Växlingskurserna uppdateras var 5:e minut (senast 2020-02-17 07:50:57). Procentuell (%) förändring jämfört med gårdagens kurs.
USD/SEK 9.72 + 0.01 %
EUR/USD 1.08 - 0.04 %
EUR/GBP 0.83 - 0.01 %
GBP/USD 1.3 - 0.03 %

Följ oss på

Site Logo
USD/SEK 9.72 +0.01 %
EUR/USD 1.08 -0.04 %
EUR/GBP 0.83 -0.01 %
GBP/USD 1.3 -0.03 %
USD/CHF 0.98 +0.04 %
USD/TRY 6.04 -0.23 %
USD/GBP 0.77 +0.03 %
USD/NOK 9.25 +0.01 %

Med en hybrid mäklare så kan Du få det bästa av båda världar. Medan sådana mäklare ofta/normalt visar riktiga interbank priser, så har de två möjligheter att fylla orders som kommer in. De kan hanteras som en sann STP mäklare och skicka orders direkt till marknaden, eller fylla orders själva, likt en market maker. Även om det sistnämnda inte händer så ofta, så är det en möjlighet när kunder investerar väldigt små belopp som inte är stora nog att lägga ut på interbank marknaden (under 0.1 lot, en så kallad mini lot). Två av våra absoluta favoriter, Ava Trade som är väldigt pålitligt och funnits länge på marknaden samt Skilling, som drivs av tech entreprenörer, kör båda med hybrid-modellen.

Sveriges bästa hybrid mäklare, 2019

Skilling logo


Betyg: 9.71/10
Minsta insättning: 1000 kronor
Beskrivning: Världens snabbast hybrid-mäklare. Gör det busenkelt att handla med allt på ett ställe.

AvaTrade logo

Betyg: 9.29/10
Minsta insättning: €50
Beskrivning: En av marknadens absolut bästa hybridmäklare och trading sajter!

CityIndex logo

Betyg: 8.57/10
Minsta insättning: 1 EUR
Beskrivning: Utmärkt hybrid-mäklare från London.

Vad är en hybrid valutamäklare?

Per definition så är en hybrid aktör en valutamäklare som kan välja hur de hanterar sina kunders ordrar. Antingen skickas de vidare till en större likviditetsleverantör, eller så hanteras affären in-house.

Undrande kvinna med armarna ute

Största fördelarna med hybrid mäklarna

1. Snabbast avslut kommer från hybrid-mäklarna. Då denna typen av trading desk kan varierar sina acceptpriser och inte är beroende av att hitta köpare till orders utan även kan köpa själv, så går det oftast snabbast här. Läs om valutahandel från 0.01 sekunder här och upptäck vilka 3 valutamäklare som är snabbast.
2. Scalping är oftast tillåtet, så länge du inte gör något olagligt. När en mäklare kan välja hur de hanterar din order, så brukar de tillåta scalping och arbitrage. Många orders är viktigast för dem, då kan deras sajt växa sig starkare.
Mer flexibilitet: Denna typen av valutamäklare har störst likviditetspool och mest möjligheter att slutföra din order snabbt och rättvist. Därför är det en av Valutahandel’s favoriter.

Största nackdelen med en hybrid mäklare

1. Det måste handla för minst €10 000 per trade, motsvarande €333.33 vid en belåningsgrad på 30x belåning. Seriösa hybrid-mäklare accepterar inte mindre orders, det är inte lönt för dem.
2. Inte lika likvida som STP-mäklarna som ofta funnits längre tid och har större kapitaluppbackning.
3. Avsaknad av bonus gäller även för hybrid-mäklarna, vilket är på grund av EU-lagar.

Hur jobbar hybrid mäklare och hur tjänar de pengar?

Hybridmäklarna är faktiskt de mest likvida, med lägst felmarginal på dina orders. De kan välja mellan en eller flera större likviditetspartners samt kombinera det med sin egen dealing desk så att de själv tar några av de minsta affärerna. De tjänar pengar när du gör affärer, oavsett om du vinner eller förlorar. För dem är det viktigt att du stannar kvar och är en nöjd kund länge.

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

kontakta oss.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är av utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2020 www.valutahandel.se All Rights Reserved