fbpx

Krister från Umeå

Registrerade sig hos valutamäklaren Easy Markets för 26 minuter sedan.

» Prova Easy Markets du med.
73% av alla privata kunder förlorar pengar när de handlar CFDer med denna leverantören.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Vill du slippa de tidskrävande analyserna och filtrering av onödig data för att kunna identifiera diagrammönster, stöd- och motståndsnivåer, volatilitet och andra faktorer av betydelse för köp- och säljlägen? Med det tekniska analysvertyget Autochartist kan du luta dig tillbaka och låta den avancerade tekniken inta förarsätet i din valutahandel, helt gratis.

Autochartist är en populär marknadsskanner med vilken valutahandlare kan få hjälp av effektiva, kraftfulla och träffsäkra sökmotorer för att identifiera köp- och säljmöjligheter utifrån stöd och motstånd. Plug in-applikationen är ett smidigt sätt att både förenkla, tidseffektivisera och eliminera ogenomtänkta beslut i din handel – och öppnar således nya dörrar för dig att kunna lyckas bättre.

Hur fungerar Autochartist?

Autochartist fungerar som ett identifieringsverktyg vars syfte är att skanna av och spåra diagram på olika marknader för att kunna belysa när lämpliga handelstillfällen uppstår. Verktyget analyserar och filtrerar bort omfattande datamängder som ej är av intresse eller bedöms relevanta, och uppmärksammar med hjälp av automatiska prislarm sedan handlaren när tradingmöjligheter identifieras.

Med den så kallade Visual Market Analysis får du automatiskt illustrerade prognoser för identifierade mönster som visar på att en viss prisnivå är att vänta. De visuella diagrammönstren illustreras när bland annat toppar, kilar, bottnar och trianglar identifieras – varpå automatiska meddelanden skickas till dig för att göra dig uppmärksam på en potentiell tradingmöjlighet. Autochartist hittar till exempel horisontella stöd- och motståndsnivåer med hjälp av produkten Key Levels, och identifierar Fibonacci-mönster från både enkla och avancerade inställningar.

Vidare bjuder Autochartist även på mycket välkomna funktioner som volatilitetsanalys, sannolikhetsfilter, dagliga uppdateringar av relevanta marknadsrapporter samt prestationsanalyser med vilka du kan se vilka strategier som faktiskt har fungerat – och vilka som inte har levererat enligt förväntan. Prestationsanalyserna kan appliceras på strategier som använts upp till 6 månader tillbaka.

Volatilitetsanalysen hjälper dig att hitta lämpliga exitnivåer vid instabila marknadsförhållanden och lär dig hur du ställer in dessa exitnivåer. Den är även användbar för att kunna identifiera och välja de instrument som faller inom ramarna för din riskaptit.

Var kan man få tillgång till Autochartist?

Autochartist finns bland annat att ladda ned som kostnadsfritt plug in-verktyg till den uppskattade mäklaren IC Markets (vilken även är bra om man vill islamiskt konto) samt på den australiensiska mäklaren Pepperstones plattform.

Hos IC Markets finns Autochartist finns att ladda ned som applikation inuti cTrader, varifrån den sedan kan användas för automatiserade tekniska analyser på samtliga av mäklarens många instrument. IC Markets förstklassiga plattform – med några av marknadens snabbaste exekveringar, lägsta spreads och bästa användargränssnitt – i kombination med Autochartists kraftfulla funktioner för identifiering av köp- och säljlägen ger dig alla förutsättningar att dra nytta av en mer kvalitativ handelsupplevelse. Prova själv nu och få gratis marknadsanalyser med cTrader!

Betyg: 9.3/10
Minsta insättning: 1725 kr
Beskrivning: Upptäck Autochartist genom cTrader plattformen hos IC Markets, helt kostnadsfritt!

Riskvarning: 74.32% av alla traders förlorar pengar hos denna IC Markets EU (LTD) med CFDer.


Har du inte redan ett konto hos IC Markets kan du snabbt registrera dig och vara igång med valutahandel på bara ett par minuter.

3 exempel på trading förslag från Autochartist

Guld: Autochartist hjälper dig att pinpointa de bästa lägena att handla guld med hjälp av de mönster du själv föredrar. Trianglar, key levels, Fibonaccis och andra charts-mönster visualiseras i verktyget och gör det enklare att välja.

Autochartist XAU/USD

EUR/USD: Bättre, effektivare och mer lönsam valutahandel med ett identifieringsverktyg som jobbar dygnet runt och serverar dig tydliga analyser som ständigt uppdateras i realtid. Den blå stapeln visar hur pass signifikant signalen är (i det här fallet utifrån ett Falling Wedge-mönster), ju högre värde desto starkare rekommendation att agera.

EUR/USD en fallande wedge

USD/CHF: Ytterligare ett valutaexempel, med en stark säljrekommendation för USD/CHF (7 av 10 på den blå skalan).

USD/CHF sell

En visuell marknadsanalys för dina trades

Summa summarum är Autochartist det ultimata verktyget för dig som vill överlåta den analytiska biten åt automatiserad teknik – och på så sätt nå helt andra möjligheter vad gäller tillgänglighet, effektivitet, noggrannhet och förmåga. Den kraftfulla marknadsskannern är aktiv dygnet runt för att kunna identifiera och presentera potentiella handelstillfällen för dig så fort de uppstår – och leverera dem med klara besked. Prislarm gör dig uppmärksam på när det kan vara läge att antingen gå in i en position eller göra en exit, och datan presenteras med tydliga och träffsäkra visuella marknadsanalyser.

Det faktum att varje analys betygsätts utifrån signifikans eller styrka på en skala mellan 1-10 gör också att verktyget kan användas av även mindre erfarna traders. Det är enkelt och tydligt, och hjäper dig att avgöra vilka lägen som kan vara värda att agera på och vilka du kan stå över.

Vill veta mer om cTrader som plattform och hur det fungerar att handla på den? Kika gärna på vår fullmatade guide om cTrader plattformen, dess funktioner och finesser samt hur du gör för att komma igång.

Betyg: 9.43/10
Minsta insättning: 2000 kr
Beskrivning: Autochartist finns även hos Pepperstone ifall du väljer cTrader. Prova själv nu!

Riskvarning: 75.9% av alla retail investerkonton förlorar när de handlar CFDs med Pepperstone.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.