fbpx

Ludvig från Kungsholmen

Registrerade sig hos valutamäklaren Pepperstone för 3 minuter sedan.

» Prova Pepperstone du med.
75.9% av alla retail investerkonton förlorar när de handlar CFDs med Pepperstone.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Det tredje kvartalet av 2022 är nu över och det är dags för Valutahandel att utvärdera de bästa online trading sajterna som är tillgängliga från Sverige.

Eftersom en betydande skara av våra besökare även är intresserade av krypto-trading, så är detta en egen kategori. Samtidigt så finns givetvis en lista över 3:e kvartalets främsta sajter för valutahandel, men även en topplista över de bästa uppdateringarna i år. Fortsätt nedan för att upptäcka hur de olika aktörerna sticker ut, hur de bäst kan användas och på vilket sätt som de kan användas.

Topplistorna för trading sajter riktade mot svenskar baseras på vilka som står bakom bolaget, spreaden, hur snabbt man kan komma igång, vilka avgifter som finns och vilket regelverk som efterföljs. Andra faktorer som spelar in är vilka mjukvaror för plattformen som används, hur flexibla regler som finns för hävstång, tillgångar som går att handla, vilka betalmetoder som finns för att komma igång samt användarvänligheten och ifall de har svensk support.

Bästa uppdateringarna bland trading sajter

Det har varit ganska jämt mellan de största och mest betydelsefulla uppdateringarna detta kvartalet, men här kommer topplistan.

1. Stormgain lägger till konkurrenskraftiga ränteintäkter; mellan 3-8%
Kunder hos Stormgain kan äntligen tjäna passiv inkomst från deras kryptotillgångar. Det som erbjuds är mellan 3-8% årlig avkastning som betalas ut varje vecka och det finns ett stort utbud av olika kryptovalutor. Det bästa av allt är det finns ingen upplåsningstid hos Stormgain, vilket majoriteten av alla andra har (minst 30 dagar, eller upp till 1 år). Du kan alltså ta ut dina stakade pengar direkt, utan någon straffavgift.
Ifall du inte redan är kund hos Stormgain så registrera dig nu!
Skilling - Demokonto att handla på alla trender med
2. Skilling integreras med TradingView
En trading sida som är grundad av Skandinavier har nu integrerats med världens mest använda grafsystem för trading. Samarbetet med TradingView innebär att du kan handla direkt från grafen, ännu snabbare och med avsevärt fler parametrar och verktyg för teknisk analys. Du kan även få idéer från användare av TradingView, genom att söka efter ett visst instrument såsom EUR/USD, guld, OMX index, eller Bitcoin. Ofta så kan du få riktigt många spännande tips så det är värt att hålla ett öga på. Ifall du inte provat, så bör du definitivt göra det idag. Registrera dig för Skilling med TradingView nu så att du kan experimentera med ett riskfritt demokonto!

3. Etoro släpper riktigt spännande smarta auto-trading portföljer
Smarta portföljer är en ny och synnerligen spännande sektion hos eToro med utvalda samlingar av tillgångar eller topp traders. Du kan enkelt diversifiera och snabbt köpa in dig, eller blanka en viss portfölj. En smart portfölj som vi på Valutahandel.se gillar är Carl Icahn's, som består av bland annat CVR Energy, Cheniere Energy INC och IEP (Icahn Enterprise Depositary Units). Han ligger över 30% plus på sin portfölj de senaste två åren.

En annan rolig portfölj som gjort bra ifrån sig är Dividend Growth portföljen, som är upp över 13% de sista 2 åren. I portföljen ingår Chevron, IBM, LMT, LHX, Exxon-Mobil och Canadian Natural Resources för att nämna några. Gillar du Warren Buffet? Då kan du följa Warren Buffets portfölj och ifall du investerat som den skulle du legat 32% plus över de sista två åren.

Men alla smarta portföljer går inte plus hela tiden. Crypto portföljen som investerar i de 20 största kryptovalutorna (som inte är stablecoins) ligger dock 61% minus i år, medan den är plus 215% på två års tid. Sugen på en smart portfölj? Prova trading med eToro idag, du också!

Bäst för valutahandel

Med imponerande 50 stycken valutamäklare, så finns det många att välja bland. Tyvärr så är det väldigt få som ens är i närheten av nivån som de som hamnar på topp 3 listan bland de bästa valutamäklarna. Här förklaras varför.

1. Skilling – bästa sajten för nybörjare upp till erfarna traders
Aldrig förr har det varit så enkelt och smidigt att komma igång. På blott 30 sekunder eller mindre, så har du ett demokonto hos Skilling och är redo att handla. Hos Skilling har du precis allt som kan önskas, inte minst efter att TradingView med diverse handelsidéer har integrerats.

2. Etoro – Utmärkt för den lata. Följ de smarta
Ifall du lite lat av dig och inte vill göra grovjobbet själv, så är eToro fantastiskt smidigt. Här får du oändligt med alternativ för copy trading och smarta portföljer att automatiskt följa och handla som. Vill du handla som Warren Buffet, eller någon oljeshejk – eller snarare en kryptoinvesterare? Allt finns här. Prova själv eToro idag!

3. Capital – bäst för avancerade traders?
Vill du kunna handla lite fler instrument, med varierad hävstång? Capital är en sajt som har ett otroligt utbud och ger väldigt hög flexibilitet gällande grafer och hävstångsnivåer. Med över 6400 instrument för CFD handel så är det dock nästan svårt att välja ibland. Sajten är användarvänligt, men inte lika välgjord och snabb som eToro och Skilling. Men ifall utbudet är det viktigaste och flexibiliteten – så prova Capital nu!

Bästa sajter för att tradea krypto

Det finns många olika sajter att välja bland för krypto-trading, men det finns bara tre som platsar på topplistan på grund av faktorer såsom reglering, användarvänlighet, spread, svensk support och utbud.

1. Skilling gör det enkelt och har lägst spread
Ifall du helst vill tradea med Bitcoin eller Ethereum, så är Skilling det givna valet för svenskar. Du har en fantastisk låg spread för dessa två stora kryptovalutor, som är de överlägset mest handlade. De sista två dagarna så har Ethereum gått upp över 20%, trots att aktiemarknaden i USA har gått ner rejält. Så ifall du vill handla med en seriös och proffsig sajt med svensk support, prova då Skilling.

2. Stormgain ger dig otrolig hävstång
Trött på låg hävstång och att du tvingas sätta in rätt stora belopp för att få lite mer volatilitet? Då kan Stormgain vara ett alternativ som både ger en bra hävstång och samtidigt har ett ytterst trevligt gränssnitt. Läs mer om Stormgain i vår recension, eller prova att handla direkt här.

3. Binance är den avancerade, internationella sajten
Ifall svensk support inte är avgörande, så kan Binance (se recension) vara ett riktigt bra alternativ. Binance är världens största kryptosajt och det är inte utan anledning som de är populära. Utbudet är enormt och de har själva gjort så att Frankrike börjat reglera kryptovalutor på ett seriöst sätt. Binance har redan eller är på väg att få licens i nästan alla regioner; USA, Frankrike, Cypern, Dubai och Singapore. Prova själv Binance idag!


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.