fbpx

Ludvig från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 44 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Alpari är ett av de stora namnen inom valutahandel efter 21 år i branschen. De är kända för deras PAMM-konton där du får en eller flera portföljförvaltare som hanterar ditt insatta kapital. Det är också en av få valutamäklare som faktiskt ger dig upp till 500x hävstång – vilket ger dig möjlighet att handla med rejält mycket mer än insatt kapital.

Här går vi igenom de huvudsakliga fördelarna, nackdelarna och kontroverserna kring Alpari. Häng på och upptäck en lite annorlunda valutamäklare som verkligen uppskattas av alla MT4 och MT5 traders, samt alla som föredrar att inte göra investeringarna själva utan hellre förlitar sig på erkänt duktiga förvaltare. Nyfiken och har svårt att vänta? Prova registrera dig på Alpari direkt!

500x belåning

De europeiska reglerna för hävstång eller belåning ligger på 30x för de flesta valutaparen. Det är därför som många svenskar verkligen uppskattar Alpari's rejäla hävstång på 500x insatsen. Exempel: Sätter Du in 10 000 kr att handla med, så går det att göra affärer för upp till 5 miljoner kronor. Tänk dock på att alltid ha rejält med marginal på kontot, så dina positioner inte stängs ner. Vad många uppskattar är att de känner sig “rikare” när de kan handla för avsevärt mer pengar än de själv satt in.

Göra valutahandeln själv, eller ge portföljen till någon annan?

Det går att göra väldigt mycket med valutahandel själv, även på Alpari. Vår djupgående valutaskola har hela 28 olika sektioner, som är fulla utav matnyttig information för att komma igång. Du väljer själv hur djup du vill gå. Vi har sektioner om vad som verkligen påverkar valutakurserna (50+ faktorer), eller mer grundläggande information om vad som framför allt påverkar växelkurserna. Ifall du känner dig osäker på något begrepp så är även vår forex ordlista. För alla som vill förstå mer utav vad som verkligen görs bra eller dåligt, så är en handelsjournal ofta vägen att gå. Alternativt, tänk inte så mycket på att göra valutahandeln helt själv – utan registrera dig med Alpari och välj en passande portföljförvaltare.

Betyg: 7.67/10
Minsta insättning: 20
Beskrivning: Låt någon annan förvalta ditt kapital genom online trading och valutahandel. Prova Alpari idag!

Riskvarning:


PAMM konto resultat

Hur fungerar valutahandel med en portföljförvaltare?

Alpari har ett system där majoriteten väljer att gå via en portföljförvaltare. Det innebär att du väljer en eller flera privata eller professionella investerare som du allokerar kapital tillsammans med andra traders och delar resultatet med dem. Du kan enkelt se historik för alla portföljförvaltarna och väljer sedan en med lämplig risknivå och investeringsstrategi.

Metatrader 4 eller 5: Du väljer

Trading hos Alpari kan ske antingen genom MT4 eller MT5, du väljer själv vad som passar dig bäst. Ifall du ändå ska köra med PAMM så är det lite struntsamma vad som väljs. Det är ändå någon annan som sköter affärerna, medan du kan luta dig tillbaka och vänta på ett trevlig resultat. Du bör dock vara medveten om att även portföljförvaltare med 100% eller 500% historisk avkastning, kan ha perioder med negativa resultat.

Kontroverser kring Alpari

Alpari gruppen förlorade sin brittiska licens under 2015, efter rejäla förluster mellan schweisiska francen mot euron. Alpari gruppen fick lägga ner sin verksamhet i Storbritannien efter detta och kör numera bara licens från Saint Vincent och Grenadfines och erbjuder ingen trading för britter. Resten av Europa och även svenskar kan dock givetvis handla hos Alpari. Prova själv med en portföljförvaltare idag!

Betyg: 7.67/10
Minsta insättning: 20
Beskrivning: Smidig valutahandel genom en portföljförvaltare. Prova Alpari, du också!

Riskvarning:Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.