Noel från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 37 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
69% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Site Logo
eToro X: Den nya typen av blockchain trading!
Klicka för större bilder

eToroX är i framkant av krypto- och blockchain-revolutionen som kom ut 2019. De erbjuder en unik plattform och en digital plånbok för att lagra, konvertera och överföra Bitcoin, Ethereum och mer. Det gör det enkelt för dig att hantera alla dina krypto-transaktioner på ett och samma ställe. eToroX är grundat av erfarna proffs inom online trading, som tidigare skapat eToro gruppen som har miljontals användare världen över. Här får du stabiliteten hos en marknadsledande leverantör av finansiella tjänster och säkerheten samt öppenheten från ett reglerat krypto kraftpaket. Skaparna av eToroX vill att det ska vara möjligt för alla att handla tillgångar på den globala krypto marknaden - inte enbart experterna. Upptäck trading i framkant av kryptorevolutionen och Prova nya eToroX idag!!

eToroX

eToroX logo

Totalt betyg

7.57/10

Betyg-detaljer

8
5
8
9
8
7
8
 • Min. insättning

  50

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2019

 • Licenser

  1

 • Land

  Gibraltar

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenska

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  EUR GBP USD

eToroX är i framkant av krypto- och Blockchain-revolutionen. Den framsynte krytovalutamäklaren ger stabilitet från en en av marknadens främsta aktörer inom finansiella tjänster. Som en av få plattformar inom kryptohandel så är eToroX reglerad från Gibraltar, en av de säkraste jurisdiktionerna inom finans. Moderbolaget eToro har varit i framkant av den globala FinTech-revolutionen och lanserat banbrytande nya produkter såsom "copy portföljer" och andra banbrytande tjänster. Med nya eToroX så skyddas integriteten med maximal säkerhet. Bolaget är transparent och gör det enkelt att se priser, avgifter och att kommunicera med supporten. Bolaget tror på en tokeniserad framtid, där alla tillgångar kommer att vara tokeniserade. Kryptotillgångar är bara första steget på denna resa. Här kan du handla alla typer av tillgångar på de globala marknaderna med omedelbar leverans, dygnet runt, utan driftstopp. Med eToroX så kan du minska kostnaderna för transaktioner och rapportering.
Saknar hävstång i dagsläget, men det kommer snart implementeras. Mer info snart.
eToroX har inga dolda avgifter att göra insättningar utan detta är helt kostnadsfritt. eToroX har 1 % av avgift och Simplex avgiften ligger på 4 %. eToroX tar ut en konverteringsavgift på 0,1%. Kostnader för skapande av plånboken för XRP är 45 XRP.
+ Det är extremt snabbt att registrera sig och få möjlighet att upptäcka eToroX!
+ Lättare att handla till, från och med blockchain än på andra sajter.
+ Slipper belåning helt och hållet.
- Kan vara krångligt att hitta olika instrument.
- Finns ingen hävstång tillgänglig, men det är på gång.
Unikt plattform som bygger på tokenisation och kryptovalutor, som kan handlas antingen från kort, med fiat-pengar eller med andra kryptovalutor. Du har även en kryptoplånbok på sajten integrerat.
eToroX har ett tjänstvilligt hjälpcenter där det finns mycket information att ta del av. Informationen är enkel att hitta och är indelad i olika kategorier. Du kan även söka efter din fråga vilket gör det enklare att hitta det du är ute efter. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du istället kontakta deras hjälpsamma kundtjänst. I nuläget finns den inte på svenska. Du kan kontakta deras kundtjänst via mail på [email protected] och om du vill ge feedback på deras hemsida via [email protected] Just nu finns det inte en Live Chat.
 
 

Är det förbjudet att handla med eToroX i några länder?

Ja, följande länder förbjuder handel på sajten: Afganistan, Albanien, Belarus, Bosnien och Herzegovina, Botswana, Burundi, Kanada, Chad, Kongo, Kuba, Etiopien, Guinea, Guinea Bissau, Guyana, Iran, Japan, Laos, Libyen, Mali, Mynamar, Namibia, Nikaragua, Nord Korea, Palau, Puerto Rico, Samoa, Serbien, Somalia, Sudan, Syrien, Turkiet, Uganda, USA, US Virgin Islands, Jemen.

Andra namn för eToroX

Bolaget bakom eToroX har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för eToro X Limited. Det drivs av eToro Group som ligger bakom den populära plattformen eToro.
Bolaget bakom eToroX har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för eToro X Limited, eToro Group
  Inga fler nyheter om eToroX tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved