fbpx

Niklas från Östersund

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 30 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
69% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Site Logo
Diversifiera portfljen med hjlp av CMC Markets
Klicka för större bilder

Brittiska CMC Markets grundades 1989 vilket betyder att det är en av de lite äldsta och mest ansedda valutamäklarna i branschen. Det anrika företaget är noterat på Londonbörsen med tickern CMCX. CMC Markets vänder sig till klienter över hela världen som vill handla valuta på nätet, eller aktier, index och råvaror med CFD'er. De finns på både svenska och norska. Sedan en tid tillbaka så har CMC Markets faktiskt ett lokalt Skandinavien kontor i Oslo.
Vi på Valutahandel.se anser, tillsammans med många andra oberoende aktörer, att CMC Markets är en av Sveriges bättre aktie- och valutamäklare med CFD'er, då deras plattform är avsevärt mer modern än de flesta konkurrenterna. Utbudet är enormt stort, med 330 valutapar och fullt av spännande aktiekorgar. Totalt så återfinns över 9000 instrument att handla hos CMC Markets, dvs. avsevärt mer än konkurrenterna. Du kan även använda 120 tekniska indikatorer, vilket hjälper till att ta trading beslut.

Ifall Du är ny inom valutahandel online, så kan du dra nytta av att öppna ett demokonto från en seriös valutamäklare som CMC Markets. På så sätt kan bekanta dig med alla funktioner, testa dina teorier och allting annat som kanske är nytt.

Om du däremot är redo att sätta in riktiga pengar och börja investera i valutor, aktier och råvaror så går det relativt snabbt att komma igång. En positiv aspekt för små valutahandlare är att de gärna tas emot av CMC Markets. De har inte satt någon minimumgräns för insättning på kontot. Det bör dock nämnas att man alltid bör stoppa in ett par tusenlappar (sek) för att fundera på valutahandel, då de dagliga svängningarna kan vara rätt stora.

CMC Markets

CMC Markets logo

Totalt betyg

9.29/10

Betyg-detaljer

9
9
9
9
9
10
10

Tips! Kolla in denna mäklaren istället

Vi vill göra dig uppmärksam att CMC Markets har fått ett relativt lågt betyg.Det finns därför andra mäklare som vi tror kan passa dig bättre än denna. Missa inte att kolla in detta mer fördelaktiga alternativ istället:
›› Skilling har fått betyget 9.78 av 10 och klassad som en av de bästa plattformarna för svenskar.

Skilling är ett seriöst bolag grundat erfarna skandinaver. De stödjer svenska BankID för registrering, är licensierade i EU & erbjuder 3 olika handelsplattformar. De är helt enkelt vår personliga favorit.Frågor? Livechat här! Du kan registrera dig direkt hos dem här.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss direkt via vår Livechat här eller skicka ett mail här.
Hos Skilling: 69% av retail kunder förlorar pengar.

 • Min. insättning

  10 kronor

 • Plattformar

  1

 • Grundat

  1989

 • Licenser

  2

 • Land

  Sverige

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  SEK EUR GBP

 
CMC Markets erbjuder ett stort utbud, som kan locka vissa att komma igång.

Du har ett rejält utbud av produkter här, med hela 330 valutapar som kan handlas med CFD'er och vi undrar om det inte är närapå alla någorlunda intressanta av världens valutor som finns tillgängliga här? Dessutom får du möjlighet att handla hela 80 aktieindex, 14 kryptovalutor, 9000 aktier och ETF'er, samt 100 råvaror och 50 räntepapper.

Vi kan med all säkerhet garantera att du hittar alla de mest populära valutaparen och en väldigt lång lista av exotiska valutor och allting som hamnar däremellan.
 
30x belåning (aka 3.3% säkerhetskrav) är det generella reglerna från CMC Markets. För USD/AUD och CFD index så är det dock ändrat till 5% säkerhetskrav, dvs 20x belåning. Säkerhetskraven för handel med kryptovalutor såsom Bitcoin, Ethereum och Litecoin är 50%, dvs 2x belåning är möjligt. För aktier så gäller 5x belåning, dvs ett säkerhetskrav på 20% - vilket är rätt trevligt om du t. ex vill blanka en aktie, eller gå lång för den delen. Är du sugen på att handla råvaror hos CMC Markets? Då finns ett säkerhetskrav på 5% för guld (20x belåning) och 10% säkerhetskrav för koppar, olja, bomull, silver, socker, veta och apelsinjuice, alltså 10x belåning.
 
Kostnader och avgifter hos CMC Markets är väldigt rimliga. Spreaden ligger från 0.7 punkter för valutahandel, från 0.3 punkter för aktieindex, 1.9 punkter för kryptovalutor, 0.3 punkter för råvaror. För aktie-CFD'er så börjar spreaden vid 0.1% eller 2 cent för amerikanska och kanadensiska aktier.

CMC markets står för 100% automatiserade handelsavslut, utan någon "dealer" som går in och ingriper, vilket är en stor fördel för dig som trader.
 
Idag så finns det möjlighet till insättning med kreditkort såsom VISA eller Mastercard, alternativt debitkort. Du kan givetvis även sätta in pengar genom banköverföring. CMC Markets stödjer även insättningar med Paypal.

