fbpx

Jonas från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 3 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

I takt med att gemene man stoppar in allt mer pengar i kryptovalutor, så har Valutahandel.se varit på Europas största techmässa och sugit in information om allt från förmögenhetsförvaltning till de hetaste kryptovalutorna. Just när det kommer till kryptovalutor så är SwissBorg Ventures något som lät extra spännande, investeringar i nya kryptorelaterade projekt, vilket förklarades om på ett event av Swissborg strax efter mässan.

Portugals president och premiärminister var talare på WebSummit i Lissabon, liksom Nicolas Cary från Blockchain.com, Kathleen Breitman på Tezos, Pascal Gauthier från Ledger, Nick Clegg från Meta (Facebook), Doug Leone från Sequoia Capital, Stephen Kaufer som är VD på Tripadvisor, mediabyråkungen Sir Martin Sorrell, svenska Zara Larsson, och sist men inte minst Yoni Assia från eToro.

Ifall du vill få hjälp med förmögenhetsförvaltning i Stockholm, så har du kommit fel. Här rapporterar Valutahandel.se rapporterar direkt från Lissabon, som är Europas nya centrum för tech och kryptovalutor. På gatorna i Santos (en stadsdel i Lissabon) så ser man många som nyligen flyttat in från San Francisco och det sägs vara den “nya amerikanska drömmen” enligt LA Mag. Lite lugnare tempo, mycket billigare, lite varmare än norra Kalifornien – men med prisvärd arbetskraft, fullt av startups inom krypto och med Europas största återkommande tech-konferens varje år så är staden ett hett alternativ just nu. Allt från spårvagnar till kullarna och de röda hängbroarna som är skapade av samma designer, gör att Lisbon och San Francisco är väldigt lika. En stor fördel för alla som flyttar hit från USA är också att i princip alla pratar engelska, vilket är ganska ovanligt för Sydeuropa. Nedan kommer vår direktrapport från Lissabon om krypto och Swissborg's förmögenhetsförvaltningstjänster.

SwissBorg: En ledande aktör för att förvalta kryptoförmögenheter

Schweiziska krypto exchangen Swissborg har i ett par års tid varit en av Europas ledande aktörer för kunder som vill investera, staka och växla kryptovalutor. I en nyligen utkommen rapport redogör de ytterligare för hur de med sin tekniskt innovativa plattform ska ta det decentraliserade finansiella systemet vidare ut i världen och göra kryptovalutor mer tillgängliga för fler. Ett sätt är genom Swissborg Ventures, som är tillgängligt för alla kunder som investerar 50 000 CHSB (SwissBorg token), vilket med dagens kurs innebär ungefär 322 623 SEK (eller motsvarande 32 308 EUR). Du kan komma igång med Swissborg här!

Över en halv miljon verifierade aktiva kunder, nästan två miljarder i totala kryptoinvesteringar, ett massivt utbud på över 700 tillgängliga coins och fiatvalutor samt en webbplattform och en app som vinner pris efter pris för bästa tjänst och bästa användarvänlighet. Med en titt på siffrorna i SwissBorgs senaste rapport råder det ingen tvekan om att den schweiziska plattformen definitivt är en av kryptomarknadens mest framstående – och mest accelererande – mäklare.

Bolaget bakom sajten, SwissBorg Solutions, har allt sedan starten 2017 jobbat efter en vision om att göra det decentraliserade finansiella systemet mer tillgängligt för fler – med ett användarvänligt gränssnitt, en säker plattform, riktigt bra utbud och sjyssta villkor. I den nyligen utkomna rapporten “Bringing Swiss Wealth Management Into The World” presenterar företaget en imponerade nulägesanalys, likväl som spännande ambitioner för 2022-2023. Nedan finner du en sammanfattning av det som presenterades i rapporten – med tips om vad SwissBorg har att erbjuda idag, och vad du som kund kan förvänta dig de närmaste åren.

Swissborg Yield från Staking
Klicka för större bild.

Staking: Få upp till 10% ränta på USD-baserade Stablecoins

Modern kapitalförvaltning innebär att även ha en del av kapitalet uppbundet, som inte går att röra på några månader eller upp till 1 år. På så vis kan man få avsevärd ränta på kapitalet, något som kapitalförvaltarna på SwissBorg utbildar sina kunder om.

