fbpx

Bert från Umeå

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 43 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Pionjären inom social valutahandel släpper en ny sajt och tar copy trading till en helt ny nivå. Här kan du läsa mer om den spännande nyheten på eToro, hur den nya sajten skiljer sig från den gamla samt hur och varför social trading kan göra skillnad i din portfölj.

Social valutahandel eller social trading med andra typer av premiumtillgångar lockar såväl erfarna investerare som nybörjare med de möjligheter som bjuds att inspireras och lära av andra, samt att också dela med sig av sina egna trades och strategier.

Först ut att introducera social trading, eller copy trading, var onlinemäklaren eToro – vilka än idag är den ledande aktören i den här nischen. Nyligen avancerade de ytterligare lite framåt när de lanserade sin nya och uppdaterade sajt för social valutahandel och social trading med andra slags tillgångar. En uppgradering som gjort tradingmetoden än mer lockande än förut, kan Valutahandel.se konstatera.

eToros nya sajt vs den gamla – vad är skillnaden?

Nya, uppdaterade eToro har fått ett rejält ansiktslyft med ny fräsch design och ett nytt och mer användarvänligt gränssnitt. Många språkval finns tillgängliga liksom på den förra sidan, däribland svenska, och det har blivit betydligt enklare att navigera sig på plattformen.

För den sociala handelns del har det även här blivit tydligare hur copy trading med eToro fungerar. Användare kan lätt komma igång med social valutahandel och communityn har vuxit. Det är enklare att se hur andra handlar i realtid och kopiera deras trades, samt (ännu) smidigare att kommunicera med andra handlare än tidigare.

Varför social valutahandel?

Grundsyftet med social trading, såväl om det gäller valutor som andra tillgångar, är att ge handlare möjlighet att dels inspireras och lära av andra, dels bidra med inspiration och kunskap själva. Det handlar om att bygga ett community där likasinnade från hela världen kan mötas och förenas i valutahandel och annan trading, och där inspirationen och kunskapsutbytet flödar.

För nybörjare blir copy trading en bra och hjälpsam väg in i valutahandel. Möjligheten att kunna kopiera andras handel och strategier är välkommen för många som är helt gröna och inte vet i vilken ände de ska börja.

Samtidigt är tradingmetoden också mycket populär bland mer erfarna handlare – till och med proffshandlare. En ödmjuk attityd om att ingen någonsin är fullärd och att utvecklingspotential alltid finns lockar såväl erfarna privata traders som professionella traders att vara en del av gemenskapen på eToros plattform för social trading.


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Prova social valutahandel med världens bästa sajt för copy trading. Bli en del av gemenskapen hos eToro du med!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Utmärkt för dig som vill diversifiera portföljen med valutahandel – men inte vet hur

Handel med valutor ger bra diversifiering till en portfölj där du kanske främst har aktier, fonder eller råvaror. Med valutor får du exponering mot en helt annan marknad, som dessutom är världens överlägset största finansiella marknad.

Är du nybörjare och inte riktigt har fått kläm på det här med att valutor handlas i par och hur du ska använda teknisk analys i handeln, är copy trading ett perfekt alternativ.

Vad får du som en del i eToros tradinggemenskap?

Att öppna ett konto hos eToro kostar ingenting – inte heller tillgången till plattformen för social handel. Som en del i gemenskapen får du tillgång till en rad förmåner med vilka du kan förbättra din trading, bredda din kunskaper och nå ännu bättre resultat. Låt oss kika på fem starka fördelar med eToro och dess nya sajt för social handel:

Del i eToros gemenskap för investerare

Trading kan, precis som annat som utförs online, bli en ensam sysselsättning om man inte har likasinnade att interagera med. Communityn på eToro erbjuder ett nätverk att tiotusentals investerare och traders utspridda över hela världen – med oanande möjligheter att knyta nya kontakter, snacka valutahandel med andra samt utbyta tips och strategier.

Kopiera marknadens bästa traders

Vem vill inte få tillgång till de strategier som marknadens bästa och mest framgångsrika traders använder, för möjligheten att lyckas lika bra? På eToros sociala plattform får du precis det. I communityn finns dels en hel del nybörjare – men också många av marknadens vassaste investerare med gott om strategier och handelsmetoder att inspireras av. Och inte minst kopiera rakt av, helt i realtid. En supermöjlighet för den oerfarne nybörjaren, likväl som för den mer insatta traders som vill avancera och utvecklas i sin handel.

Tematiska investeringar

Med tematiska investeringar kan du diversifiera din portfölj inom segment du verkligen tror på. Förutom valutahandel och trading med andra tillgångar erbjuder eToro även tematiska, färdiga portföljer med olika inriktning. Du kan bland annat välja energi, allmännytta, volatilitet och bioteknik som fokus. Alla portföljer innehåller flera olika tillgångar inom segmentet för att ge en bred exponering samt god diversifiering. Tematiska investeringar bidrar precis som valutahandel med ökad riskspridning i din portfölj – hos eToro dessutom i ett enkelt och smidigt format.

Mäklare betrodd över hela världen

En schysst mäklare med hög grad transparens och genomlysning, reglering inom EU och ett stort antal nöjda kunder världen över. Väljer du att handla via eToro kan du känna dig trygg med att du valt en välrenommerad sajt utan dolda avgifter och annat fiffel.

Många onlinemäklare har valt att haka på trenden med att sponsra fotbollslag, men få har så många i sitt stall som eToro. Som en av de största och bäst ansedda aktörerna på marknaden har eToro prestigefyllda sponsorsamarbeten med lag som South Hampton, New Hampton, Genoa och Bologna FC – för att bara nämna några. Är du ett hängivet fotbollsfan och vill bidra till att stötta ditt favoritlag samtidigt som du tradar, finns många av de största topplagen i Europa representerade hos eToro.

Vill du veta mer marknadens största inom social valutahandel och läsa ett oberoende omdöme om sajten? Se vår recension för eToro här. Är du redo att bli kund redan nu? Registrera dig för demokonto hos eToro och kom igång på bara någon minut.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.