fbpx

Marie från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 15 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Ett av marknadens bästa utbud av kryptovalutor och dessutom de lägsta avgifterna för trading och växling av krypto. Exchange- och tradingplattformen Poloniex imponerar med förmånliga villkor och handel av riktigt hög kvalitet – såväl för nybörjare, som för mer erfarna kryptotraders.

Även om Poloniex framför allt är till för att växla till sig krypto och behålla det för en lång tid, så finns det även möjlighet att handla Bitcoin (BTC) terminer eller Ethereum (ETH) terminer här. Med så kallade krypto futures (terminer), så får du möjlighet att spekulera i priset för några eller flera månader framåt i tiden. Dessutom så finns det staking – så du kan få ränteintäkter från din kryptotrading – och så kan du handla med belåning. Nedan ger Valutahandel dig 7 starka anledningar att testa Poloniex du också.

Betyg: 9.63/10
Minsta insättning: 417 kr
Beskrivning: Prova en legendarisk krypto sajt. Kom igång från 5000 kr idag!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna kryptomäklare.


Heltäckande utbud av kryptotjänster

Att ha allt samlat på ett och samma ställe är både enkelt och bekvämt. Är du intresserad av kryptovalutor är Poloniex den enda plattformen du behöver – här kan du både trada, växla och låna eller låna ut kryptovalutor på ett smidigt sätt. Vid utlåning så får du ränteintäkter, precis som vid aktier som ger utdelning. Grejen med kryptovalutor är bara att du får mycket mer frekvent utdelning, ofta 1 gång per månad.

Poloniex legendariska sajt är dessutom populär över hela världen och har många registrerade användare du kan interagera med via Poloniex sociala community. Vid sidan av trading, växling och lån erbjuder Poloniex även hävstångshandel med kryptoterminer – intressanta instrument som kan vara spännande att utöka handeln med.

Givet den renodlade inriktningen mot krypto trading och som exchange – så finns ingen möjlighet att handla andra typer av tillgångar – inte heller fiatvalutor. Poloniex kör endast krypto/krypto, vilket eventuellt kan göra tröskeln lite högre för nybörjare).

Poloniex logo

Blixtsnabb registrering utan krav på verifiering

En KYC-process är viktig på många sätt och fyller en betydelsefull funktion gällande användares säkerhet, men ibland vill man bara att det gå fort att komma igång. Hos Poloniex kan du välja mellan två olika verifieringsnivåer när du registrerar dig – Level 1 och Level 2. Level 1 är standard för alla som öppnar ett konto och för denna registrering behöver du endast uppge din e-postadress. Inom en minut kan du vara igång och handla – med Level 1 får du full tillgång till spot trading hos Poloniex.

Vill du testa margin trading och Poloniex övriga tjänster kan du registrera dig för Level 2. Här görs en sedvanlig KYC-process där du får verifiera dig med fler uppgifter.

Olika verifieringsnivåer ger bra flexibilitet och valmöjligheter för traders på olika nivåer.

Välj din nivå och registrera dig för ett konto hos Poloniex idag.

Poloniex futures

Över 90 kryptopar att välja mellan

Fiatvalutor och andra vanliga instrument må saknas – men på kryptosidan levererar Poloniex riktigt bra. Totalt finns 94 kryptopar tillgängliga för handel – såväl klassiker som Bitcoin och Ethereum, som mer exotiska uppstickare. Ett antal DeFi-marknader finns också, vilket förstås är ett plus då DeFi utan tvekan är den största snackisen i kryptovärlden nu. I Sverige så är Poloniex den enda marknadsplatsen som ger dig tillgång till ett stort utbud av krypto futures (krypto terminer på svenska).

Utöver kryptopar för trading finns också stöd för växling mellan ett stort antal olika kryptovalutor. Som nämndes tidigare – Poloniex är så gott som den enda sajten du behöver för kryptohandel. Här finns precis allt. Så prova själv Poloniex nu!

Smidiga depositioner

Poloniex sysslar endast med krypto/krypto, varför insättningar i vanliga valutor inte är möjligt. Tack vare tjänsten Simplex är det dock enkelt att med kredit- eller kontokort köpa BTC eller annan kryptovaluta direkt via din Poloniex Wallet. Konverting sker omedelbart och dina coins blir synliga i din digital kryptoplånbok.

För den som redan sitter på tillgångar i kryptovalutor (depositioner möjliga i många olika) går det givetvis att göra en direktinsättning också.

Riktigt låga avgifter

Låga kostnader har varit Poloniex främsta signum sedan starten 2014 – här är avgifterna betydligt lägre än hos många andra aktörer. På hemsidan finns en tydlig tabell över trading fees att ta del av- men som exempel kan nämnas 0,125% för både makers och takers när du handlar för maximalt 50 000 USD under en period om 30 dagar, och 0,05% för makers samt 0,085% för takers när du börjar komma upp på miljonnivå.

För terminer ligger avgiften på 0,026%/0075% för makers respektive takers. Inga avgifter debiteras när du gör insättningar, och för uttag i BTC är kostnaden endast 0,005 BTC per uttag, vilket får anses vara mycket generöst.

Betyg: 9.63/10
Minsta insättning: 417 kr
Beskrivning: Handla krypto terminer såsom Bitcoin eller Ethereum hemifrån. Prova Poloniex nu!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna kryptomäklare.


Regelbunda kampanjer, tävlingar och bonusar

Få rabatt på tradingavgifter, vinn pengar, tjäna in bonusar och delta i spännande trading battles. Poloniex erbjuder en hel del roliga special features, vilka dels kan fylla på din wallet med nytt kapital – men som också gör hela upplevelsen mer underhållande.

Information om kommande kampanjer och tävlingar förmedlas tydligt på hemsidan. Signa upp dig hos Poloniex nu för chans att delta i nästa omgång.

Poloniex sajt

Mycket användarvänligt gränssnitt och smidig plattform

Sist men inte minst måste ett slag slås för Poloniex hemsida och tradingplattform. Bägge är moderna, har en tydlig design och ett användargränssnitt som är riktigt, riktigt bra. Det är lätt att såväl navigera sig och hitta information, som att trada och växla i själva plattformen. Det här är en kryptosajt som satsat på tillgänglighet för alla – oavsett tidigare erfarenhet av handel med kryptovalutor.

Plattformen finns för både dator och mobil, vilket alltid är ett plus. Bra översikt över öppna ordrar, historik och orderdjup, samt anpassningsbara grafer, olika tidsramar och inbyggda indikatorer att applicera.

Poloniex kan sammanfattas som en komplett, proffsig och användarvänlig kryptoplattform med några av marknadens lägsta avgifter, olika alternativ för registrering och ett mycket bra utbud av både kryptotillgångar och olika typer av tjänster. Finns något mer att önska? Möjligtvis att även fiat görs tillgängligt, samt att språkalternativen på sidan utökas (i dagsläget finns fem språk, men svenska är tyvärr inte ett av dem).

Recension om Poloniex är på väg och kommer ut inom kort.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.