fbpx

Niklas från Gärdet

Registrerade sig hos valutamäklaren Capital för 40 minuter sedan.

» Prova Capital du med.
79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Måste man välja en utländsk valutamäklare för att få bäst utbud, bäst villkor och bäst tradingupplevelse? Självklart inte. Utbudet av utländska tradingsajter må vara större, men fördelarna med att välja en svensk sida är många. Här är sju starka skäl till varför svensk nätbaserad valutahandel ofta är både bättre, enklare och smidigare.

Generöst utbud av valutapar

Ju bredare utbud, desto fler och bättre valmöjligheter för dig som trader. Många utländska mäklare lockar med så många som 50-100 valutapar att välja mellan men faktum är att de svenska sidorna är precis lika bra. Dessutom har svenska onlinemäklare i regel ett bättre utbud av valutapar med SEK och de övriga nordiska valutorna, vilket många gånger är extra intressant för svenska traders.

Hos skandinaviskt grundade Skilling – vilken är en av de mest populära och välrenommerade svenska sajterna – finns bland annat 80+ valutapar tillgängliga för handel. Däribland majors, minors samt EUR/SEK, USD/SEK, NOK/SEK och GBP/SEK.

Svensk hemsida och svensk support gör stor skillnad

Engelska är förvisso gångbart för de allra flesta idag – men en svensk hemsida gör ändå det hela lite enklare. Genom att välja en valutamäklare som erbjuder svenska som språkval slipper du ödsla tid på att förstå krångliga termer och begrepp på engelska, och kan fokusera mer på din handel istället. Många svenska sidor har även kundtjänst på svenska, vilket förstås är välkommet om man behöver teknisk support. Valutahandel på svenska är både bekvämare och effektivare – vilket i sin tur kan bidra till att det också blir mer lönsamt.

Handla hemifrån – eller från andra sidan jorden

Svenskspråkiga valutasajter som Skilling och IG ligger i topp vad gäller hemsidor, kvalitet på tjänster och gränssnitt samt bakomliggande teknik och appar. Faktorer som möjliggör förstklassig handel från både dator och mobil, och som ger dig flexibilitet nog att göra det varsomhelst ifrån. Trada valutor hemifrån soffan – eller från en strand långt bort. Möjligheterna är många, med svensk nätbaserad valutahandel tillgänglig över hela världen.

Logga in med BankID

Med Skilling i täten som världens första valutamäklare att erbjuda registrering och inloggning med BankID, visar svensk valutahandel den nya, modernare och säkrare vägen till riktigt bra tradingupplevelser – med full anpassning för den svenska marknaden. Glöm omständliga verifieringar där du måste skicka in kopior på legitimation och dylikt – med BankID slipper du allt sådant och kan komma igång med din handel mycket snabbare. Och apropå föregående punkt fungerar BankID förstås lika bra utomlands, som det gör i Sverige. Prova själv ett gratis demokonto hos Skilling idag!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Givetvis har Skilling BankID, svensk support, ett brett utbud och supersnabba avslut. Prova nu!

Riskvarning: 76% av retail kunder förlorar pengar.


Inte bara valutapar – handla aktier, index, råvaror och krypto med CFD'er

En balanserad portfölj är en diversifierad portfölj med flera olika instrument inkluderade. Flexibilitet och valmöjligheter vad gäller tillgångar utöver valutor är således viktigt – och något du hittar hos de svenskspråkiga mäklarna. Investera eller spekulera i aktier, blanka index, köp råvaror som olja, guld och andra ädelmetaller och testa kryptohandel med CFD'er och bra hävstångsmöjligheter enligt gäller EU-regler.

EU-reglering betyder mer trygghet för dig som handlar

Icke europeiska mäklare skyltar ofta med flexiblare regelverk och belåningsmöjligheter på upp till 500-1000x insatt belopp. Lockande förstås – men man ska vara medveten om att trading via en firma som saknar licens inom EU innebär ett större risktagande för dig som trader. Svenska sajters EU-reglering ger dig som användare ett bättre konsumentskydd, rimligare gränser för hävstång och ett mer pålitligt tradingklimat. Licenser att hålla utkik efter vid val av mäklare? Cypriotiska CySEC och/eller brittiska FCA är de vanligaste myndigheterna under vilka många sajter står under tillsyn.

Trada på MT4, MT5, cTrader eller plattformar i egen regi

En del är sålda på MetaTrader 4, 5 eller bägge två – andra föredrar cTrader eller kanske någon av mäklarnas egenutvecklade plattformar. Valutamäklare tillgängliga på svenska – och anpassade för den svenska marknaden – erbjuder ett flertal olika alternativ vad gäller tillgängliga tradingplattformar. Somliga har flera tredjepartslösningar med både MT4, MT5 och cTrader och de flesta har även riktigt proffsiga plattformar utvecklade helt i egen design – perfekt anpassade för den specifika mäklaren och dess tjänster. Att tradingsajter på svenska skulle innebära snävare utbud och färre valmöjligheter än de internationella är således ingenting du behöver oroa dig för – tvärtom.

Summa summarum kan konstateras att svensk nätbaserad valutahandel innebär flera fördelar väl värda att ta i beaktning när du ska välja mäklare. Svenskspråkiga tradingplattformar betyder att mäklaren i fråga har bra förståelse för den svenska marknaden och vad svenska traders prioriterar och efterfrågar, vilket givetvis alltid är ett stort plus. Och dessutom – varför krångla till det för sig själv med engelska om det inte är nödvändigt?

Sugen på att komma igång med riktigt bra online trading på svenska? Registrera dig för ett demokonto hos storfavoriterna Skilling eller IG, och upptäck ett smidigare sätt att handla både valutor, aktier, råvaror, krypto och index.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Upplev Skilling's egna plattform som är utvecklad av tech-proffs, eller använd MT4. Prova nu!

Riskvarning: 76% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.