fbpx

Markus från Eskilstuna

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 8 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

eToro är känd som världens främsta onlinemäklare för copytrading med valutor, krypto och andra typer av finansiella tillgångar. I vår recension av eToro kan du som potentiell ny kund läsa alla detaljer om sådant som villkor och utbud på sajten – medan vi i den här guiden fokuserar fullt ut på själva handelsplattformen. Hur fungerar eToro Trader eller eToro CopyTrader som vi tycker är ett bättre namn? Vad har plattformen för kvaliteter att erbjuda dig som användare?

EU-reglerade toppmäklaren eToro är en riktig tungviktare på marknaden bland onlinemäklare. Väletablerad. Pålitlig. Med sjyssta villkor och ett enormt utbud av tillgångar. Sajten har under sina aktiva år lyckats bygga upp en community av hundratusentals registrerade användare världen över, vilka inte bara lockas av de tjänster och tillgångar som står till buds – utan även av den innovativa och användarvänliga handelsplattformen eToro CopyTrader.

eToro har valt att enkom satsa på sin egenutvecklade programvara för trading, istället för att kombinera den med integrerade tredjepartslösningar som MT4, MT5 eller cTrader eller andra plattformar för trading. Etoro's CopyTrader plattform är särskilt anpassad för mångsidig valutahandel, råvaruhandel, aktiehandel, kryptotrading och inte minst copytrading, vilket ju kan sägas vara eToros absolut främsta signum.

För dig som överväger att registrera dig på eToro, men innan det önskar mer detaljer om just programvaran och tekniken för handel, följer nedan en komplett introduktion till den helt unika eToro CopyTrader.

Vad är eToro CopyTrader?

eToro CopyTrader är bolagets egendesignade programvara för trading med alla de finansiella instrument som finns tillgängliga på plattformen. Online trading kräver som bekant att det finns ett utbud av tillgångar samt en mäklare som förmedlar köp- och säljtransaktioner – men utöver det måste det även finnas en mjukvara – en plattform – med en teknisk infrastruktur som möjliggör själva tradingen.


Betyg: 9.5/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Testa en marknadsledande valuta- och kryptomäklare med världens ledande tjänst för copytrading. Registrera dig hos eToro idag!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Med eToros CopyTrader får du som kund obegränsad tillgång till alla de 2000+ instrument som finns att handla hos denna EU-reglerade mäklare – vilka är både valutor, kryptovalutor, råvaror, index, aktier och ETF'er – samt praktiska verktyg och indikationer. Dessutom är eToro's plattorm särskilt väl lämpad för copytrading – vilket är mäklarens främsta och tydligaste nisch.

Programvaran kräver ingen nedladdning och installation på din dator utan nås direkt via webben. Givetvis finns den även i mobilt format i form av en specialutvecklad app för såväl iOS som Android.

eToros bästa copy traders för 3 månader
Klicka för en större bild av framgångsrika traders att kopiera.

Hur ser eToro CopyTrader ut?

Tradingplattformen hos eToro kan bäst beskrivas som enkel (dock inte det minsta simpel), användarvänlig, tydlig samt oerhört snabb och intuitiv. Här märks det att användarupplevelsen verkligen har stått i fokus vid utvecklandet av plattformen. Det är enkelt att navigera sig, man får en mycket tydlig och bra överblick över såväl historik som aktuella positioner och saldo. Riktigt snygga grafer och diagram (flera olika typer) som lätt kan skräddarsys samt flera olika språkalternativ att välja mellan – däribland svenska.

Vad gäller funktionen för copytrading – eller social trading som det också kallas – finns här en stor världsomspännande community att inspireras av och ge inspiration till. Botanisera bland andra traders strategier och trades, kopiera dina favoriter och få chans att tjäna provision genom att dela även med dig av dina egna.

Vilka är de grundläggande 10 funktionerna?

+ Världens främsta plattform för copytrading.eToro trading
+ Fungerar utmärkt i såväl dator och platta som mobil.
+ Över 2000 tillgängliga instrument inom flera olika kategorier.
+ Blixtsnabba exekveringar ger minimalt slippage.
+ Plattform (och hemsida) på svenska.
+ Flera svenska valutapar.
+ Passar traders på alla nivåer – från nybörjare till proffs.
+ Välj risknivå och intjäning baserat på data från 1 månad, 1 kvartal, 6 månader eller år.
+ Innovativa och praktiska funktioner som lättillgängliga analyser och enklicks-handel.
+ Flera olika ordertyper.