 
+ CMC Markets kan verifieras med BankID.
+ Bolaget är börsnoterat i London och de har kontor i Stockholm.
+ Kom igång med konto från 10 kr.
+ Extremt många olika valutapar och instrument.
+ Ingen dealer interaktion innan dina affärer går igenom, allt är automatiserat.
 
- Läs deras villkor noga innan du öppnar ett konto (vilket man givetvis ska göras hos varenda valutamäklare)
- CMC Markets kunde haft fler betalmetoder.
- Spreaden kan vara avsevärt högre utanför peak hours.
- Goldman Sachs ägde tidigare procent av bolaget, men har nu helt gått ur.

 
CMC Handelsplattformar: Standard vs Avancerad
Det roliga med CMC Markets är att de har två olika handelsplattformar för datoranvändning: En avancerad och en standard.

Ifall du vill ha de riktigt tunga funktionerna som är avsedda för proffs, eller traders som vill ha riktigt mycket information, likt Bloomberg Professional, så är detta vad du bör välja. Du får nyheter i realtid, direkt från Reuters och slipper vänta på fördröjda nyheter från mindre professionella källor. Du har även insikt i CMC Insights, som ger en tydligare bild om vad analytiker från CMC anser som marknadsläget just nu. Det ges även inblick i vad folk handlar just nu, då du själv kan dra slutsatsen ifall något verkligen är på gång eller ifall något instrument blir mindre populärt. Den avancerade funktionaliteten från CMC Markets är verkligen en annan nivå och något som alla som vill lära sig lite mer definitivt bör testa. Registrera dig för ett gratis demokonto idag!

Standard handelsplattformen är avsevärt tydligare och mer gjord för nybörjare. Här får du faktiskt tydliga grafer och kan se alla orderavslut längst ner, men har mindre detaljer om nyheter, vad folk handlar och ingen CMC insights mitt framför nästan. Vad du väljer är upp till dig, men vi som handlat lite längre är definitivt glada över CMC avancerad, snarare än CMC standard.

Förutom datorversionerna, så finns även den världskända MT4-plattformen tillgänglig. Efter du registrerat dig på CMC Markets, så kan du logga in på det hederliga MT4 gränssnittet och göra en insättning för att komma igång och handla. MetaTrader, som står bakom MT4, är börsnoterade på London Stock Exchange och har flera unika verktyg för teknisk analys, riskhantering och snabba avslut. Du kan öppna ett kostnadsfritt konto hos CMC för att testa idag.
CMC Markets plattformarna
Liksom hos de flesta professional trading sajter, så kan du enkelt välja mellan ljus eller mörk arbetsyta på din handelsplattform. Du kan för övrigt även ha en flytande arbetsyta, eller en som är mer strukturerad och fast och som inte ändrar storlek.

Efter att du blivit kund så kan du även använda CMC Markets app, som finns både för Android, iPhone och iPad. Gränssnittet är väldigt tydligt på de mobila handelsplattformarna och även när du är ute och går så kan du initiera valutahandel, handel med råvaror- och aktie-CFD'er. Det som är unikt och väldigt smidigt med CMC Markets är att deras mobila versioner har över 35 tekniska indikationer. Två av våra favoriter kan användas, dvs RSI och Stochastics, men även glidande medelvärde och Bollinger Bands som används av scalpers. Dessutom så finns flera typer av ritfunktioner och enkel produktsökning, så du kan komma igång direkt med din trading. Prova själv CMC Markets och deras grymma handelsplattformar idag.
Aktiekorgar med schyssta teman
Förutom ett fantastiskt stort utbud av hela 330 valutapar, så har CMC Markets även moderna aktiekorgar som kunderna vill ha. Några exempel inkluderar livsstilsaktier, "streaming media", gaming, internetsäkerhet, guld, förnyelsebar energi eller lja och gas för att nämna några. Aktiekorgarna ingår i konceptet "nästa generation", som försöker anpassa CMC Markets till vad användarna är ute efter. Förutom aktiekorgar, så finns även unika produkter såsom räntepapper från väldigt många olika länder, t. ex EU, Kanada, US T Bonds och sist men inte minst, japanska räntor som du kan handla med.

Många valutahandlare online har även ett gediget intresse för råvaror och andra alternativ. Även här kan CMC Markets erbjuda ett gott utbud som täcker guld, silver, olja och många andra råvaror.
 
Vi på valutahandel.se vill alltid understryka vikten av att erbjuda en förstklassig support. På vår sida om 10 steg för nybörjare till FOREX handel på nätet förklarar vi att supporten är något som de flesta personer aldrig tänker på innan man faktiskt behöver assistans. Då kanske det är lite sent påkommet, tänk om supporten är kass.. då sitter man där utan tillförlitlig hjälp.

Hos CMC Markets är supporten sämst i klassen. Ifall Du som kund har en fråga om pengar, kostnader eller avgifter så struntar de oftast i att svara. Varför? Troligen för att de är ointresserade av att göra rätt för sig.
 
CMC Markets är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er).

Licens i UK: Ja, CMC Markets UK Plc (FCA)
Annan Licens: Ja, CMC Markets UK Plc Filial Stockholm (Finansinspektionen)
 
Bolaget bakom CMC Markets har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för CMC MARKETS LIMITED, Currency Management Consultants, Currency Management Corporation.
Inga nyheter om CMC Markets tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Techbull Media SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på
DMCA.com Protection Status

Copyright© 2010-2021 www.valutahandel.se All Rights Reserved