fbpx

Marcus från Norrköping

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 36 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Vi bakom Valutahandel är stolta över att nu officiellt gå live med en helt ny design av sajten som du hittar på www.valutahandel.se. Alla på kontoret har länge jobbat frenetiskt för att kunna lansera vad vi hoppas ska bli Sveriges bästa sajt om valutahandel. Nu från början så är det givetvis mycket kvar att finslipa, men om några månader så hoppas vi att den ska nå upp till den förväntat höga nivån som planerats. Målet är att bli den bästa sajten för valutamäklare, där du kan hitta topplistor för relevanta företag, oavsett om du handlar valuta eller föredrar aktier, eller krypto för den delen. Vad handlar du helst?

Vad är då valutahandel och hur kommer man igång?


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Allt på svenska. Har BankID och lokal support.

Riskvarning: 80% av retail kunder förlorar pengar.


Som namnet antyder så innebär valutahandel att någon, en privatperson eller företag, handlar med två valutor / ett valutapar i syfte att tjäna pengar, hedga eller eliminera en växelkursrisk. För både nybörjare och mer avancerade valutahandlare så kan det vara passande att ögna igenom det som intresserar dig på skolan. Några saker som du bör titta igenom inkluderar:

    • Handel med CFDer: Visste du att CFD, eller contract for difference, är det absolut vanligaste sättet att handla med valuta och råvaror på nätet. Men det är samtidigt ett utmärkt sätt att blanka aktier med, oavsett om det gäller svenska storbolag eller amerikanska techbolag. Fördelen med CFD är att du inte behöver handla själva produkten, t. ex olja, fysiskt. Men du får ändå alla fördelar som Valutahandel.se rekommenderar, minimal spread, avsaknad av courtage och möjlighet att belåna aktier, valet och index upp till 20x pengarna.

Hemsidan för valutahandel

  • Skillnaderna mellan aktie- och valutahandel är trots allt minimal, vilket många inte inser. Men det är också många fördelar när du håller på med trading online, t. ex att du kan handla allt möjligt på en och samma plattform. Hävstången är dock mycket bättre hos den nya typen av mäklare som finns för valutahandel. Du kan blanka aktier med 20x hävstång som professionell investerare, eller upp till 5x som vanlig trader. Ett exempel är att t. ex gå in och blanka Tesla, något som skulle gett över 50% avkastning de första två dagarna. (Förutsatt att du kör 5x belåning). Den störst fördelen med plattformarna för aktiehandel är annars att de även inkluderar fonder som du kan handla, något som saknas hos valutamäklarna. Det intressanta med valuta är att insider trading inte spelar någon roll, i motsats till för aktier där det kan vara ett stort problem många gånger.
  • Är du fortfarande lite förvirrad om något på marknaden för valutahandel? Då kan du gå in och kolla på våra vanliga frågor, som tar upp det mesta av intresse. Ifall du har någon fråga som inte tagits upp än, så kontakta oss bara så gör vi vårt bästa för att svara på dina frågor.

Vad är då målet med sidan? Vår vision är att ständigt komma ut med nyheter om valutamarknaden som är relevant för svenskar som intresserar sig för valutor och att handla med dem.

Ifall du är intresserad av samarbete, så läs först lite mer om hur vi jobbar med valutamäklare och andra samarbetspartners.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.