fbpx

Christian från Bromma

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 42 minuter sedan.

» Prova IG du med.
74% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

EuropeFX är STP-mäklaren med jämförselsevis få år i branschen, men ett rykte som växer varje dag och en plattform som lockar nya kunder på löpande band. Sajten lockar med ett riktigt generöst utbud av premiumtillgångar, fantastisk transparens och kanske det mest spännande av allt – riktigt bra teknik för robothandel och copy trading. Här är 8 skäl till varför EuropeFX är värd att testa.

Tydlig hemsida ger smidigare tradingupplevelse

Att första intrycket är avgörande för vilken inställning man får till en sajt framöver är ingen hemlighet – och det verkar EuropeFX ha både förstått och gjort till en prioritet. Vare sig du besöker hemsidan som inloggad, registrerad användare eller som potentiell användare som bara rekar runt, slås du av det oerhört tydliga upplägget, det användarvänliga gränssnittet samt designen som känns både modern och trendig utan att för den sakens skull upplevas grötig eller rörig. Här finns all information om såväl sajtens tjänster och villkor, som kontotyper, säkerhet och funktioner på full display – enkelt att hitta och med bra beskrivningar.

Komplett utbud av omsättningsbara tillgångar

Europe FX tillgångar

Föredrar du att handla valutapar snarare än aktier? Eller är du kanske lite extra inne på krypto, guld eller andra råvaror? Hos EuropeFX behöver du inte välja. Sajtens breda sortiment av tillgångar i alla kategorier anses av många vara en av EuropeFX's främsta styrkor – och också en av de faktorer som befäster mäklarens status sen komplett FX- och CFD-mäklare bra nog att utmana de största aktörerna i branschen. Investera i större, mindre och exotiska valutapar, handla aktier, kryptotillgångar, råvaror och index med CFD'er – eller upptäck spännande tillgångar som Pharma-lager och cannabisbestånd. Allt på samma ställe – allt lika smidigt att handla.

Kom igång snabbt med valutahandel hos EuropeFX och öppna ett konto på bara någon minut.

Algotrading för erfarna investerare med RoboX

EuropeFX's funktion för algoritmisk handel är kanske den största snackisen om plattformen just nu, och den allra flest potentiella kunder undrar över. Algoritmen för RoboX är utvecklad av Tradency i syfte att förenkla, förbättra och effektivisera robothandel för traders med lite mer erfarenhet. Systemet bygger på att man som användare får fylla i ett frågeformulär om bland annat tidigare erfarenhet, riskaptit och förväntningar på framtida på avkastning, vilket sedan används som grund för att skapa smarta, skräddarsydda strategipaket för robothandel. Läs mer i den djupgående recensionen av EuropeFx.


Betyg: 5.7/10
Minsta insättning: 1800 kr
Beskrivning: Spännande algoritmisk trading som är smidigare än andra sajter. Prova Europe Fx idag!

Riskvarning: 78,94% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos EuropeFX:


Robox EuropeFx

Tradencys databas innehåller över en miljon tillgängliga strategier vilka samtliga analyseras och granskas för att hitta de som passar din investeringsprofil bäst. Som ett extra plus i kanten övervakas och utvärderas också alla strategipaket i realtid och uppdateras efter behov, i syfte att svara upp till det faktum att variablerna ofta är färskvara.

EuropeFX säger själva att de med RoboX ämnar göra automatisk handel bättre, effektivare och mer träffsäker – vilket de med god marginal också lyckas med. Tjänsten gör det möjligt att diversifiera sin handelsportfölj avsevärt, utan att behöva förvärva nya kunskaper eller lägga ned mängder av tid.

Låter det intressant? Registrera dig för ett konto hos EuropeFX – och upptäck ett revolutionerande sätt att algotrada.

