fbpx

Kristoffer från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren StormGain för 13 minuter sedan.

» Prova StormGain du med.
Satsa inte mer pengar än du har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Under 2019 och 2020 så har uppkopplingshastigheten i Sverige blivit otroligt bra, även på landsbygden. Det öppnar upp för bättre valutahandel från mobilen. Det finns flera olika valutamäklare som passar synnerligen bra för trading på mobilen. Valutahandel.se går igenom ett antal faktorer som du bör ha i åtanke vid val av online trading firma för mobilen. Låt oss börja med tre av de mest storslagna valutamäklarna för mobilen som du bara inte kan missa..

Skilling: Som byggd för mobil trading

Skilling är framför allt skapat av de Skandinaviska entreprenörerna bakom Optimizer Invest, dvs. norrmannen André Lavold och svensken Henrik Persson Ekdahl. Under 2019 så har André Lavold som är uppväxt i Norge tagit över som VD för Skilling Group. Han är fokuserad på att få bolaget till den mest användarvänliga på mobil och det märks verkligen på hur sajten ser ut och hur den är anpassad för svenskar. Idag så kan du registrera dig på enbart 30 sekunder och få den annars lite krångliga verifieringsprocessen avklarad med svenska BankID. På så sätt får du maximal säkerhet och smidig registrering hos Skilling på mobil!

Skillings trading plattform
Skilling har verkligen gjort allt som är möjligt för att optimera hastigheten på mobil, även för handel med råvaror. Alla bilder och laddtider går avsevärt snabbare än andra mer traditionella valutamäklare. De har ett egentutvecklat system för trading, men det går även att använda mer etablerade trading system såsom cTrader, vilket också finns inbakat. Med en knapptryckning så kan du antingen välja att köpa eller sälja från Skilling's mobila plattform. När du säljer utan att äga en aktie eller index, så kallas det blankning. Skilling erbjuder blankning med CFD'er, vilket är väldigt tydligt på deras webbplats med allt hur det fungerar. Du behöver inte äga en aktie på förhand för att blanka med en CFD, men får ändå en liknande exponering ifall du inte tror på aktien för närvarande.

Ifall du hellre handlar med svenska kronor så går det att handla 4 imponerande valutapar, däribland NOK/SEK, EUR/SEK, USD/SEK och CAD/SEK. Ingen annan valutamäklare som Valutahandel.se känner till har lika många alternativ för svenskar. Men den största fördelen av alla är troligen att bolaget är seriösa med ordrar och inte fuskar med priserna. Du får alltid otroligt snabba avslut och marknadens främsta spread som verkligen går att handla på. Läs en omfattande recension av Skilling.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: En ny dimension av valutahandel på mobilen. Skilling ger dig tajtast spread, snabbast avslut och har den mest kvickast laddande webbplatsen!

Riskvarning: 80% av retail kunder förlorar pengar.


NS Broker's plattform

NS Broker: En modern sajt med maximal transparens

En annen moderne, pålitelig og brukervennlig mobil valutamegler er NS Broker, som kom till Norge för bara någon vecka sedan. Der har licens från Malta som är ungefär detsamma som den från Cypern som de flesta andra bolag har, men bara lite mer uppdaterad till trading 2020. NS Broker använder den ofantligt populära trading plattformen, Meta Trader 5 (MT5), som är känd världen över. Avgifterna är lave, giring er generös, och kundestötten er på topp. Med Meta trader 5 så kan du virkligen handle hurtig på mobil. Den ende ulempen/ulemper med NS Broker er at siden kun er tilgjengelig på engelsk. Men de arbetar med att få allt även på norska inom kort. Läs en recension av NS Broker här. Eller om du är sugen på att komma igång direkt, så registrera dig här för NS Broker!

Betyg: 9.57/10
Minsta insättning: EUR500
Beskrivning: Prova NS Broker och deras sajt är enastående för CFD-handel på mobilen. Se själv!

Riskvarning: 61% av NSFX Limited's retail kunder förlorat pengar när de har handlar CFDer.


etoro mobil Trading

eToro: Lättanvänd och med copy trading

Gillar du få tips av andra när du ska fatta beslut? Då kan du fundera över eToro och deras copy trading koncept som blir allt mer populärt. Idag så har miljontals människor världen över provat på deras modell där du kan följa framgångsrika traders och handla precis som dem. Du väljer själv risknivå och vilken typ av instrument du vill handla, t. ex cdd'er på aktier eller valutahandel med cfd'er. Vår sajt, www.Valutahandel.se, har väldigt goda omdömen om eToro och vi har trots allt jobbat med bolaget i över 10 år nu. Den största nackdelen med eToro är att den kräver lite snabbare internethastighet än t. ex Skilling och NS Broker, då deras webbplats är lite mer omodern och tyngre att ladda på grund av allt innehåll. Men ifall du är sugen på att slippa tänka så mycket själv och ha möjlighet att kopiera de bästa, så prova på eToro's copy trading!


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Prova eToro och deras copy trading, där du kan följa de bästa på mobilen!

Riskvarning: 79% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Vad skiljer sig vid jämfört med valutahandel på laptop?

Framför allt så är det skillnad på användarupplevelsen och det interface som du möts av. Det är extra viktigt med hög användarvänlighet när man handlar från mobilen. Sedan måste man tänka på så att valutamäklaren stödjer just din version av mobiltelefon. De mest stödda mobilerna är kanske föga förvånande iPhone från Apple och Samsung med Android operativsystem.

Hur snabbt laddar sidan eller appen?

När du väljer en mäklare för att handla valuta så är det avgörande hur snabbt sidan laddar. Ifall det är problem med laddtiden så kanske du missar någon affär. Det är helt enkelt inte acceptabelt och det gäller att välja sällskap som ligger i framkant. Ifall du väljer en app så är det viktigt att först läsa recensioner om vilka som är bra, se olika skärmdumpar och förstå vad som skiljer aktörerna åt. Ofta kan det vara bra att testa på dator först, för att sedan gå över till trading via appen på sikt. Webbplatser för valutahandel har nämligen normalt färre problem med laddtider än just appar.

Är sajten beroende av snabb uppkoppling?

Vissa sajter för valutahandel på nätet är inte beroende av snabb internethastighet, medan det är avgörande för vissa valutamäklare. Ifall du sitter på riktigt långsam uppkoppling så är det förmodligen bäst att använda WIFI vid trading genom mobilen, medan normalt 4G ska fungera i det allra flesta fallen och 5G är givetvis en helt annan nivå men inte så vidare tillgängligt än.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.