fbpx

Frida från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Capital för 39 minuter sedan.

» Prova Capital du med.
79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Nya eToroX erbjuder en säker plattform för alla och har som vision att alla människor ska kunna ta del av krypto- och blockchain teknik. Det är bolagsgruppen eToro som ligger bakom nytänkande eToroX. Det är en online trading mäklare som har många års av erfarenhet inom industrin. Det är en av de ledande Forex- och CFD-mäklarna som har över 10 miljoner registrerade användare världen över. eToro-gruppen är även den största partnern för Premier League klubbar. Det är alltså ett otroligt framgångsrikt, trovärdigt och högt ansett bolag. eToroX lanserades för att verkställa bolagets vision att dela med sig avancerad BlockChains och kryptoteknik till alla. De har skapat ett en ny typ av krypto-utbyte och plånbok utan att kompromissa med varken säkerheten eller kvaliteten. Det är ett utbyte som driver branschen framåt och kommer att omdefiniera krypto för detaljhandlare och företagskunder.

eToroX är en av de första FinTech-företaget som har blivit certifierat som en reglerad DLT-leverantör av Gibraltar Financial Services Commission. Det är en av de säkraste jurisdiktionerna inom finans. Detta innebär att du kan vara förvissad om att eToroX är en säker, trygg och pålitlig plattform att använda. eToroX erbjuder enastående kryptotrading för alla.

“Förvänta dig mer”. En säker och reglerad plattform som bygger på blockchain teknologi.

Betyg: 6.11/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Misslyckad kryptohandel från en mindre proffsig sajt.

Riskvarning: 76 % av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD’er med denna aktör.


En ny spännande platform

eToroX hemsida: Förvänta dig mer!
Bolaget eToro tror på en tokeniserad framtid och att alla tillgångar kommer att vara tokeniserade, där krypto tillgångarna är första steget för detta. Hos eToroX har du möjligheten att handla alla typer av moderna tillgångar på den globala marknaden. Du kan göra detta dygnet runt med en omedelbar leverans. eTorox gör det enkelt att hålla koll på de priset och avgifter som tillkommer med deras transparenta prispolicy. Detta är inte alltid lika enkelt att hitta information på andra liknande sidor. eToroX hjälper dig att minska kostnaderna för transaktioner och rapportering – vilket betyder att dina pengar kan läggas på annat.

Cryptomäklaren erbjuder en unik plattform där du kan handla tokenisation och kryptovalutor med antingen kort, fiat-pengar eller andra valutor baserade på blockchain teknik. eToroX erbjuder även en cryptoplånbok genom integrerat på sajten. Säkerheten är aldrig ett problem och transaktionerna sker på direkten. EToroX tror på en ny framtid för digitala utbyten och bolaget är början på detta. Sajten är avsevärt mindre valutahandelsfokuserad, och istället mycket mer inriktad på framtidens blockchain. Var med på det nya redan från start och upptäck eToroX idag!

valutahandel med bitcoin och kryprovalutor

eToroX – Alltid med kunderna i första åtanke

eToroX vill göra det enkelt för alla att handla tillgångar på den globala marknaden och inte enbart för experterna. Deras hemsida är snygg och enkel att navigera – speciellt för nybörjare. Just nu finns hemsidan inte på svenska, dock tror vi detta är något som kommer att komma i framtiden då hemsidan för eToro finns på svenska. Om det är något du undrar över kan du kontakta deras hjälpsamma kundtjänst för att få mer information. Du kan kontakta kundtjänsten via email. Innan du kontaktar deras kundtjänst är det värt kolla igenom deras hjälpcenter. För att göra det enklare för dig finns det en sökfunktion där du enkelt kan söka efter din fråga. Hjälp centrumet är också indelat i olika kategorier för att hjälpa deras kunder att hitta rätt redan första gången.

eTorox erbjuder också ett bonusprogram för varje vän du hänvisar till deras hemsida. Att hänvisa en vän till eTorox är enkelt – du får en unik länk som du kan dela med familj och vänner. Det antal vänner som du kan hänvisa är obegränsat. För varje vän som du hänvisar får du en inkomstandel på 50 % av alla handelsavgifter. Betalningarna görs en gång i månaden och krediteras till ditt eToroX-konto i samma valuta som avgifterna betalas. För att få en mer ingående recension av eTorox och se vad de kan erbjuda – läs igenom vår fullständiga recension av eToroX.

Betyg: 6.11/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Misslyckad kryptohandel från en mindre proffsig sajt.

Riskvarning: 76 % av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD’er med denna aktör.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.