Ett de mer populära sätten att agera på Swissborg är nämligen genom staking – där man får ränta på sina kryptovalutor. Bland staking favoriterna för många förmögna personer hos SwissBorg så finns stablecoin som USD Coin (USDC) och Tether (USDT) som båda kan ge över 10% i årsränta.

Just USDT har dock fått mycket kritik på slutet och kommer troligen få hårdare reglering med tiden. The Verge förklarar liter mer om kontroverserna omkring Tether. Fördelen med USDT är dock att den har högre trading-volym och likviditet än USDC, men uppbackningen av riktiga USD mynt är dock långt ifrån lika säter. Flera sajter diskuterar ofta vilket stablecoin man ska använda, som t. ex bloggen Gilded Finance samt frågor som besvaras på Quora. Läs på och bilda din egen uppfattning, men personligen så föredrar jag USDC.

Europas ledande kryptosajt – SwissBorg i korta drag

Swissborg är en så kallad wealth management platform, på vilken kunder över hela den europeiska marknaden enkelt, smidigt och säkert kan trada, investera, växla och tjäna ränta på innehav i kryptovalutor. Sajten är unik i sitt slag, med en coomunitybaserad ägarstruktur där du som registrerad användare inte bara är en betalande kund – utan även en röst i verksamheten.

SwissBorg är till fullo integrerad med flera av de största exchangeplattformarna för krypto – däribland Coinbase – vilket gör att du som användare alltid är garanterad handel till marknadens bästa pris. Syftet med SwissBorgs modell är att tillgängliggöra en hel värld av kryptomöjligheter genom en och samma plattform. Avgifterna är låga, de egna apparna Wealth App och Community App är riktigt grymma och vid investering i den egna token CHSB finns attraktiva förmåner att nyttja.

Här kan du bli kund hos SwissBorg redan nu.

Betyg: 7.38/10
Minsta insättning: 100 kr
Beskrivning: Handla krypto bättre, snabbare och säkrare på Europas ledande plattform. Prova SwissBorg redan idag!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna kryptomäklare.


Några aktuella siffror från senaste rapporten

Att SwissBorg gjort en fullträff med sin affärsmodell och sitt sätt att driva verksamheten vittnar siffrorna i den senaste rapporten tydligt om. Trots att sajten inte funnits mer än fyra år, och därmed slåss mot betydligt mer erfarna konkurrenter, lyckas man knipa marknadsdel efter marknadsdel.

Enligt den senaste statistiken har SwissBorg i dagsläget en handelsvolym på imponerande 200 miljoner USD i veckan, och månatliga intäkter på nästan 4 miljoner USD. Plattformen har totalt över 500 000 aktiva kunder, av vilka hela 170 000 finns registrerade i den populära appen Wealth App. Med appen kan användare köpa och sälja krypto/krypto samt krypto/fiat, staka coins och tjäna ränta samt få en riktigt bra överblick över det samlade innehavet. Särskilt vass är den egenutvecklade Smart Engine-funktionen som säkerställer djup likviditet, snabba exekveringar och bästa möjliga spread. Istället för att själv behöva jaga de bästa förutsättningarna, hittar Smart Engine dem åt dig. I appen finns en riktigt bra tjänst för automatiserad handel, lämplig om du vill sänka riskerna och öka bekvämligheten.

Vid slutet av 2021 estimerar SwissBorg en vinst på 7,9 miljoner CHF, vilket blir en fördubbling mot 2020 års 3,5 miljoner CHF i resultat. Än mer imponerade är prognosen för 2022 respektive 2023, då bolaget uppskattar vinster på 25 miljoner CHF (2022) respektive 102 miljoner CHF (2023). Om två år räknar man också med att nå en nettovinstmarginal på hela 50% samt att förvalta motsvarande 1,4 miljarder CHF i kundägda kryptotillgångar.

