktionsavgifter. Avgifterna följer en av Safello nivåbaserad struktur och baseras därefter alltid på ordervolym.

Hur kommer man igång med Safello Business?

På Safellos hemsida kan du enkelt registrera ditt företag för Safello Business. Vid frågor om tjänsten finns en svensktalande kundtjänst tillgänglig i flera kanaler.

Vill du veta veta mer om Safello som plattform överlag? Här hittar du vår recension av sajten, med ett utförligt och oberoende omdöme.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.