fbpx

Petter från Lund

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 9 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Valutahandel.se kan meddela att Skilling fungerar precis som vanligt, Coronaviruset till trots. Medan Coronavirus fortsätter att påverka den globala finansiella sektorn, så sätter Skilling all sin personal att jobba hemifrån. Tack vare avancerade datorer och ett proffsigt internt system, så fungerar detta lika bra för den framgångsrika online trading firman.

Bolaget meddelar:

“Vi på Skilling har vidtagit alla åtgärder för kontinuitet som rekommenderas av tillsynsmyndigheterna för att fortsätta erbjuda dig den högsta nivån av investeringstjänster till dig”

Begränsningar för upp och nedgångar: Amerikanska index

Tänk på att vi under dessa extremt volatila tider så finns det vissa speciella regler som bör beaktas. Vid upp och nedgångar på mer än 5% för Amerikanska futures sedan senaste stängningen, så tvingas all handel att stoppas, även för CFD'er. Ifall terminerna indikerar en ökning eller fall på mer än 5% sedan den senaste stängningen kommer handeln att stoppas. I sådana scenarier kommer Skilling (precis som resten av marknaden) inte att kunna acceptera handel på dessa marknader. Notera: Detta är endast för amerikanska index, såsom S&P 500, Nasdaq 100 och DowJones 30. Så ifall ett amerikanskt index stoppas så kan du inte köpa in dig på nya positioner. Men för alla som lyckats gå in i en kort position (dvs sålt något instrument), så är det troligen lugna fisken. Låt marknaden falla pladask. Du sitter där och gottar dig då, medan marknaden är stängd för “ytterligare” handel. Inga ledsamheter.

Begränsningar för EU-index och aktier: Endast 15 minuters paus

Inom EU så används “brytare” (circuit breakers) när något index stigit eller sjunkit mer än 7% under normal handelstid. Men reglerna är långt ifrån lika drastiska som i USA. Istället så innebär stora nedgångar (eller uppgångar) en handelspaus på 15 minuter. Detta innebär att inga nya portioner kan tas under denna tid och att realtidspriserna blir tillgängliga först efter 15 minuter igen.

Som vi på Valutahandel redan nämnt så är många marknader extremt volantila och skarpa rörelser kan förväntas under dessa handelsförhållanden. Även om Skilling inte har för avsikt att ändra några av våra handelsvillkor som hävstång för tillfället, så vill Valutahandel.se påminna er om att Skilling förbehåller sig rätten att agera med kort varsel under Force Majeure-villkor enligt våra villkor. Detta är dock inget som hänt hittills med de största svängningarna som skådats på 10+ år, så inget vi tror kommer hända inom den närmaste tiden heller. Dra nytta av svängningarna. Registrera dig på Skilling idag!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Handla Europeiska index även när volatiliten är extrem. Skilling ger dig möjligheter med CFD'er som har tajt spread & snabbast avslut i branschen!

Riskvarning: 80% av retail kunder förlorar pengar.


Skilling står för transparens

Öppenhet är ett mycket viktigt kärnvärde på Skilling. Bolaget är stolta över att ge full insikt i deras tjänster och det är mycket viktigt för deras team att du är uppdaterad om all ny information. Tveka aldrig att kontakta Skilling's live supporten, som ofta svarar på några sekunder. Håll koll på de senaste nyheterna från Valutahandel, så att du är uppdaterad på vad som händer och var möjligheterna är som mest intressant just nu. Notera att vi numera även har flashnyheter för kortare, spännande information som inte är långa nog att skriva en hel post om. Flashnyheterna är ibland taggade och visas då på t. ex Skillings nyhetssida, ifall taggen var om dem. Skilling uppmuntrar alla valutahandlare och online traders att hålla dig uppdaterad om eventuella kommande uppdateringar från vår sida angående den för närvarande utvecklande situationen och kontakta bolagets vänliga kundtjänsteam om du har några frågor.

Who Logo

Coronatips från Valutahandel

Slutligen vill vi passa på att ge lite korta råd: Håll dig säker. Stanna inne. Trada hellre än gå ut på stan, det finns trots allt enorma möjligheter på Skilling just nu. Följ de lokala hälsoråden från Sverige om coronaviruset, eller ifall du är utomlands eller nyfiken så är det även värt att kolla in WHO's råd.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.