fbpx

Greg från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 34 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
89% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Svenskspråkig hemsida, riktigt bra valmöjligheter vad gäller konton, unik handelsteknik för bättre insikt i din handel och mycket mer. Valutahandel har recenserat den välkända forex- och CFD-mäklaren UFX, och hittat flera bra anledningar till varför UFX är ett utmärkt val av för traders på alla nivåer. Här är de tio främsta!

Dygnet runt-support

En support som finns tillgänglig när helst man behöver den, och som levererar proffsig hjälp och ett trevligt bemötande. UFX har flera gånger prisbelönats för sin uppskattade supportfunktion, vilken finns tillgänglig dygnet runt – sju dagar i veckan. Plattformen som sådan är synnerligen internationell med många språkval tillgängliga, vilket också omfattar supporten. På hemsidan hittar du olika telefonnummer att välja mellan beroende på vilket land du ringer ifrån, samt direkt access till livechatten och mailfunktionen.


Betyg: 7.29/10
Minsta insättning: $100
Beskrivning: Valutahandel med UFX: Allt finns på svenska. Prova nu!

Riskvarning: 75,78% av privata investerare förlorar pengar vid CFD-handel hos UFX.


Fullt utbud av premiumprodukter

Diversifiering och mångsidig handel är viktigt för optimal riskspridning och roligare trading, varför en mäklare med ett komplett utbud förstås är att föredra. Det är både enklare, smidigare och mer tidseffektivt att kunna sköta all sin handel via en och samma aktör – och här har UFX allt du behöver. Sajten erbjuder ett generöst antal valutapar (60+), mängder av aktier, index, råvaror som guld, olja och naturgas samt börshandlade fonder. Välj och vraka bland spännande CFD-instrument och optimera din handel till 100%.

Användarvänlig plattform

Ett av UFX huvudsakliga mål är, enligt de själva, att göra online trading tillgänligt för alla genom att erbjuda en enklare och mer lättförståelig hemsida. En hemsida som tagits fram av traders, för traders. Efter en djupdykning i sajtens alla funktioner och en titt på hur den är uppbyggd, kan vi snabbt konstatera att de lyckats. UFX är enklare och lättare att både förstå och navigera sig på än många andra konkurrenter på marknaden. Den är informativ och tydlig, utan att för den sakens skull känna överflödig eller för simpel.

Öppna konto hos UFX

Kom igång blixtsnabbt

Ju kortare tid det tar att komma igång, desto mer tid får man att lägga på faktisk handel. En snabb och smidig registrering är således a och o, och ett viktigt kriterium vid val av valutamäklare. Hos UFX öppnar du konto helt utan onödigt krångel och tidsödande processer – oavsett om du väljer ett Mikro/Mini, Mini, Standard, Guld, Platina eller muslimskt konto. Efter slutförd registrering och uppladdning av nödvändiga dokument enligt KYC, väljer du en insättningsmetod som passar dig (hela 18 stycken finns tillgängliga) och gör en deposition till ditt konto. Väljer du kreditkort eller någon annan överföringsmetod där transaktionen sker omedelbart, kan du alltså vara igång och handla på endast ett par minuter. Två tummar upp för det.

Besök UFX hemsida, välj kontotyp och kom igång med valutahandel rekordsnabbt.

Tillgång till Trading Central

UFX inledde för en tid sedan ett samarbete med världens ledande plattform för avancerad teknisk analys – Trading Central. Ett samarbete som ger UFX-användare exklusiv tillgång till allt det Trading Central har att erbjuda, helt utan kostnad. Enda villkoret är att man sätter in minst $1000 på sitt UFX-konto – vilket i relation till vad man får hos Trading Central får anses väldigt generöst. De innovativa analysverktygen, indikatorerna, nyheterna och mycket annat integreras till 100% i din tradingplattform hos UFX, vilket innebär att du inte behöver stänga ned något fönster eller går ur plattformen för att få tillgång till tjänsten.

Erhåll cashbacks för dina trades

Ett uppskattat rewardsystem genom vilket du får pengar tillbaka för varje trade. Bonussystem finns inte hos alla onlinemäklare, men UFX har valt att premiera sina lojala användare ända sedan starten. Tidigare fick alla nya användare en insättningsbonus på 30% vid registrering, vilket i sig var ett generöst erbjudande. Numera har man dock vässat till det lite ytterligare, med $50 i bonus till nya användare – plus kontinuerlig återbäring med det populära UFX Cashback reward-systemet.

UFX startsida

MassInsights ger dig många tekniska fördelar

UFX patenterade och helt unika handelsteknik, framtagen för att optimera din tradingupplevelse med de senaste och bästa tekniska verktygen på marknaden. MassInsights ger dig ett liveflöde med ständigt uppdaterade marknadsnyheter, tradingsignaler, analys av handelsbeteenden och mycket mer. MassInsights är helt integrerad med UFX handelsplattformar, och ger dig många riktigt bra tekniska fördelar att analysera och driva din valutahandel framåt med. Tekniken är tillgänglig för alla UFX användare, oavsett kontotyp och oavsett tidigare handelserfarenhet.

Låga spreads

Lägsta möjliga spreads och lägsta möjliga overheadkostnader är a och o för att avkastningen inte ska gröpas ur av onödigt dyra avgifter. Hos UFX handlar du med genomgående låga spreads på både valutor, aktier, råvaror och index tack vare den senaste informationstekniken som ger ultransnabba avslut. Genomsnittlig spread för EUR/USD ligger på 2.0 pips för traders med standardkonto. Vidare är samtliga uttag och insättningar helt kostnadsfria, liksom registrering av konto. Stort plus för den transparenta prissättningen och att den mycket informativa FAQ-sektionen under vilken mycket information om just prissättning och spreads hittas.

Har även ETF'er

Börshandlade fonder är ett mycket intressant och spännande investeringsalternativt som potentiellt kan ge riktigt bra avkastning och som kan handlas med hävstångseffekt om 1:5 hos UFX. Närmare 45 stycken ETF'er finns tillgängliga i utbudet – däribland VOX, VIXY, SMOG och XLV. Fonderna har fasta spreads, av vilka EWI, EPOL och ERUS ligger lägst med 22, 26 respektive 24 pips.


Betyg: 7.29/10
Minsta insättning: $100
Beskrivning: Valutahandel med UFX: Smidigt och med snygga grafer samt snabba avslut. Prova nu!

Riskvarning: 75,78% av privata investerare förlorar pengar vid CFD-handel hos UFX.


Hemsidan finns på svenska

Sist men inte minst – en hemsida på svenska är alltid ett stort plus. Hos UFX slipper du slösa tid på att förstå knepiga tradingtermer på engelska, och kan istället fokusera 100% på dina positioner och din strategi.

Summa summarum är UFX ett mycket bra val för såväl nybörjartraders, som de med mycket erfarenhet och högre krav. Ett bra utbud av krypto hade varit önskvärt för att uppnå full pott i fråga om tillgångar – men givet alla andra mycket positiva fördelar blir totalbetyget väldigt högt. Öppna ett konto idag – eller läs vår fullständiga recension först om du önskar ytterligare detaljer.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.