fbpx

Pär från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 15 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
71% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Är du nyfiken på att testa vingarna inom valutahandel eller annan online trading, men ännu inte riktigt redo för att satsa riktiga pengar? Då kan demo-konto vara ett perfekt sätt att pröva dina kunskaper, sondera terrängen och utveckla dina färdigheter. Idag erbjuder så gott som alla stora och erkända onlinemäklare möjligheten att testa deras respektive plattformar med ett såväl kostnadsfritt som riskfritt konto först, vilket ger dig en perfekt möjlighet att bli varm i kläderna innan du satsar och investerar riktigt kapital.

Hur fungerar ett demo konto?
Ett demo-konto kan liknas vid ett slags prova på-konto med vilket du kan testa såväl valutahandel och indexhandel, som aktiehandel med CFD'er och trading med råvaror – alltsammans med en typ av virtuella låtsaspengar. Du behöver alltså inte investera några riktiga pengar, och förbinder dig inte heller till någonting hos den mäklare du väljer. Att signa upp sig går både snabbt och smidigt, eftersom demo-konton varken kräver inloggning med BankID eller någon annan form av legitimering. Med endast ett par klick kan du vara igång och börja testa både forex trading, stock trading och index trading som demo i syfte att såväl prova dina skills, som att känna på hur du tycker att plattformen och de olika instrumenten passar dig. Som demoanvändare erhåller du en fiktiv summa pengar med vilken du alltså kan demo-trada alltifrån valutor och aktier, till index, råvaror och även krypto.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Handla med Skilling som ett test, helt riskfritt!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Ett demo-konto ger dig tid att prova
Varför köra skarpt läge från början om man inte måste? En av de största fördelarna med ett demo-konto är just möjligheten att testa på olika typer av trading med olika typer av instrument, innan riktiga pengar sätts på spel. Ett demo-konto lämpar sig utmärkt för nybörjartraders som önskar lära sig grunderna först, men kan också rekommenderas till mer erfarna valutahandlare och aktietraders som är på jakt efter en ny onlinemäklare och en ny handelsplattform – men inte vill förbinda sig till något utan en testkörning först.

Möjlighet att ta beslut utan finansiella risker
Ett demo-konto är till för att kunna testa sig fram, och kan likväl användas för att prova på valutahandel och annan trading för första gången, som för att t ex våga testa det där instrumentet eller den där strategin man hittills inte riktigt vågat sig på. Med ett gratis demo-konto kan du ta de där tuffa besluten, utan att ta någon som helst finansiell risk.

Riskerar inga riktiga pengar
Apropå finansiella risker – med ett demo-konto finns inga riktiga pengar att förlora, men däremot kunskap, färdigheter och erfarenhet att vinna. Hela syftet med ett demo-konto är just att det ska vara en safe zone som ger dig chansen att investera i för dig eventuellt nya marknader, inta nya positioner och kanske göra djärva trades – utan att riskera en krona i riktigt kapital.

Det går snabbt att komma igång
Eftersom ett test-konto av demotyp är att betrakta som ett slags fiktivt konto, går registreringen mycket snabbare än när du signar upp dig för ett riktigt trading-konto. Du handlar inte med riktiga pengar, du ingår inga riktiga finansiella avtal och kraven på uppgifter vid registrering är således inte lika höga. Hos Skilling kan du t ex signa upp på blott 10-30 sekunder, vilket gör den skandinaviska plattformen till en av branschens absolut snabbaste. Testa ett demo-konto hos Skilling du med!

Betyg: 9.57/10
Minsta insättning: EUR500
Beskrivning: Prova NS Broker med demo-konto utan riktiga pengar innan du provar på riktigt!

Riskvarning: 61% av NSFX Limited's retail kunder förlorat pengar när de har handlar CFDer.


Möjlighet att upptäcka nya instrument
Passa på att testa t ex index trading med CFD'er, blankning av aktier och index eller något annat instrument du länge varit nyfiken på men kanske känt dig för osäker eller oerfaren för att testa ännu. Ett demo-konto är kort och gott alltid att rekommendera i början när du ska ge dig ut på okänt vatten.

Ett tillfälle att prova nya strategier
Nyttja demo-kontot till att sjösätta en ny strategi, eller prova en ny tradingteknik. Scalping exempelvis, är en av flera intressanta och potentiellt lönsamma tekniker att använda vid valutahandel, men också en teknik som ställer krav på kunskap och analytiska skills. Ta fasta på begreppet övning ger färdighet – och använd ett demo-konto till att träna upp din förmåga att lyckas med nya strategier.

Prova några olika plattformar
Idag finns en uppsjö av riktigt vassa valutamäklare som alla erbjuder plattformar av hög standard, med användarvänliga gränssnitt och innovativa funktioner. Det kan således vara svårt att veta vilken man ska välja. Att öppna demo-konton hos några olika nätmäklare är ett mycket bra sätt att testa olika alternativ och hitta en ny favorit. Satsa gärna på demo-konton som ger dig möjlighet att prova såväl MT4 och MT5, som cTrader och några av de egenutvecklade plattformar som vissa mäklare erbjuder. Testa t ex Plus500's helt unika plattform här! Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.

Kan vara ett sätt att prova handla med olja
Råkar du kanske vara en valutahandlare av rang, men har begränsade erfarenheter av att handla med råvaror? Även här kommer demo-konton väl till pass. Signa upp dig för ett kostnadsfritt och riskfritt demo-konto hos t ex NS Broker – branschens mest transparenta onlinemäklare – och prova på att handla olja från hemmet med CFD'er. Råvaror är ett perfekt sätt att diversifiera portföljen och få en bättre riskspridning, och med ett demo-konto lär du dig snabbt hur det fungerar.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.