fbpx

Markus från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren Easy Markets för 41 minuter sedan.

» Prova Easy Markets du med.
73% av alla privata kunder förlorar pengar när de handlar CFDer med denna leverantören.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Handelsplattformen Plus500 (recension) är en given favorit för många online traders som ställer höga krav på användarvänligt gränssnitt, ett rikt utbud av instrument att handla samt avancerad teknik och innovation. Deras långa tid i branschen och att bolaget är börsnoterat i London sedan lång tid tillbaka är ytterligare säkerhet för dig som trader.

Marknaden för finansiella onlinemäklare har vuxit påtagligt de senaste åren med nya aktörer som dyker upp titt som tätt. Valmöjligheter är förstås bra, men det enorma utbudet kan också göra det svårt för traders att sålla och hitta en som faktiskt lever upp till förväntningarna. Låt oss på Valutahandel göra det hela lite enklare och ta del av våra tips om varför just Plus500 är ett utmärkt val av handelsplattform. Det är trots allt inte för intet som den Cypern-baserade sajten idag har hundratusentals användare världen över och av många experter dessutom anses vara en av branschens bästa. Plus500 är helt enkelt lite vassare och lite proffsigare än många konkurrenter där ute på marknaden. Nyfiken på att dyka ännu lite djupare? Kolla in vår utförliga och oberoende recension av Plus500!

Valutahandels topp tio anledningar att välja Plus500

1. Börsnoterat bolag: Plattformen Plus500 ägs och tillhandahålls av det cypriotiska bolaget Plus500CY Ltd, vilket i sin tur är ett av flera dotterbolag till huvudägaren Plus500 Ltd. Visste du att Plus500 är ett börsnoterat bolag som finns listat och handlas på London Stock Exchange stora huvudmarknad? Moderbolagets totala börsnoterade värde uppgår till hela 6,5 miljarder SEK, vilket gör det till ett av branschens absolut största och tyngsta bolag. För dig som trader innebär det faktum att sajten Plus500 drivs av ett stort börsnoterat företag, att transparensen i verksamheten är tillfredställande och att du kan lita på bolagets legitimitet. Ytterligare en trevlig fördel är förstås möjligheten att själv investera i Plus500 genom att lägga vantarna på ett antal aktier.

2. En veteran i branschen: Plus500 är långt ifrån en nykomling på marknaden. Den ursprungliga sajten lanserades faktiskt redan år 2008, vilket betyder att Plus500 vid det här laget har ett antal år på nacken och inte kan anses vara annat än en pålitlig långkörare. Tolv år i branschen intygar erfarenhet, bred branschkunskap, professionalitet och kanske viktigast av allt – nöjda kunder. Utan nöjda traders och en riktigt bra förmåga att såväl behålla befintliga användare som locka till sig nya, hade Plus500 aldrig kunnat växa till vad de är idag. Företaget har stått stadigt under många år, och kommer fortsätta göra det under lång tid framöver. Prova själv på ett demokonto med Plus500 idag för att uppleva hur det är att handla.
Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.

3. Licens från 8 olika marknader: Handelsplattformen innehar licenser från hela 8 olika marknader via de olika dotterbolagen till Plus500 Ltd. Utöver att vara reglerad och auktoriserad av både Cyperns finansiella tillsynsmyndighet (EU-licens) och brittiska finansinspektionen, har Plus500 även licens i Singapore, Nya Zeeland, Sydafrika, Australien, Seychellerna och Israel – varav den sistnämnda också är säte för moderbolagets huvudkontor.

4. Appar på 32 olika språk: När det kommer till teknik och appar lever verkligen Plus500 upp till sitt rykte om att vara en av världens bästa och mest moderna plattformar för CFD-handel och annan online trading. Dessutom klår sajten många konkurrenter vad gäller tillgängliga språk, och briljerar med hela 32 olika valbara språk i sina appar. Plus500 har faktiskt marknadens bredaste utbud av handelsalternativ, med möjlighet att handla via samtliga stora webbläsare och proffsiga appar för både Apple, Android och Windows-telefoners operativsystem. Faktum är att handelsapplikationen för CFD'er med Plus500 är rankad som världens bästa i såväl Apples App Store som Androids Google Play. Låter det intressant? Prova Plus500 redan idag!
Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.

5. Över 2500 instrument: Ytterligare en punkt där Plus500 utmärker sig lite extra. Många av dagens onlinemäklare erbjuder bra utbud av instrument att handla, men inte många kommer upp i samma kaliber som Plus500 och kan skryta med över 2500 stycken. Låt oss kika lite närmare på valmöjligheterna som står till buds:

Handla olja via plus500
Råvaror: Plus500 erbjuder CFD-handel med bl a olja, guld, silver och andra ädelmetaller med möjlighet till hävstång på 1:20. De olika råvarumarknaderna har historiskt sett i regel gett bra avkastning, och med tanke på de senaste veckornas dramatiska prisfall på framförallt crude oil kanske tidpunkten för råvaruhandel är extra passande just nu? Här får du en översikt av råvaruhandel från Plus500.

Aktier: Plus500 är en utmärkt plattform för aktiehandel med tillgång till alla stora och populära marknader, däribland USA, Storbritannien, Tyskland och Asien. Även aktier kan handlas med hävstångseffekt på Plus500 och snäva spreads erbjuds därtill. Tack vare plattformens avancerade handelsverktyg får du också möjlighet att bättre kunna kontrollera dina vinster och förluster. Du kan blanka Tesla eller ett oljebolag och dra in stora pengar om turen är på din sida. Prova aktieblankning med CFD hos Plus500!
Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.