Mirror Trading ger möjlighet att kopiera andras strategier

Ytterligare en vass tjänst hos EuropeFX, men som till skillnad från RoboX främst riktar sig till mer oerfarna traders som önskar lära sig och inspireras av de bästa. Mirror Trading är ett handelsplattformstillägg som likt RoboX är utvecklat av Tradency, och som är en copy trading-tjänst där användare kan kopiera strategier från andra traders. Med EuropeFX's Mirror Trader kan du som handlare analysera och granska tillgängliga strategier för att bäst hitta de som matchar din egen riskprofil och dina investeringsmål. Applikationen innehåller ett kraftfullt övervakningssystem med vilket du kan spåra och följa signaler som är relevanta för dig, och sedan implementera dem direkt på ditt konto. Minsta möjliga ansträngning krävs, men mesta möjliga resultat fås.

Flera olika kontotyper ger bra flexibilitet

Demokonto, standardkonto, Brons-, Silver-, Guld-, Platinum- samt Premiumkonto. Sex olika kontotyper plus möjligheten att testhandla med ett demokonto under 30 dagar innebär fler valmöjligheter och bättre flexibilitet för dig som handlare. Vi gillar särskilt att detaljerna för respektive kontotyp finns tydligt presenterad på hemsidan, vilket givetvis underlättar valet för handlare. För riktigt aktiva traders som handlar både flitigt och med mycket kapital kan några av de mer avancerade kontotyperna definitivt vara attraktiva, men för en standardtrader får man mer än tillräckligt med ett vanligt konto alternativt ett Brons-konto. Samtliga kontotyper har låga spreads (minimum 0,1 pips), tillgång till alla handelsplattformar samt utbildningsmaterial, stop out-nivå på 50%, nyhetstjänst samt en hel del andra finesser.

Hemsidanpå svenska

Alltid ett stort plus när sajten är på svenska – så även för EuropeFX. Det underlättar hela tradingupplevelsen och gör valutahandel via EuropeFX mer tillgänglig för alla. En svenskspråkig FX- och CFD-mäklare ger handlare chans att fokusera på just handel, snarare än att försöka förstå knepiga tradingbegrepp eller finstilta villkor på engelska. Stort plus från oss för detta!

Europe FX plattformar

MetaTrader 4 plus den egna plattformen EuroTrader 2.0

Huvudsaklig handelsplattform på EuropeFX är MetaTrader 4 – världens mest använda och tekniskt framstående handelsplattform för både valutor och andra tillgångar (och dessutom optimal för robothandel). EuropeFX MT4 finns för både webb, desktop och mobil. Nyligen lanserade EuropeFX också en kompletterande plattform i egen regi – EuroTrader 2.0 – med vilken du ytterligare kan vässa de funktioner som finns tillgängliga i MT4, och ta din handel ett snäpp längre. ET 2.0 är en lättviktsapplikation som erbjuder enklicks-handel med stöd för samtliga tillgångar i EuropeFX's sortiment, helt webbaserad och utan onödigt krångel. Idealisk för traders som vill handla så enkelt som möjligt, utan att för den sakens skull behöva tumma på upplevelsen.

Utbildningsmaterial i en klass för sig

Vare sig du vill använda svenska EuropeFX för att testa vingarna inom online trading för första gången, eller om du är en inbiten trader med mycket erfarenhet i ryggen finns det alltid mer kunskap att hämta och färdigheter att slipa. EuropeFX har flera gånger fått beröm för sitt generösa utbildningsmaterial som inte bara bjuder på kvantitet, utan också kvalitet. Här finns en videoakademi med webinarier, uppdaterade marknadsnyheter, informativa guider, ekonomisk kalender och mycket mer. Vidare ger också alla kontotyper tillgång till en personlig relationsförvaltare samt en personlig handelsakademi i olika utsträckning. Är du inte redan en skicklig trader från början, har du alla förutsättningar att bli det med EuropeFX som mäklare.

Summa summarum kan konstateras att EuropeFX har en hel del kvalitativa features att erbjuda, och att hajpen kring sidan är befogad. Plattformen är precis så bra som alla säger. Nackdelar då, finns det några? Fler basvalutor hade varit önskvärt (EUR, USD och GBP möjliga idag), liksom kostnadsfria uttag. Några större fel än så är faktiskt svårt att hitta.

Vill du veta mer om EuropeFX innan du signar upp dig för ett konto och testar plattformen? I vår recension av EuropeFx hittar du detaljer om såväl utbud och villkor, som tjänster, finesser och funktioner.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.