fbpx

Marcus från Umeå

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 8 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Skilling släppte idag en helt ny webbplats, som bygger på en omarbetad webbdesign. Målet tycks ha varit att på ett tydligare sätt få fram de största fördelarna med bolaget och få alla online trading intresserade att direkt inse att detta är en sajt man bör testa. Den tidigare versionen var inte helt tydlig när man först kom in och kanske lite väl “flummig”, med en skäggig man på startsidan.

Så vi på Valutahandel.se är glada över att sajten nu ser ännu mer professionellt ut och avsevärt tydligare berättar mer om sajten, direkt när man kommer in. Med en skärmdump av Skilling's mobila webbplats så får man också snabbt en förståelse att detta är framtidens typ av sajt – som är tillgänglig redan nu. Samtidigt så har Skilling's nya ledning passat på att fördjupa vissa andra delar av sidan i en första upp-piffning. Här går vi igenom mer om detta.

Skilling kontaktuppgifter

 

Kontakta oss

Nästan alla traditionella och mobila valutamäklare tycks “undvika” att få folk att kontaktar dem. De försöker minimera antalet personer som sitter på support och besvarar frågor. Extremt retligt tycker vi. Som tur är: Skilling gör tvärtom. Det ska inte vara någon tvekan eller svårighet att komma i kontakt med Skilling, oavsett om det är via telefon, live chatt eller e-post. Enkla och snabba kontaktmöjligheter är grundläggande. Det finns unika nummer för varje land och svenskar kan ringa +46 40 6450 022 för att få kontakt med svensk support på en gång. Norrmän, tyskar och britter kan även dem ringa lokala telefonnummer till supporten. Live chatten är för närvarande öppen mellan klockan 8.00 till 21.00 från måndag till fredag. Med tiden så hoppas vi att Skilling kommer ha öppet ännu längre.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Allt på svenska. Har BankID och lokal support.

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Även alla adresser är tydligt utskrivna, för Skilling's tre olika kontor på Cypern, Malta och i Spanien. Detta är en annan sak som är en tydlig signal om att bolaget bakom är seriöst och inte har något att gömma. Medan många konkurrenter gör det svårt eller nästintill omöjligt att hitta kontoret, så gör Skilling det motsatta – skriver ut allt tydligt. Kom och hälsa på ifall du vill, vi finns på ett kontor nära dig!

Skilling's personal

Om Skilling: Vilka jobbar på bolaget?

Idag så blev sektionen “om oss” utökad, med mer fakta om alla som jobbar på Skilling. Vi gissar att målet är att bli mer transparent och tydlig över vilka som driver och arbetar på den innovativa valutamäklaren. Man ser på en gång att det tycks vara en trevlig arbetsplats med folk som trivs med vad dem gör. På om oss sidan beskrivs mer om bolaget, hur det ser ut på olika delar utav kontoret och givetvis så finns också foton på alla som jobbar på Skilling. André Lavold är VD, Michalis Karakatsianis är COO, Fiona Solder CFO, Lennart Clausen är chef för trading och Pavel Spirin är CMO. Övriga personer kan du själv se på Skilling's hemsida.

Vad vi verkligen gillar att se är också förtydligandet av flera fördelar med Skilling. Nedan kommer ett axplock.

Skilling's 7 största fördelar

+ Öppna ett konto på 10 sekunder.
+ Tillåter BankID för blixtsnabb verifiering.
+ Licenserad inom EU, så alla EU-regler gäller.
+ Trada från alla plattformar: dator, surfplatta och mobil.
+ Trading. Enkelt. Handla med valuta och CFD på aktier, index, råvaror och kryptovalutor.
+ Låga och transparenta avgifter: Allt visas tydligt i lokal valuta, både under din senaste affär och under fliken för öppna och stängda positioner.
+ Kom igång från 500 kr.

Registrera dig på Skilling nu!

Ps. För närvarande så söker Skilling en rad nya personer. Ifall du är sugen att jobba med online trading på Skilling, så finns det jobba inom flera olika poster just nu.
Skicka ett e-post till [email protected] ifall du är intresserad. Förslagsvis så bifogar du ett CV och förklarar vilken typ av position du kan passa för.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.