Handla index genom Plus500 med realtidspriser
Index: Flera olika typer av landsindex och sektorindex kan handlas med CFD'er på Plus500. Trading med index-CFD'er innebär att du handlar på förändringen i den underliggande tillgången – alltså indexet till vilket CFD'n hör. Ett index omfattar i sig ett antal olika tillgångar i form av registrerade bolag och aktierna i de bolagen. Exempel på kända index som kan handlas på Plus500 är S&P500, VIX Index, OMX30 och DAX. Handla index till superlåg spread på Plus500 nu!
Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.

Valuta: Med över 60 valutapar och möjlighet till hävstång på 1:30 är Plus500 en omtyckt mäklare bland såväl svenska Forex traders som internationella. Valutamarknaden är både spännande och intressant och genom att använda plattformens mer avancerade verktyg Stop Loss, Stoppgräns och Garanterat stopp minskar du både riskerna för förluster och ökar chanserna till lönsamma trades. Dagens hetaste valuta är Norska kronan där Riskbanken i Norge hotar om ingripande. När en av världens rikaste centralbanker går in och varnar, då blir det säkerligen rörelse på kurserna. Så handla NOK eller någon annan valuta hos Plus500 idag!

Cryptocurrencies such as Litecoin and Bitcoin
Krypto: Ett brett utbud av världens mest populära kryptovalutor – däribland Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple och NEO för att nämna några. Plus500 erbjuder CFD-handel även för dessa instrument, med en hävstång på 1:2. Kryptovalutor är som bekant virtuella valutor som bygger på decentraliserade nätverk i syfte att kunna genomföra säkra och trygga finansiella trasaktioner. Fortfarande kontroversiellt enligt somliga, men icke desto mindre en spännande marknad att utforska. Likt oljan rasade värdet för Bitcoin och Ethereum kraftigt bara härom dagen – något som kanske kan göra det värt att överväga ett köpläge? Alternativt, så kan du blanka ett flertal krypto som CFD hos Plus500!
Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.

Optioner: Sälj- och köpoptioner på olja, Facebook och Tyskland 30 kan handlas med en hävstång på 1:5. Optioner kan enklast förklaras som ett avtal mellan en köpare och säljare, om en rättighet (option) att genomföra en transaktion till ett visst pris på ett visst datum. Handel med optioner syftar oftast till att öka sin hävstångseffekt alternativt minimera riskerna genom att hedga sina positioner. Du kan använda optioner som CFD för hedging eller speciella positioner!
Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.

VIX
ETF'er: ETF står för Exchange Traded Fund och innebär i praktiken fonder som handlas direkt på börsen, precis som vanliga aktier. Utvecklingen för en ETF följer alltid fondens underliggande tillgång, vilken t ex kan vara en råvara, en valuta eller ett index. Eftersom ETF'er inte aktivt förvaltas av fondförvaltare, är de billigare att handla än just aktivt förvaltade fonder och aktiefonder. Dessutom kan du handla med dem flera gånger under en och samma dag, tack vare att de klassas som börshandlade produkter. På Plus500 får du som trader möjlighet att handla flera av världens mest populära ETF'er med en hävstång på 1:5 – däribland VXX Volatility och SPDRUSA500. Prova handla VIX Volatility Index idag!
Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.

6. 6 olika basvalutor är möjliga: Välj mellan SEK, NOK, USD, EUR, GBP och AUD. Information om hur du byter basvaluta på ditt konto hittar du i vår recension. 

7. Generöst med kostnadsfria uttag: Hos Plus500 kan du göra upp till 5 helt kostnadsfria uttag per månad. Många konkurrerande plattformar erbjuder ett eller ett par kostnadsfria uttag inom en 30-dagarsperiod, men genom att erbjuda fler slår Plus500 ett slag för värdet i flexibilitet och kostnadseffektivitet för sina användare.

8. Flera metoder för insättningar: Visa eller Mastercard betal- och kreditkort, banköverföringar eller e-Wallets som PayPal och Skrill kan samtliga användas för insättning av kapital på ditt Plus500-konto. På plattformens FAQ-sida finns dessutom riktigt bra och tydlig information om hur du går tillväga för att välja insättningsmetod och genomföra en överföring. Spana in Plus500 du med och kom igång med din handel!

9. Snäva spreads: Plus500 är kända för att de fasta spreads som erbjuds ligger på en förmånlig och låg nivå för dig som trader. Somliga instrument har dynamiska spreads som ändras och justeras i enlighet med aktuell marknadsspread, men flertalet har också fasta konkurrenskraftiga spreads – exempelvis en del valutapar som ligger på endast 0,6-0,7 pips. Ja, det blir inte lägre än så. Så prova Plus500 själv idag och upplev hur bra de är för valutahandel!
Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.

10. Riktigt bra supporttillgänglighet: Ibland kan man helt enkelt behöva lite tips från coachen, eller svar på generella frågor som uppstår kring ens handel, kontouppgifter eller dylikt. Plus500 kan skryta med en av marknadens bästa supporttjänster, med svarstider så korta som 1 minut under vanliga tradingförhållanden. Mailsupporten är öppen dygnet runt under årets alla dagar.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: EUR100
Beskrivning: Marknadens största och mest pålitliga aktör för online trading. Börsnoterad på London-börsen.

Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.