fbpx

Niclas från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 19 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
73% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Att hitta sitt lugn och inre ro kan hjälpa i alla typer av miljöer, inte minst online trading. Här går vi igenom 7 olika sätt som yoga kan hjälpa dig att bli bättre på online trading, med mer lugn och ro samt ökad energi.

Vi på Valutahandel.se är tacksamma över tipsen som ges från en yoga lärarinna som här berättar om de vanligaste frågorna, vilka övningar som är värda att lära sig och vad man ska tänka på som nybörjare inom yoga.

Det man hör mest från folk innan de ska börja på en yogakurs är att de alltid är väldigt intresserade, men snabbt erkänner – jag är inte så flexibel, berättar yogaläraren Viriam.

Han fortsätter med nästa vanliga fråga: “Kan jag också göra yoga”, fastän man inte är så vig? Faktum är att det är precis därför du borde göra det. Förutom att hjälpa till att få mer flexibilitet, så hjälper yoga även till att sträcka musklerna och slappna av hela kroppen. Det finns otaliga fördelar du får genom att träna yoga regelbundet och allvarligt talat: alla kan göra det och speciellt många stillasittande traders har varit väldigt tacksamma över fördelarna som kommer från regelbunden yoga!

Självklart så måste du börja på nybörjarnivå. Det värsta du kan göra för dig själv är att vara oförsiktig och försöka tvinga fram vissa positioner, bara för att se cool ut på Instagram. Gör det inte, helt enkelt. Du kan allvarligt skada dig själv genom att göra det. För Er som jobbar dagligen framför en dator och har en stressig och påträngande arbetsmiljö (få människor har inte det nuförtiden), borde seriöst överväga informationen nedan:

1) Hjälp sinnet att fokusera. Det är helt klart ett faktum att det finns oändliga distraktioner och ibland går vi vilse i att göra många uppgifter samtidigt. Troligen så har du alltför många appar på telefonen, får nya e-postmeddelanden som kommer hela tiden, whatsapp-meddelanden som ständigt poppar fram, etc. Detta distraherar oss enormt och även om det är vanligt så det inte lämpligt. Som ett resultat blir vårt sinne ständigt aktivt, oroligt och distraherat. Tips: Lägg bort mobilen under vissa tider på dygnet och ha vissa helt mobilfria dagar. Du kommer att må bättre och få mer ro med din valutahandel och övriga online trading.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Ta en yoga paus mellan dina affärer. Kör en proffsig sajt. Prova Skilling idag!

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


2) Ha en daglig sträckningssekvens. Generellt är yrken där det mentala arbetet är mest efterfrågat oftast mer stillasittande yrken. Detta resulterar ofta i muskelspänningar, särskilt i ryggen, axlarna och nacken. Med en 10 minuters sekvens av sträckning som praktiseras två gånger om dagen så kan du lindra, minska och till och med eliminera dessa obekväma problem. Förslag: Sätt en tid då du ska stretcha varje dag, antingen på morgonen, kvällen eller på lunchen.

3) Yoga Nidra: Den yogiska sömnen är något som kommer från Indien. Vissa personer menar att den här tekniken inte är en meditation, men ett mycket effektivt avkopplingsverktyg och det kan göras var som helst. Yoga Nidra är perfekt för fysisk återhämtning. Det praktiseras liggandes, då du är helt avslappnad. Det är ett tillstånd av medvetenhet mellan att vara vaken och att sova. Den består av en guidad röst som inducerar dig att slappna av varje del av din kropp, följt av en viss visualisering och en slutlig avkoppling innan du är helt tillbaka.

4) Få in vanan och disciplinen för att meditera. Nej, det är inte svårt. Som de flesta saker i livet, ifall du är disciplinerad och fortsätter att försöka så kommer Du dit. Det är som att gå till gymmet: Förvänta dig inte att få magrutor efter 2 träningspass. Det finns olika metoder och övningar för att komma igång med det som mitt råd igen är: Börja med den enklaste tekniken. Fördelar med daglig meditation är nästan otroliga, både för ditt personliga och yrkesmässiga liv.

5) Andas långsamt och var medveten om hur du andas. Det kan låta som en klyscha men ‘ta ett djupt andetag’. Jag försäkrar dig om att det finns starka bevis på hur det kan göra skillnad i ditt liv. Pranayama är praxis och andningsövningar, mycket vanliga i yogakurser. En av betydelserna för Prana kan översättas med “livskraft”. Vi kan ändra vår kropps och själs tillstånd genom att andas ordentligt.

6) Kroppsinriktning
Att öva vissa yoga asanas övningar kan ge dig kroppsmedvetenhet och om det praktiseras på rätt sätt så är det möjligt att korrigera t. ex ryggradssvetsning, vilket är mycket vanligt problem hos personer som arbetar sitter hela dagen framför en dator.

7) Kyl ner huvudet när saker inte fungerar på sättet som vi tänkt.
Kyl huvudet när saker inte fungerar som vi förväntar oss: TÅLAMOD! Vi vet att det är det svåraste och lär oss fortfarande och vet inte ens hur lång tid det kommer att ta (förmodligen hela livet, lol). Ibland har vi bara inget annat val än att vänta.

För övrigt, så kan även följande delsidor på valuthandel.se troligen hjälpa din trading på nätet:
1. Läs en tradingbok – det kan göra dig till en bättre trader.
2. Handla valuta och aktier på mobilen är något som är mer standard än undantag idag. Mobilsajterna är bättre än någonsin och du bör prova hur det är om du inte redan gjort det.
3. Så handlar du valuta är en guide som hjälper dig komma igång med trading på nätet. Möjligheterna är enorma, bara du är tålmodig.
4. Valutaskolan är ett sätt att komma in mer i just valuta, vad som är viktigt och hur man kan lyckas.
5. Blankning: I dagens börsklimat med hög värdering och ökad risk för handelskrig så kan aktieblankning vara ett bra sätt att skydda dina positioner, eller ett sätta att tjäna på en börsnedgång.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.