Planen för att nå dit? I rapporten presenteras flera spännande nyheter. Bland annat nya säkerhetstokens, innovativa verktyg för tematiska investeringar, en ny och förbättrad plånbok för smart yield – med vilken du kan tjäna bättre ränta på fler kryptotillgångar – samt ett ännu mer tillspetsat utbildningsmaterial, fler instrument och nya, roliga spel. Under nästkommande år satsar SwissBorg stenhårt på expansion, och viger hela 80% av sin lagda budget åt kvalitativ produktutveckling samt att etablera sig på fler marknader.

För vem passar SwissBorg?

SwissBorg ämnar göra kryptomarknaden mer tillgänglig och enklare att komma in i för fler. Plattformen tillhandahåller trading med såväl krypto/krypto och krypto/fiat – av vilka krypto/fiat-handeln svarar för majoriteten (60%) av bolagets intäkter – och är således inte bara en renodlad kryptosajt. Bara här finns det en bra brygga för att nå de som är nyfikna på kryptovalutor, men som ännu inte tagit steget in. Utan krav på redan befintligt innehav i Bitcoin eller andra tokens är ingången till krypto betydligt enklare än på de plattformar som förutsätter att du redan har en aktiv plånbok.

Summa summarum kan sägas att SwissBorg är en utmärkt plattform för alla med ett intresse av virtuella valutor – såväl nybörjare som mer erfarna handlare. Både webbplattformen, men framförallt Wealth App som du får tillgång till efter registrering, är enkla att använda. Integrationslösningar finns med alla de stora exchangeplattformarna och det finns ett flertal attraktiva förmåner som värvningsbonusar och riktigt bra årsränta vid staking – upp emot 10% eller strax över.

Här kan du signa upp dig hos SwissBorg.

Betyg: 7.38/10
Minsta insättning: 100 kr
Beskrivning: Användarvänlig webbplattform och marknadens bästa appar – testa SwissBorg för kryptotrading du också. Signa upp dig gratis redan idag!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna kryptomäklare.


swissborg ventures

SwissBorg Ventures: ICOs för kryptoinvesteringar

Börsnoteringar är ju nästan alltid väldigt spännande och numera så kommer det rejält många nya kryptobolag som är på väg att noteras. SwissBorg Ventures planerar att få in minst 1 ny ICO inom krypto varje månad, som alla kunder som är SwissBorg Premium medlemmar (det kostar 50 000 CHSB mynt, som måste stakas i ett år till ungefär 10% ränta). Risken är givetvis hög när det kommer till nya bolag inom kryptovalutor, men uppsidan kan i vissa fall också vara väldigt hög. Något skrämmande är dock värderingen för ett flertal kryptoföretag, som inte tjänar några pengar. I veckan så upptäckte jag att DeFiYield försöker få in riskkapital och försökte lära mig mer om denna affärside. Det var dock ganska snabbt tydligt att bolaget bränner väldigt mycket pengar och tjänar inte något idag. Trots detta så ville man ha en värdering på 70 000 000 USD och man får endast tokens, som är upplåsta i 2 år. Förhoppningsvis så är SwissBorg Ventures mer noggranna med vilka börsnoteringar som erbjuds till kunderna, så att liknande erbjudande inte kommer allt för ofta.

Vad kan man förvänta sig som kund hos SwissBorg?

Redan idag levererar SwissBorg en synnerligen kvalitativ tjänst för kryptotrading. Med de nyheter och mål som presenterats i rapporten för 2022-2023 ser vi dock ut att kunna vänta oss ännu mer tillspetsade tjänster, med ännu fler möjligheter och bättre finlir. Konkurrensmässigt är SwissBorg relativt ensamma som en communitybaserad plattform med inriktning på autotrading. Som kund får du mer att säga till om, bättre förmåner och fler belöningar för din lojalitet.

Framgent kommer fler coins att adderas till utbudet och fler tjänster och produkter – däribland ännu bättre verktyg och extramaterial – kommer att finnas. De positiva utsikterna för SwissBorg Solutions ger också höga förväntningar på den egna token CHSB – vilken stigit markant i värde sedan i fjol. Måhända en investeringsmöjlighet att ta till vara på?

Valutahandel ser med spänning fram emot att se SwissBorg flytta fram gränserna för den europeiska kryptohandeln under nästkommande åt. Vill du vara med på tåget? Registrera dig hos SwissBorg redan nu.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.