fbpx

Per från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 45 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Valutahandel.se har frågat några internationellt erkända analytiker vad de förutsätter kan vara de bästa instrumenten att handla i 5 olika grupper. Ta möjligheten att se vad som är mest köpvärt just nu. Här kommer analytikernas förslag på bra aktieindex att köpa, några tänkbara aktier att blanka, valutor som ligger rätt i tiden, en råvara som ser prisvärd ut samt en kryptovaluta som kan vara på väg att vända.

Oavsett vad du är ute efter så är det alltid trevligt med lite intressanta möjligheter att få pengarna att växa. Tillfälliga möjligheter som de nedanstående kommer kanske aldrig tillbaks och det gäller att passa på medan allt är färskt.

Som online trading mäklare så har vi valt ut Skilling, som är skapat av proffsiga svensk-norska Optimizer Invest och deras egna entreprenör och styrelseproffs André Lavold sitter nu på VD stolen för Skilling Group. Detta är ett bolag du verkligen kan lita på, som ligger i framkant med teknik och BankID. Du kan själv komma igång på bara någon minut med riktiga pengar. Ok, låt oss titta på 5 stycken aktuella möjligheter just nu som är synd att missa..

EUR / JPY på Skilling

Månadens valuta att handla: EUR/JPY

Idag ligger japanska yen's växelkurs mot Euron kring den 10 åriga stödlinjen. Sannolikheten att Yen kommer öka väsentligt under de kommande året är avsevärt högre än att en valutan komme försvagas. Regionen har en ännu stabilare ekonomi än Euro-området och anses samtidigt vara en safe heaven valuta. Med andra ord så är det rätt smidigt enligt många valutaproffs att handla Yen på lite längre sikt just nu, även om den även kortsiktigt är väldigt intressant med.


På Skilling så går det att handla Yen mot Euro dygnet runt, från måndag till fredag natt. Runt 20 punkters spread kan du räkna med, vilka är väldigt fördelaktigt med en mäklare som garanterar snabba avslut. Genom att tajma marknaden hyfsat bra så har du mycket bättre möjligheter att lyckas. Kanske är det perfekt läge just nu, som en av våra analytiker-insiders menar. Prova handla valuta hos Skilling, du också!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Allt på svenska. Har BankID och lokal support.

Riskvarning: 82% av retail kunder förlorar pengar.


Årets råvara: Guld!

Guld ligger fortfarande runt 1460 USD per ounce, vilket är avsevärt under de flesta analytikers förväntningar på minst $1500-1800 under det kommande året. Varför välja guld som investering då?

Guldtackor
Jo, i takt med att risken för recension ökar och toppen av aktiemarknaden tycks vara nära, så är guld en av marknadens mest stabila “safe heaven” alternativ.

Många centralbanker köper med jämna mellanrum upp rejält med guld för att skydda sig mot inflation och ned- eller uppgång i någon enskild valuta. Genom att diversifiera delar av ditt innehav till guld så har Du gjort ett smart val. Hos Skilling kan du köpa och sälja guld på sekunden, till riktigt fördelaktiga priser. Prova på att handla guld på Skilling idag!Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Trading. Enkelt. Allt på svenska. Har BankID och lokal support.

Riskvarning: 82% av retail kunder förlorar pengar.


Veckans aktieindex att köpa

Oljebolagen i ETF'en S&P Oil and Gas Exp är troligen några av de mest undervärderade sektorn just nu. Redan i slutet av sommaren så berättade oljeanalytiker till Forbes om en uppsida på minst 70% som väldigt möjlig de närmaste året. Då låg ETF'en på 36. Idag ligger den på 21 och tycks ha nått en dubbelbotten enligt vissa tekniska analytiker. Ifall man är lite uthållig (1-2 års sikt) och inte använder för hög belåning, så är detta nog en extremt bra produkt just nu. På Skilling går den att köpa XOP.US eller genom att skriva in OIL i sökrutan och gå till ETF'en som mest satsar på utforskning och produktion av olja.

Veckans aktie att blanka

Tesla röd logo
Efter en skyhög värdering för Tesla så kom den första smällen. När Tesla's nya Cypertruck kom ut och Musk stolt testade det okrossbara glaset så hann verkligheten ikapp. Glaset var långt ifrån okrossbart och bluffen var genomskådad. I takt med att bilvärldens rivaler går över till elektriska bilar i allt högre grad och Tesla har svårt att nå lönsamhet, så undrar man mest hur mycket aktien faktiskt kan falla? 50%? 80%? 90%? 95%? Med ett börsvärde på 577 miljarder kronor utan att ha gjort någon vinst under Q1 och Q2 och med enorma kostnader runt om i världen, så undrar man hur det kommer gå för bolaget. Behövs mer pengar tas in snart? Aktieblankarna är i alla fall tydliga. Detta är en sällan skådad möjlighet, menar flera blankare. På Skilling kan du bara gå in och trycka på sälj av en aktie – då har du initierat en blankning! Svårare än så behöver det inte vara.

Veckans krypto att köpa
Bitcoin har fallit under $7000 den sista veckan och det är sannolikt att det blir ett bra långsiktigt löpläge snart, enligt vissa kryptoanalytiker som vi talat med. Det har varit en svängig sommar och höst för Bitcoin och kanske är det snart läge att gå in igen?

Notera: Förslagen om de möjliga instrumenten att handla kommer från en rad internationella mäklarfirmor. Det bör dock påpekas att du bör alltid tala med din egen rådgivare innan du göra några affärer med valutahandel, aktier eller krypto.

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.