fbpx

Peter från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 5 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Under vecka 38 så har Skilling utsetts till veckans bästa valutamäklare. Anledningarna är många och här går vi igenom de främsta, såsom fördelarna med Skilling's nya premium konto som ligger bland marknadens lägsta spread och den enkla registreringen med BankID.

Inga andra svenska valutamäklare kan erbjuda en så låg kostnad för ett professionellt konto för valutahandel, aktier och råvaror. För enbart €5000 så får du tillgång till premium kontot, som hos många valutamäklare kräver över €20 000 för att få komma igång. Men genom premiumkontot så får du snabbare support, bättre priser, lägre räntor och fler funktioner. Kan det bli bättre? Prova själv handla med Skilling PRO idag!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Valutahandel, enkelt. Veckans bästa valutamäklare enligt Valutahandel.se!

Riskvarning: 82% av retail kunder förlorar pengar.


5 Anledningar till vinsten

Låt oss gå in på de fem tydliga anledningar till vinsten denna veckan.

1. Skilling fick nyligen in 50+ nya instrument
I slutet av Augusti 2019 så fick Skilling in ytterligare instrument, totalt 378 stycken, att handla med. För närvarande så finns 17 indexprodukter, 54 skandinaviska aktier, 42 europeiska aktier, 178 amerikanska aktier och index samt 5 råvaror och 72 valutapar. För alla kryptoälskare eller kryptohatare så finns även 10 stycken kryptovalutor att köpa eller blanka. För en fullständig lista över alla instrument, kolla in denna sidan med en tydlig översikt.

2. Släppte premium konto med lägre spread
Igår så släpptes premium kontot från Skilling med avsevärt mer fördelaktiga avgifter och spread. För valutahandel så är den genomsnittliga spreaden 0.7 pips på EUR/USD.

Hur kommer man igång med premium kontot?
För enbart €5000 så kan du skaffa ett premium account, vilken har väldigt bra fördelar. Detta är det lägsta beloppet i industrin! Efter att du satt in minst €5000 så får du en industriledande prisstruktur med riktiga låga spreads och lägre räntor/swaps vid valutahandel. Avgifterna är så låga som €29 per en miljonor som du handlar, ner från tidigare €55 per en miljon för standardkonto.

3. Seriösa ägare
En av de största ägarna i Skilling är Optimizer Invest, med Henrik Persson och André Lavold som skapade Betway och tog Catena Media till börsen innan han blev VD för Skilling. Deras senaste mål är att göra trading enkelt, för alla. Med hjälp av BankID som verifieringsmetod så lyckas de ändra marknaden för valutahandel och trading på nätet till något ännu enklare och snabbare att komma igång med. Dessutom så blev Skilling nyligen huvudpartner till Fulham FC, ett av London's äldsta fotbollslag.

4. Skapat av svenskar med cypern-licens
Skilling är skapat av svenskar, bland annat fd VD'n på Google Sverige följt av Optimizer Invest och flera välkända svenska investerare som föredrar att inte synas med sitt namn än. Bolaget har EU-licens från Cypern vilket borgar för en trygghet för dig som kund.

5. En provtitt på uppdaterade webbplatsen gav mersmak
Skilling's webbplats är på väg att uppdateras. Bolaget kommer med en uppdaterad webbplats inom 3 veckor, där mer innehåll och fakta kommer på plats. Håll ut, snart får ni se något ännu matigare och tydligare.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Prova veckans bästa valutamäklare enligt Valutahandel.se!

Riskvarning: 82% av retail kunder förlorar pengar.


Årets första, men inte sista, veckolista
Vi på Valutahandel.se vill passa på att gratulera Skilling för utnämnandet till veckans bästa valutamäklare. Hoppas Ni fortsätter hålla igång och kan leverera schyssta uppdateringar och allt bättre villkor för traders även framöver.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.