fbpx

Magnus från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 26 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
73% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Årets överlägset största satsning inom valutahandel kommer från Skilling, den nyaste valutamäklaren i Sverige. Men det är inte vilket bolag som helst. Bakom uppstarten står några av Sveriges ledande investerare och teknologiska gurus. Optimizer Invest med tech miljardärerna Henrik Persson Ekdahl och André Lavold som har investerat rejält, deras största satsning hittills. Totalt så har ett 10-tal investerare stoppat in en bra bit över 100 miljoner SEK tillsammans i första rundan. Målet är att vända upp och ner på en lite gammalmodig industri och göra allt enklare, med hjälp av teknologi, enkelhet och optimal användarvänlighet. Kommer de lyckas? Vi på valutahandel.se är övertygade att Skilling kommer bli en succé. Aldrig tidigare har en uppstart inom valutahandel lanserats med en så välgjord sida. Prova på Skilling idag och registrera dig på 10 sekunder, snabbast i branschen!

Skilling handelsskola“Genom hög användarvänlighet gör Skillings plattform trading mer lättförståeligt och tillgängligt för alla som vill handla med valutor, kryptovalutor, index, aktier och råvaror”, säger fd Google's förre VD i Sverige, Anders Berglund.

Innovation och enkelhet i fokus: Alla ska förstå

Innovativa Skilling har som mål att göra handel med alla finansiella instrument enklare och avsevärt mer tillgängligt för gemene man. Idag så uppfattar många det som väldigt komplicerat med valutahandel och råvaruhandel. Genom att utbilda alla kunder så blir det enklare att förstå hur man handlar. Tanken är att alla ska behärska konsten att handla valuta, aktier och råvaror. Det bör vara som en baskunskap i skolan. Skilling's plattform låter dig se all belåning och regler mycket tydligare än hos andra valutamäklare, så därför fungerar sajten utmärkt för nybörjare. Men de har också proffskonton för större traders, så det finns något för alla traders här.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Allt på svenska. Har BankID och lokal support.

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


Lär dig behärska valutahandel

Just skolan, eller “Skilling academy” som den kallas, har 54 avsnitt som du stegvis kan bocka av. Ifall du börjar gå igenom akademin så hittar du fullt av avsnitt för olika typer av trading som bör behärskas.

Verifiering på 10 sekunder

Normalt så är det en ganska krånglig process med verifiering av ett valutahandelskonto. Men Skilling har tagit bort viktiga steg såsom att skicka in adressverifiering och pass. Trots det så följer de alla de tuffaste EU-reglerna. Hur lyckas de? Jo, de tillåter dig att komma igång genom BankID, den vanligaste typen av verifiering av identitet i Sverige och Norge. Så här kan du vara igång med ett riktigt konto för valutahandel på nolltid. Det behöver inte vara krångligt, svårt eller ta lång tid. Med Skilling så är du igång direkt.

Läs vår omfattande recension av Skilling här. Eller ifall du är riktigt sugen på att komma igång direkt så gå direkt till Skilling's hemsida!

Nyhet: André Lavold, strategen från Optimizer Invest, går in som ny VD på Skilling. Läs nyheten om Skilling här.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.