Sagt om eToro Trader

“Världens bästa plattform för copy trading, med flest användare, överlägsna inställningsmöjligheter och risk-reward nivåer” – Markus på Valutahandel.

Kan jag få lägre spread med eToro Trader?

eToros generösa (och transparenta) prissättning gör det absolut fullt möjligt att få lägre spreads här än hos många andra mäklare. All trading sker utan kommission, alla aktier handlas till 0% provision och nivåerna för spreads ligger lägre än hos vissa likvärdiga konkurrenter. Detta gäller i synnerhet kryptovalutor, vilka kan konstateras är extra prisvärda att trada genom eToro.

Vidare tas inga inaktivitetsavgifter ut om du av någon anledning skulle låta ditt konto vara vilande en period. Det kostar heller ingenting att använda sig av eToros uppskattade tjänster för copytrading – inga förvaltningskostnader eller avgifter tas ut för access till nätverket av copytraders eller när du kopierar någons strategier. Däremot kan du själv tjäna upp till 2,5% i provision per trade genom att bli en så kallad Popular Investor och låta andra kopiera dig.

Vad krävs för automatisk trading med eToro Trader?

Vill du kunna automatisera din trading med valutor eller andra tillgångar är eToro och dess eToro Trader ett utmärkt val. Givet inriktningen på copytrading är förutsättningarna på topp för automatiserad handel som dels gör det enklare och mer bekvämt att trada, men som också sänker risknivån genom att eliminera känslor och eventuella impulsbeslut.


Betyg: 9.5/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Testa en marknadsledande valuta- och kryptomäklare med världens ledande tjänst för copytrading. Registrera dig hos eToro idag!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


eToro CopyTrader för copytrading är smidig att komma igång med och kostar som sagt ingenting att använda. Med endast ett klick från startsidan får du tillgång till ett brett nätverk av Popular Traders vars positioner och strategier du kan lätt kan kopiera och applicera i din egen handel.

Prova eToro CopyTrader för automatiserad handel du också!

Hur börjar man kopiera andra traders?

Copy trading från eToro följer tre enkla steg:
1. Första steget är att välja en trader. Du kan söka utifrån resultat, tillgångsslag, riskpoäng m.m.
2. Ange beloppet: Välj ett totalt belopp som du vill satsa. Proportionerna kommer beräknas automatiskt.
3. Klicka på “copy”: Efter du klickat på knappen “copy” (kopiera) så börjar du automatiskt kopiera framgångsrika traders positioner. Det är inte svårare än så att komma igång.

Hur är eToro CopyTrader en bättre plattform?

eToro's egenutvecklade CopyTrader har flera kvaliteter som gör att den särskiljer sig från många andra plattformar på marknaden – däribland en utmärkande snabbhet, ett enormt utbud, ett intuitivt och mycket lättanvänt gränssnitt samt en exekveringshastighet som nästintill eliminerar slippage till 100%. Nyckelorden här är utbud, tydlighet, enkelhet och kvalitet.

Att registrera sig på eToro går både snabbt och smidigt. Väljer du att börja med ett demokonto, vilket vi på Valutahandel alltid rekommenderar när det finns tillgängligt, krävs givetvis ingen verifiering mer än en epostadress. Med ett demokonto får du tillgång till en virtuell portfölj laddad med $100 000 i fiktiva pengar, så att du kan testa plattformen helt utan risk.

Vid registrering av livekonto genomförs en KYC-process, varefter det vanligtvis inte tar mer än 24-48 timmar för verifieringen att gå igenom. KYC krävs då eToro är en EU-reglerad mäklare (CySEC och FCA) – vilket i sin tur är en mycket bra trygghet för dig som kund.

Sammanfattningsvis kan sägas att eToro Trader skiljer sig från konkurrenterna främst genom följande:

– Generöst utbud: Få mäklare kan mäta sig med eToro's utbud av tillgångar. Här finns totalt sett över 2000 olika instrument på 10 000+ marknader att välja bland. Detta innebär förstås en enorm flexibilitet för dig som kund och bidrar till en roligare och mer attraktiv handel.

– Community för copytrading: eToro CopyTrader är den bästa plattformen i världen för copytrading – ingen diskussion. Stor community, inga avgifter vid kopiering av andras strategier, generös provision för alla populära investerare och utmärkta möjlighet att interagera med andra traders.

