fbpx

Kristoffer från Umeå

Registrerade sig hos valutamäklaren Degiro för 42 minuter sedan.

» Prova Degiro du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Det bästa sättet att komma igång med valutahandel på riktigt är genom att skapa ett demokonto. Här går vi igenom hur det fungerar, var du kan registrera dig och vad du ska tänka på som nybörjare inom trading på nätet. Bli bekant med ett väletablerat koncept inom valutahandel och trading online. Lär dig hur lätt det är, innan du börjar handla på nätet!

Vad är ett demokonto?

Ett demokonto är en typ av snabbfixat, riskfritt konto som erbjuds av handelsplattformar, vilket finansieras med låtsaspengar och låter potentiella kunder handla och experimentera precis som de vill. Det är ett sätt att testa på och få en känsla av valutahandel eller generell trading med aktier och råvaror på nätet, innan Du stoppar in riktiga pengar. Man kan jämföra det med “provkörning av en bil”, allt för att få en förståelse hur en intressant produkt fungerar.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Allt på svenska. Har BankID och lokal support.

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Hur fungerar demokonton?

“Med ett demokonto så kan du handla valuta, råvaror eller aktier för skojs skull och praktisera – utan att riskerar några riktiga pengar”, förklarar grundarna från valutahandel.se.

Det är ett utmärkt sätt att komma igång och “känna på” marknaden, hur snabbt den rör sig och vad man kan tjäna eller förlora på valutahandel online. Samtidigt så är det en bra möjlighet att göra alla misstag med dina virtuella pengar, innan du satsar på riktigt. På så vis kan du lära dig om hur man handlar, helt riskfritt. Men hur kan det vara gratis? Jo, valutamäklarna vill att du ska lära dig så mycket som möjligt om deras plattform och ha en bra tid medan du provar. Ifall du verkligen gillar det så kommer du att satsa riktiga pengar efterhand. Vårt allra senaste demo konto där vi fortfarande provar heter NS Broker. Sajten verkar ytterst proffsig och för närvarande håller vi på att slutföra en recension om detta bolag.

IG

IG Pro Real Time IG är världens äldsta valutamäklare i Europa, som fortfarande finns kvar. IG är riktiga veteraner inom branschen för online trading, men har samtidigt en av de bästa trading plattformerna och ger dig flest möjligheter. Det är lite som att komma in till ett köpcentrum: Du har allt du kan önska under samma tak hos IG och lite till.Läs recensionen av IG för att lära dig mer om hur Stuart Barrel satt igång bolaget 1974. Idag så finns marknadens största utbud här, med både valutahandel genom CFD'er, ETF'er, optioner och turbo warranter. Registrera dig för IG demo konto idag!

Skilling

Skilling logo - 500 pixlarSigna upp på under 10 sekunder. Vi skämtar inte. Det går så snabbt. Skilling är den mest användarvänliga sajten för valutahandel, den tydligaste och mest utbildande med sin egen, kostnadsfria trading academy på 53 lektioner. Deras motto är att trading ska vara enkelt för alla och det märks – allt är intuitivt och välgjort. Direkt när du känner dig redo så går det att byta från demokonto till riktig trading, med hjälp av bankid.

Läs mer om Skilling först.
Skapa ett demokonto hos Skilling direkt!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Allt på svenska. Har BankID och lokal support.

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


eToro

eToro logoÄr Du inte så påläst om valutahandel och aktier? Då kan eToro's “copy trading” kanske vara något för dig. Du kan följa valfritt valutaproffs och se exakt hur de handlar på eToro. Därefter så kan du köpa och sälja samtidigt som dem, utan extra kostnad. Du kan se risknivå och vilken typ av instrument de satsar på innan du kommer igång.

Upptäck mer om eToro i vår recension.
Kom igång med ett demokonto hos eToro nu!


Betyg: 9.5/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Kopiera marknadens bästa traders, helt gratis!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Legacy Fx

Legacy Fx Logo
En valutahandelssajt som även erbjuder råvaror och index att handla med. De använder den synnerligen populära trading plattformen MetaTrader 5 (MT5), som är i en klass för sig och har utvecklats över enormt lång tid. Med MT5 på Legacy FX så tillåts du handla valuta med ett klick. I motsats till konkurrenterna så får du enormt mycket tips på olika instrument att handla med. Ja, Legacy Fx ger dig obegränsat med gratis trading signaler för alla större valutapar, varje dag. Kom igång och testa ett demokonto hos Legacy Fx idag!

