fbpx

Kennet från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 40 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
68% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Många hedgefonder på marknaden kräver att du är en professionell investerare och att du kan satsa minst €50 000. En ganska hisnande summa som inte alla privata traders förstås har till övers. Här har vi dock hittat ett bra alternativ för alla som vill få en lönsam investering i både upp- och nedgångar på börsen. World Markets är en hedgefond med professionell förvaltning som styrs med hjälp av artificiell intelligens, och som ökat markant i popularitet på senare tid. Valutahandel.se har tidigare rapporterat om hur fler och fler aktörer börjar få upp ögonen för just AI, och hur det kan användas för att ta utveckla online trading än mer. Tekniken är extremt nytänkande och modern, och placerar WorldMarkets i framkant med sin eftertraktade hedgefond. Men ifall du inte är sugen på hedgefonder eller vill sätta in mindre än €5000, då kan Du istället läsa 25 tips om valutahandel för nybörjare.

Men förmodligen lockar just möjligheten att faktiskt kunna investera i en hedgefond med så förhållandevis lite som €5000, men även det faktum att man implementerat AI i tekniken ligger förstås helt rätt i tiden. WorldMarkets hedgefond stöds av Microsoft AI och har det senaste kvartalet uppnått genomgående höga avkastningar oavsett om det varit bull market eller bear market. Belåning på upp till 1:50 är möjlig, liksom både kort och lång tidshorisont. Ett team av professionella traders förvaltar fonden och sköter om alla placeringar (långa, korta, blankning och med derivatinstrumnet) för att du som investerare ska kunna garanteras en absolut avkastning.

Upptäck en bättre hedgefond, som kräver att du sätter in mindre. Prova World Markets från €5000 idag!

Vad är en professionellt förvaltad fond?

En professionellt förvaltat fond, likt WorldMarkets hedgefond, är en fond där du som investerare överlåter allt ansvar för fondens placeringar till yrkesverksamma förvaltare som uteslutande jobbar med att just förvalta fonder. Du behöver med andra ord inte själv begrava dig i bolagsanalyser och fatta beslut om vilka värdepapper som ska köpas eller säljas och vid vilka tidpunkter. Allt det sköter den professionella förvaltaren åt dig. På WorldMarkets har man dessutom spetsat till förvaltningen ytterligare med artificiell intelligens, varför den får anses vara såväl kapitalvänlig, som synnerligen innovativ och trendsättande. Testa World Markets från €5000 idag!

Vad är skillnaden mot en professionell investerare?

En professionell investerare liknar en professionell förvaltare på så sätt att de bägge har sin respektive roll som yrke – de försörjer sig på att förvalta alternativt investera. Men medan en förvaltare sköter om placeringar åt andra investerare, tar en investerare istället hand om sina egna innehav och beslutar alltså själv över köp, försäljningar, strategier och allt annat som hör till. Naturligtvis kan en professionell investerare däremot också välja att satsa en del av sitt kapital i en professionellt förvaltad fond – det ena behöver inte utesluta det andra.

Vad är målet med WorldMarkets fond?

Den huvudsakliga ambitionen med WorldMarkets hedgefond är att ge garanterat positiv avkastning oavsett marknadsförhållanden – du ska alltså tjäna pengar oavsett om marknaden går upp eller ned. Man vill också hålla en mångsidig och generös fördelning bland instrument och risker i syfte att förbättra investerares placeringar. Vidare strävar man på WorldMarkets efter att ha minimal korrelation till en vanlig fond och de traditionella marknaderna, vilket gör att en investering i fonden alltså sänker korrelationen avsevärt och således hedgar ditt kapital mot förluster. Något som inte minst kan kännas extra angeläget i svajiga tider som dessa. Inkludera WorldMarkets i din portfölj, och välj deras hedgefond för att säkra kapital du med.

Vad kostar förvaltningen hos WorldMarkets fond?

Det är rätt normala avgifter likt det mesta inom hedgefondbranschen, med undantaget att du behöver sätta in mindre för att få tillgång till den – endast €5000. När det går bra, vilket det normalt har gjort för fonden, är avgiften 20% (10% för premiumkonton) på all avkastning. Men det är ingen fast förvaltningsavgift om fonden mot förmodan inte skulle gå plus. Du betalar bara för positivt resultat, vilket är en enorm fördel för dig som investerare och något som naturligtvis motiverar fondförvaltarna rejält.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Kör Du hellre trading själv? Prova enkel och rolig trading med Skilling nu!

Riskvarning: 76% av retail kunder förlorar pengar.


Vidare erbjuder World Markets möjligheten att välja mellan två olika slags AI-förvaltade konton – Standard Account och Gold Premier Account. Standardkontot är alternativet för dig som investerar €25 000 eller mindre, medan guldkontot vänder sig specifikt till dem som vill och har möjligheten att satsa mer kapital än så. Olika förmåner och villkor föreligger givetvis för de bägge kontona. Standardkontot innebär en provisionsavgift på 20% av all avkastning och 1 % i förvaltningsavgift per år. Du som investerare får alltså behålla 80% av dina nettointäkter. För guldkontot är motsvarande siffror 10% i provisionsavgift och 0,5% i årlig förvaltningsavgift – 90% av nettointäkterna stannar således hos dig. Mer information om WorldMarkets hedgefond och hur du kan trygga dina investeringar hittar du här.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.