– Flexibel hävstång: Hos eToro kan du själv anpassa din hävstång utifrån vilken nivå du vill ha och slipper rätta dig efter en bestämd på förhand av din mäklare. Maximala nivåer om 1:30, 1:20 och så vidare gäller för de olika tillgångskategorierna – men inom ramarna för de nivåerna kan du välja din egen belåningsnivå, alternativt skippa hävstång helt och hållet och enkom handla med eget kapital.

Vad är skillnaden mellan eToro CopyTrader & andra egenutvecklade plattformar?

Som redan nämnts sticker eToro CopyTrader ut på flera punkter – däribland tjänsten för copytrading, det synnerligen generösa utbudet av tillgångar samt den flexibla hävstången. Plattformen passar såväl absoluta nybörjare som riktigt erfarna handlare på avancerad nivå. Användarvänligheten är på topp och det faktum att svenska finns som språkval på såväl hemsidan som i själva tradingprogrammet höjer förstås betyget ytterligare.

För att summera är det här en plattform (och mäklare) för traders med höga krav på både säkerhet, utbud, tillgänglighet och innovation. Det är ingen slump att eToro vuxit till att bli världens ledande plattform för social trading – hårt jobb och ett extremt kundfokuserat arbete ligger bakom. Plattformen utvecklas ständigt med såväl nya instrument och tillgångar som verktyg, indikationer och smarta funktioner.

Vidare är eToro också reglerad av den cypriotiska tillsynsmyndigheten CySEC samt brittiska FCA, vilket garanterar ett bättre konsumentskydd för dig som kund.

Finns det demokonton för eToro CopyTrader?

Ja, demokonto finns att öppna helt gratis hos eToro. Med demokontot erhåller du en fiktiv portfölj och testar på trading med fiktiva pengar – helt utan risk eller kostnad. Miljön är dock högst autentisk.

eToro CopyTrader för MAC: Finns & går det?

Ja, eToros egna tradningplattform är fullt kompatibel med MAC.

eToro CopyTrader's insättningar: Hur fungerar det?

Antalet tillgängliga insättningsmetoder är flera på eToro CopyTrader. Depositioner kan göras med Visa, Mastercard, Dinersclub, Maestro, Skrill, Neteller, Trustly och traditionell banköverföring. Stort plus för att alla insättningar är helt gratis – ingen provision tas ut av eToro. Givetvis är även denna del väldigt intuitivt skapad av eToro, som allt annat på deras webbplats.

De 3 bästa instrumenten på eToro CopyTrader

eToro har som sagt ett utbud på över 2000 instrument inom kategorierna valutor, krypto, index, aktier, råvaror och börshandlade fonder – så kallade ETF'er. De otroligt många valmöjligheterna gör det svårt att endast välja ett fåtal favoriter, men just nu är följande tre lite extra heta enligt oss på Valutahandel:

+ Kryptovalutor: eToro är känd för sin expertis inom copytrading, men plattformen är även en av de främsta för kryptohandel. Här finns ett mycket bra utbud av både stora och små coins, och nyheter adderas ofta. Nyligen lades till exempel Polygon, Algorand och Basic Attention Token till.

+ Olja: Hos eToro tradar du olja med låga spreads och exekveringar som sker på endast ett par tiondels sekunder. Såväl Brent som WTI finns förstås tillgängliga. Oljan hade det tufft första kvartalen under 2020, men har sedan dess gått uppåt och ser så ut att fortsätta göra även framåt.

+Nordiska valutapar: EUR/SEK, USD/SEK, EUR/NOK, USD/NOK m fl finns att trada hos eToro med konkurrenskraftiga spreads. Norska kronan har gått starkt sedan oljan började stiga i pris, och SEK har hämtat ikapp mot både euro och den amerikanska dollarn.

Hur loggar jag in för trading genom eToro CopyTrader?

Knapp för inloggning finner du direkt på eToros startsida. Inloggning kan givetvis också göras i mobilappen efter att du registrerat dig på webben.

Vilket språk finns eToro på?

eToro finns på engelska, spanska, tyska, italienska, ryska, kinesiska, franska, arabiska, polska, norska, tjeckiska, danska, rumänska, finska samt givetvis även på svenska.

Finns det någon manual för eToro CopyTrader?

Vi hittar i dagsläget ingen nedladdningsbar manual för tradingplattformen, men tydliga guider och introduktioner finns att läsa på hemsidan. Vidare är eToro CopyTrader även så pass enkel och intuitiv att en manual nästan blir överflödig.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.