fbpx

Marcus från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren Pepperstone för 42 minuter sedan.

» Prova Pepperstone du med.
75.9% av alla retail investerkonton förlorar när de handlar CFDs med Pepperstone.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Tanken bakom ZuluTrade är enkel – att privata investerare ska kunna få tips från experterna inom aktiehandel och även valutahandel. Detta är en handelsplattform där privata investerare kan få hjälp att göra de rätta valen. Detta gör att det inte enbart är experter som vet hur de bäst ska investera, utan även nybörjare. ZuluTrade's koncept är att erbjuda en öppen miljö där handlaren kan ansluta sig på en global nivå till en handelsplattform och dela med sig av sina kunskaper.

ZuluTrade skyddar även ditt konto när signalleverantörerna ändrar strategi eller om handeln inte går bra. Detta är genom funktionen Zuluguard som är en skyddsfunktion. Denna funktionen tar automatiskt bort en dålig provider om en radikal handelsstrategi upptäcks, vilket självklart håller ditt konto säkert. Zuluguard är tillgänglig för alla kunder att använda sig av. Denna funktionen är enkelt att installera då varje gång du lägger in en handlare i din portfölj måste du uppge det belopp som du vill riskera genom hans strategi. Ett annat sätt är att ändra din inställningar genom att klicka på Zuluguard ikonen.
ZuluTrade - investerare att följa
Hos ZuluTrade betyder det inget att du är en nybörjare. I framtiden kan du istället bli en av deras toppinvesterare genom att följa andra professionella traders. Du kan själv enkelt klicka på och följa traders som du tror på. ZuluTrade är en sida som är designad för alla – även nybörjare eller aktiehandlare som vill prova på en mer blandad miljö för online trading.

Betyg: 7.29/10
Minsta insättning: $1
Beskrivning: Följ & investera som de bästa med 1-klick.

Riskvarning: Zulutrade stöder inte ett vinnande förhållande nära 100%.


Öppna demokonto hos Zulu Trade

För nybörjare är det rekommenderat att öppna ett demo-konto innan du öppnar ett live konto inom valutahandel. Du kan antingen skapa ditt egna konto eller så har du valet att göra detta tillsammans med din Facebook profil, vilket självklart kan spara tid. Demo kontot fungerar precis som ett live konto gör. Det ger dig chansen att testa plattformen och lära att känna de olika funktionerna som finns hos ZuluTrade, allt från stopp loss till att lära känna på hur det fungerar med aktie- och valuta experter som ger dig råd. Du väljer själv hur mycket du vill börja med på ditt Demo-konto och vilken valuta du vill ha. På demo kontor handlar du precis som du hade gjort med ett Live konto. Enda skillnaden är att du inte kan tjäna eller förlora riktiga pengar. Demo kontot har en obegränsad varaktighet och allt som krävs för att hålla den aktiv är att du loggar in var 14:e dag.

Efter att du har använt detta några gånger är det självklart värt att öppna ett Live Konto där krävs det minst en deposition på $500. Detta är mindre än många liknande sidor och gör att det är något som nybörjare också kan ha råd med.

Handla var du vill och när du vill

ZuluTrade har en fantastisk plattform där handlare kan handla precis var de vill tack vare att deras plattform är anpassad till både datorn, mobilen och surfplattan. Zulutrade har skapat två olika appar – en som passar iPhones och iPads och en för Android produkter. På dessa kan du öppna, stänga och redigera manuella positioner. Du kan sprida dina risker med flera valutapar och strategier och justera handelsstorleken som du vill att din Signal Provider ska handla. Detta ger dig också möjligheten att utföra dina valda handelssystem automatiskt och det krävs inte att du behöver övervaka marknaden dygnet runt.

ZuluTrade har en hemsida som är enkel att navigera där det finns bra med information. Hemsidan finns även på svenska vilket självklart är ett stort plus. Dock finns det fortfarande delar av hemsidan som inte är helt översätta än som fortfarande är på engelska, vilket vi fått meddelat kommer justeras inom kort. Om du skulle ha några funderingar och inte hittar svar på hemsidan kan du kontakta deras kundtjänst via telefon, mail eller live chat.

Betyg: 7.29/10
Minsta insättning: $1
Beskrivning: Följ & investera som de bästa med 1-klick.

Riskvarning: Zulutrade stöder inte ett vinnande förhållande nära 100%.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.