fbpx

Kristoffer från Malmö

Registrerade sig hos valutamäklaren CMC Markets för 26 minuter sedan.

» Prova CMC Markets du med.
73% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos denna valutamäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Jämte ett stigande intresse för kryptovalutor ökar också efterfrågan på nya, kreativa sätt att kunna tjäna pengar på kryptomarknaden – inte minst med så kallade Play to Earn-appar. I den kommande P2E-appen SleeFi kan du dra in pengar på att bara sova riktigt gott om nätterna. Ju mer du sover, desto mer pengar tjänar du.

Play to Earn-appar är den senaste sensationen på kryptomarknaden och ett fenomen som stigit rejält i popularitet under det senaste året. Syftet med P2E är att erbjuda kunder, eller spelare, möjligheten att tjäna olika typer av kryptotokens och NFT:s enbart genom att spela spel. Förtjänster kombineras med nöje och tjänsterna har även visat sig vara ett effektivt sätt att sänka tröskeln in till kryptomarknaden för de som är helt gröna, men som önskar en enkel och rolig väg in.

I takt med att intresset för P2E växer gör så också utbudet av olika appar och spel. Valutahandel har tidigare rapporterat om bland annat STEPN, i vilken man köper NFT-sneakers och tjänar tokens på att promenera, springa och träna. Liknande populära appen Stepler, men med inriktning på krypto. Inom kort släpps ytterligare en app som också den har fokus på att kombinera hälsa med möjligheten att tjäna pengar – men denna gång i form av sömn.

Med SleeFi kommer du kunna tjäna krypto tokens medan du sover, och på att sova. Appen utvecklas för att dels bredda kunders möjligheter att tjäna pengar på ett nytt och innovativt sätt, men också för att, förhoppningsvis, kunna vara till hjälp för de som brottas med insomnia eller andra sömnproblem.

Hur fungerar SleeFi?

SleeFi är en Web3-app byggd på Avalanche blockkedjeplattform och som likt många andra nyligen lanserade Play to Earn-appar är inriktad på hälsa i kombination med möjligheten att tjäna pengar. Hela appen är skapad runt idén om att användare/spelare ska tjäna pengar i form av krypto tokens medan de sover. En virtuell NFT-säng erhålls i appen, med vilken användare sedan drar in förtjänster på att sova. Pengarna kan man sedan välja att trada för möjligheten att göra en vinst, alternativt växla till annan kryptovaluta eller staka för att göra intäkter i ränta.

Appens hemmakryptovaluta är SLFT, medan dess så kallade DAO(governance token är SLGT. Den huvudsakliga valutan SLFT används för att mynta nya NFT:s i form av sängar, samt för att förbättra en redan existerande NFT-säng. SLFT erhålls på daglig basis efter avslutad sömn. SLGT tjänas också in efter varje sömnsession, och då särskilt efter en längre tids sömn samt efter sömn med bra kvalitet. Dessa tokens kan sedan användas för att mynta nya NFT:s i appen samt för att komma till högre nivåer av säng-NFT:s.

Sammantaget kommer SleeFi att erbjuda ett fullständigt decentraliserat finansiellt system (DeFi), liksom ett GameFi-system med en Gauchafunktion och myntning av NFT:s.

Så kommer du igång med SleeFi

SleeFi-appen är i skrivande stund i det avslutande utvecklingsskedet. Tjänsten är planerad att lanseras i september och kommer då att finnas tillgänglig i både AppStore och Google Play.

Första steget till att komma igång med SleeFi och börja tjäna pengar på att sova blir efter lanseringen att ladda ned appen. Väl nedladdad och installerad registrerar du dig för ett konto och skapar en ny plånbok. Därefter behöver du göra en insättning i kryptovalutan AVAX, för att kunna göra ditt första köp av säng-NFT:s och börja göra förtjänster på din sömn.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Upptäck en svenskinriktad toppmäklare för CFD-handel med krypto och andra tillgångar. Prova Skilling!

Riskvarning: 80% av retail kunder förlorar pengar.


Hur fungerar det?

Kortfattat bygger tjänsten på att låta användare beräkna hur mycket sömn de får på ett dygn, och baserat på såväl sömnens kvantitet som kvalitet sedan ge dem möjlighet att tjäna pengar och erhålla attraktiva bonusar och belöningar. Antal tokens och belöningar en användare får är alltså baserat på hur länge man sovit och hur bra sömnen var. För att kunna kalkylera sin sömn behöver användare ha en eller flera NFT-sängar, med vilken både antal timmar och sömnens kvalitet mäts och registreras.

Oavsett vilken NFT-nivå man är på och vilken säng man har, kan sömnen endast mätas och registreras i appen en gång per dygn. För att kunna göra en mätning måste energi samlas på, vilket görs automatiskt under 20 timmar från det att den senaste sömnkalkyleringen gjordes.

I själva mätningen av sömnen finns ett antal faktorer som påverkar, av vilka kvaliteten på NFT-sängen är den viktigaste och den med störst effekt. Ju högre kvalitet den virtuella sängen har, desto bättre kvalitet på sömnen som registreras och desto mer förtjänster och bonusar kan användaren erhålla.

Är SleeFi värd att testa?

En app som kombinerar möjligheten att tjäna pengar samtidigt som man motiveras att förbättra sin sömn känns som ett spännande och innovativt koncept väl värt att testa. SleeFi släpps som nämnts först i september, varför vi ännu inte haft chans att prova den själva, men i en tid då krypto dels stiger i popularitet (trots en tillfällig period av dyster utveckling just nu) och där sömnproblem samtidigt blir allt vanligare, känns tjänsten helt rätt i tiden.

Kombinerat med STEPN eller annan P2E-app inriktad på rörelse som hälsofaktor och sätt att tjäna pengar, kan SleeFi bidra till såväl en större kryptoförmögenhet som ett bättre mående. Liksom alltid med finansiella tjänster är det emellertid viktigt att vara riskmedveten och att, om du vill trada med din intjänade SleeFi-tokens, fatta välgrundade och genomtänkta beslut.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Populär EU-mäklare med bra utbud, grymma villkor och hög säkerhet. Testa AvaTrade du med!

Riskvarning: 71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.