fbpx

Simon från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren CEX för 43 minuter sedan.

» Prova CEX du med.
Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Binance Hemsida: En av de största kryptomäklarna!
Klicka för större bilder

Binance är den största aktören inom kryptohandel utifrån daglig omsättning. Deras egen blockchain, Binance Smart Chain (BSC), vinner snabbt uppskattning världen över på grund av dess överlägsna hastighet och fantastiskt låga avgifter. Deras utbud är enormt, men trovärdigheten för alla tokens är kanske inte lika hög som på många andra ställen. Varenda liten skit-krypto som du kan drömma om finns här att handla, så man måste vara försiktig. Det finns massiva möjligheter med att handla mindre kända blockchain mynt och här har du möjligheten, allt till väldigt bra priser och hög likviditet. Bolaget har licens från EU och har numera högkvarter i Paris. Binance räknas också som en av de nyaste kryptotrading plattformarna, då den skapades så sent som 2017. Men de har också etablerat en ställning som extremt proffsiga, lätta att ha att göra med och snabbt att komma igång. Vi är flera som har provat Binance, alla med bra resultat. Det går snabbt med verifieringen, man kan skicka upp till EUR 10 000 per dag direkt från ett kontokort och allt är väldigt smidigt. Prova Binance själv idag

Binance

Binance logo

Totalt betyg

9.44/10

Betyg-detaljer

10
9
9
10
10
9
9
9
10

 • Min. insättning

  1 EUR

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2017

 • Licenser

  2

 • Land

  Malta

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  EUR USD GBP

 
Efter att Binance blev förbjudet i Kina och Japan, så flyttade bolaget till Malta, som har helt andra regler. Den maltesiska regeringen har etablerat ett "framework" för kryptovaltor, blockchain och ledger teknologi, vilket passade Binance bra. Nu följer man de strikta lagarna från EU för hur handel får gå till med Bitcoin, Ether och andra digitala valutor.

Idag är Binance en av de mer kända för kryptotrading både med eller utan belåning, dvs helt vanlig handel där du antingen köper med en kryptovaluta (krypto till krypto) eller gör insättning med betalkort. Du kan enkelt komma igång då det inte finns någon minsta insättning för att börja. En av de stora sakerna för Binance är dels att de har flest olika kryptopar, över 100 stycken, vilken ingen annan ens är i närheten utav. Samtidigt så har de en smidig KYC process, som innebär att du kan bli verifierad på 30 minuter upp till 1 timma i de flesta fall.
 
Binance erbjuder ingen hävstång vid handel på deras plattform. För folk som vill ha låg risk och bara tjäna på faktiska uppgångar, så är det ett perfekt sätt att handla, helt utan spekulation.
 
Uttagsavgifterna är väldigt rimliga och brukar ligga på maximalt EUR2.8 medan kommissionen är 0.1% för handel.
 
Binance stödjer inte bara insättning via betalkort som VISA och Mastercard utan även banköverföring (s.k. SEPA-betalning). Det kan vara smidigt att använda just banköverföring eftersom inga extra avgifter då tillkommer.

Vissa svenska banker blockerar betalningar till kryptovaluta-företag när man gör insättning med bankkort och då kan även banköverföring fungera bättre.

 
+ Över 100 olika kryptomynt - flest av alla handelsplatser!
+ Låga trading avgifter
+ Snabb KYC och verifiering av ditt konto.
 
- Råkade ut för en hack-attack 2018, men allt löste sig till slut.
- Har ingen belåning tillgänglig.
- Saknar telefonsupport.
- Finns inte på svenska än.
 
De har en egenutvecklad plattform hos Binance som har ett enormt utbud. Men de avslutar ibland vissa instrument med för kort varsel och verkar inte vara ett seriöst bolag.

 
Supporten är tillgänglig dygnet runt och avsevärt bättre än många av de konkurrerande kryptomäklarna. Här får du svar snabbt, antingen via e-post eller live chat.
 
Binance är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er). Dock verkar det som licens inom EU saknas, vilket kan tyda på att bolaget inte behöver följa lika strikta kundfrämjande processer och/eller på vissa sätt ökar risken för dig som kund. Det är inte ovanligt att licens saknas helt eller inom EU, när det kommer till kryptomäklare utan hör snarare till vanligheten eftersom få EU-länder erkänner Bitcoin och andra kryptovalutor som officiella betalmedel.

Annan Licens: Ja, Malta
 
Bolaget bakom Binance har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för Binance Holdings Limited

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.