Capital

Capital.com logo
Den internationella webbplatsen Capital.com har ett enormt utbud med över 2000 internationella aktier att handla genom CFD'er. De har även fler råvaror än konkurrenterna, med över 20 olika par att handla, däribland socker, bomull, koppar, platinum, kaffe, silver, gas och guld. Plattformarna som erbjuds inkluderar Investmate, samt appar för både iOS och Android. De har en väldigt snabb plattform, vilket du kommer notera redan med ditt demokonto hos dem. Du får även rejält med utbildning genom deras online kurser och kan snabb lära dig mycket om trading på nätet. Kom igång och prova ett demokonto hos Capital idag.


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: 1-klicks trading med 4079+ instrument – direkt från ett bolag vars grundare är från Belarus. Nu har de dock flyttat till Kiev.

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.


AvaTrade

AvaTrade logotyp med stora bokstäverBolaget som sponsrade vinnarna i premier league förra året, Manchester United, är också riktigt intressanta att testa på utan risk. Du kan enkelt skapa ett testkonto hos AvaTrade och upptäcka en ny värld av instrument, allt på ett enkelt och smidigt sätt. Man kan provhandla med kryptovalutor, råvaror och valuta genom AvaTrade's egna plattform, eller genom deras MT5 plattform som också är poppis.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Bli en vinnare. Gör som Manchester City, kör AvaTrade.

Riskvarning: 71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.


Plus500

Plus 500 logoVidare så har av Europas mest ansedda valutamäklare givetvis också demokonton att provhandla med. Plus500 är börsnoterat i London och sajten finns på svenska. Det bjuds på över 2000 (!) instrument att handla, vilket är avsevärt bättre än den genomsnittliga sidan för valutahandel och online trading. Licensering sker från Cypern för EU, samt från London för Storbritannien och de har även licens i Australien och i Singapore.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: EUR100
Beskrivning: Pålitlig valutahandel med CFD från börsnoterat företag.

Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 2500 kr
Beskrivning: Valutahandel dygnet runt från en etablerad firma med fantastisk plattform. Otroligt instrumentutbud och fler funktioner än konkurrenterna.

Riskvarning: 70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.


Hur länge bör man köra demokonto?

Generellt kan man säga att demo konto alltid är en bra start vid valutahandel. Kör på tills du hittat en lönsam handelsstrategi eller har lärt dig hur det fungerar och du börjar hitta rätt valutapar att handla. Börja med endast ett valutapar, råvara eller aktie, för att bli fokuserad och kunnig på hur ett visst instrument rör sig. När Du väl bli mer konsistent och börjar tjäna låtsaspengar, så kan du prova på med ett mindre belopp med ett riktigt konto. Ofta så kan nischade marknader såsom oljehandel vara enklare att förutspå rörelser och trender.

Förutom avsaknad av insättning; finns andra skillnader?

Det kan faktiskt variera mellan olika mäklare, men oftast så är det minimala skillnader mellan live konto och demoversioner. Det vanligaste som saknas på ett demokonto är tillgång till nyheter och kurser i realtid från de främsta källorna. Ofta så är det bara en fördröjning på några sekunder, men det bör noteras att live kurser sällan ingår när du bara testar. Ibland så går det för övrigt inte att handla med alla valutapar, eller att se grafer över alla instrument.

Marknadens bästa demokonto för svenskar just nu?

Det finns oräkneliga övningssimulatorer för trading på nätet, men här har vi bara valt ut de 3 bästa, så du slipper leta runt och slösa tid. Hos Valutahandel.se så hittar du Sveriges bästa demokonto för trading på nätet här:
1. Skilling som är svenskt och har BankID. Du kommer igång supersnabbt här, har svensk support, högre transparens och oräkneliga andra fördelar. Prova själv Skilling nu!
2. IG: Marknadens bredast utbud av instrument. Handla CFD'er, turbowarranter eller optioner för att nämna några alternativ. Prova IG idag!
3. Capital: Ifall du vill ha lite mer exotiska valutapar såsom ryska rubel, eller söker det största utbudet för aktie-CFD'er så är Capital med noll kommission troligen bra för dig. Prova själv Capital nu!

En outsider som faktiskt var bättre förr är AvaTrade. De är dock pålitliga och värda att prova om du inte redan gjort det? Öppna ett demokonto hos AvaTrade idag!

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.