fbpx

Noel från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Pepperstone för 13 minuter sedan.

» Prova Pepperstone du med.
75.9% av alla retail investerkonton förlorar när de handlar CFDs med Pepperstone.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Är Du trött på att läsa om valutahandel som är skapat av killar och för killar. Här kommer en artikel som är skapad av en kvinna och för kvinnor och tjejer som är sugna på att börja handla valuta. Många produkter och tjänster här i världen är byggda för män enligt Caroline Criado-Perez på The Guardian. Men med allt fler modiga kvinnor som står upp och visar vad de tror på och skapar tjänster designade för kvinnor, så kommer det säkert bli bättre med tiden. Låt oss bryta hål på lite missuppfattningar bland medelålders kvinnor och tonåriga tjejer om hur valutahandel fungerar, vad det kan innebära att trada och möjligheterna med trading på nätet. Fortsätt nedan för att få inspiration och fakta om varför valutahandel kan vara passade för tjejer.

1. Nej, det är inte så svårt!
Många tjejer tänker att det är krångligt att komma igång med trading. Men faktum är att det är lättare än att åka skidor eller att cykla. Ja, det kan vara så enkelt! Vår egen valutaskola ger dig en grundläggande genomgång av några läsvärda lektioner innan du kommer igång. En annan riktigt bra guide delas ut från Skilling efter registrering. Den är baserad på lektioner som du kan bocka av efterhand. Så ta mod till dig och prova med ett demokonto idaghelt riskfritt!

2. Killar är mer impulsiva vid trading
Tjejer är normalt mindre impulsiva då de handlar med aktier eller valuta. Du analyserar troligen situationen bättre än män och kan ta långsiktiga beslut som inte bygger på impulser. Dra nytta av att du kan handla mer långsiktigt än män och fortsätt vara kall och lugnt medan du handlar.

3. Du kan trada medan du är på språng
En av de stora fördelarna med modern online trading är att dagens mobila plattformar är fantastiska. De flesta valutamäklare ger dig samma realtidsnyheter och teknisk analysverktyg som proffsen använder. Så allt du behöver göra är att träna lite för att komma igång. När du sitter på tunnelbanan, tåget eller bussen så är det möjligt att handla med valutor.


Betyg: 9.44/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Bli en vinnare. Gör som Manchester City, kör AvaTrade.

Riskvarning: 71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.


4. Det är inte som betting, utan en säkrare investering
Valutahandel handlar mindre om tur än betting och mer om skicklighet. Allt går dock att läsa sig till. Håll dig uppdaterad med nyheter och följ marknadens största händelser för veckan, vilket alla mäklare visar på någon sida. Dagliga rörelser är sällan mer än 1-2% för de större valutaparen så svängningarna är inte så stora som vid spelande. Dra nytta av detta och använd belåning för att få lite ökad spänning vid behov. Eller upptäck ytterligare anledningar att folk älskar valutahandel här.
Choklad butik
5. Trading som alternativ till choklad
Istället för att gå och handla choklad under röda veckan så kan du gå in på mobilen och handla valuta. Det är en skön kick att trada valuta och mycket nyttigare än choklad. Samtidigt så kan du tjänar bra med pengar på en lyckosam trade, medan en chokladbit bara har negativa effekter efter att den är i magen. Långsiktig valutahandel kan istället ha riktigt stora fördelar, såsom bättre kontroll på ekonomin.

Ps. Valutahandel stödjer designingforwomen.org som ämnar skapa lösningar på frågor om ojämlikhet mellan män och kvinnor. Vi rekommenderar att du gör detsamma.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.